jimmis-1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά γνωρίζει κανένας που βρίσκεται η στρατολογία Καλαμάτας;Διάβαζα κάτι για συγχώνευση και ότι η εξυπηρέτηση γίνεται πλέον μέσω ΚΕΠ,ισχύει κάτι τέτοιο;
ioankav Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, jimmis-1 είπε Παιδιά γνωρίζει κανένας που βρίσκεται η στρατολογία Καλαμάτας;Διάβαζα κάτι για συγχώνευση και ότι η εξυπηρέτηση γίνεται πλέον μέσω ΚΕΠ,ισχύει κάτι τέτοιο; https://www.stratologia.gr/el/epikoinwnia Στο site δείχνει ότι το γραφείο της στρατολογικής υπηρεσίας Πελοποννήσου είναι στην Τρίπολη, οπότε εάν κάτι δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μπορείς να πας στο τοπικό ΚΕΠ. 1
Kag1ante Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Ίσως δεν το πρόσεξα όταν έψαχνα το forum αλλά έχω την εξής απορία. Επειδή θέλω να διακόψω την αναβολή σπουδών ώστε να μπώ στρατό έχουμε την εξής οικογενειακή κατάσταση. 2 Μεγαλύτερα αδέλφια (1 αδελφός, 1 αδελφή) Ο αδελφός έχει πάρει μόνιμη αναβολή απο ψυχολόγο λόγω "αγοραφοβίας) Η οικογένεια είναι μονογονεική, χάσαμε τη μητέρα μου το 18 Δικαιούμαι μειωμένη θητεία για κάτι απο τα παραπάνω ή όχι; Διαβάζω στην 9μηνη το (1) Όλοι οι αδελφοί από τρία (3) ζώντα αδέλφια Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν στο 3 αδέλφια εννοεί μόνο άνδρες ή και γυναίκες Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη
ioankav Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, Kag1ante είπε Δικαιούμαι μειωμένη θητεία για κάτι απο τα παραπάνω ή όχι; Διαβάζω στην 9μηνη το (1) Όλοι οι αδελφοί από τρία (3) ζώντα αδέλφια Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν στο 3 αδέλφια εννοεί μόνο άνδρες ή και γυναίκες Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη Εννοεί όλα τα αδέλφια, άνδρες και γυναίκες.
Kag1ante Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 22 ώρες πριν, ioankav είπε Εννοεί όλα τα αδέλφια, άνδρες και γυναίκες. Ευχαριστώ, μία ακόμα ερώτηση Μιας και ο αδελφός μου δεν πήγε φαντάρος, η ιδιώτητα του προστάτη μεταφέρεται σε εμένα; Αν ναί πόσοι μήνες κόβονται απο τη θητεία;;
ioankav Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Ευχαριστώ, μία ακόμα ερώτηση Μιας και ο αδελφός μου δεν πήγε φαντάρος, η ιδιώτητα του προστάτη μεταφέρεται σε εμένα; Αν ναί πόσοι μήνες κόβονται απο τη θητεία;; Θα στο πουν στη στρατολογία, αλλά εγώ διαβάζοντας εδώ, καταλαβαίνω ότι είναι 9 μήνες για τον προστάτη (όσο και για τα 3 αδέλφια). Για να μειωθεί στους 6 μήνες, ίσως λόγω αυτής της κατηγορίας: "(2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει."
Kag1ante Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ioankav είπε Θα στο πουν στη στρατολογία, αλλά εγώ διαβάζοντας εδώ, καταλαβαίνω ότι είναι 9 μήνες για τον προστάτη (όσο και για τα 3 αδέλφια). Για να μειωθεί στους 6 μήνες, ίσως λόγω αυτής της κατηγορίας: "(2) Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος του οποίου και οι δύο γονείς είναι ανίκανοι για κάθε εργασία ή έχουν πεθάνει." Δεν υπάρχει τέτοιος παράγοντας, μόνο της μονογονεικής οικογένειας (Μητέρα απεβίωσε το 18, Πατέρας συνταξιούχος) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2024 από Kag1ante
Kag1ante Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Ο αδερφός πήρε απαλλαγή Ι5; Ναι
Kag1ante Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 21 ώρες πριν, Kag1ante είπε Ναι Γνωρίζει κάποιος;
Nate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Όσοι έχουν αναβολή για λόγους υγείας η οποία τελειώνει τον Μάρτιο και περιμένουν νέα αναβολή ή οριστική απαλλαγή, σε ποια ΕΣΣΟ παρουσιάζονται;
milos_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Στις 20/1/2024 στις 2:06 ΜΜ, billclinton είπε Μαγκες, χρειαζομαι επειγοντως να βγω ελευθερος υπηρεσιας για μερικες μερες. εχουμε καμια καλη διακριτικη ιδεα για το πως μπορει αυτο να επιτευχθει??? νυχι ποδιου Στις 19/1/2024 στις 4:12 ΜΜ, dimitriosChri είπε μακαρι γιατι θελω νησι παρα πολυ Ξανασκέψου το. Σαν την αεροπορία δύσκολα θα βρεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Στις 20/1/2024 στις 6:21 ΜΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε τι ποιο ευκολο απο μεση? Και κεφαλι
Kargamam Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα! Εχω σκοπο να μπω εποπ στο πολεμικο ναυτικο Υπηρετησα σε φρεγατα αλλα δεν θα με στειλουν εκει που υπηρετησα μαλλον αλλα αν με στειλουν θα ζητησω μεταθεση γιατι με γνωριζουν (δεν ημουν καλο ναυτακι και θα με πανε τσιγαρο-κωλο) Οποτε οταν και αν μπω, θα ηθελα να πω στον "φιλο" μου που να με στειλει. Ψαχνω μια καλη υπηρεσια ακομη και στα ταχεα σκαφη. Εχει να προτεινει κανεις απο εμπειρια καποιο τιμιο πλοιο με ομορφο κλιμα? Εκτος απο Ελλη και Αιγαιον. Ευχαριστω!
dionisis1925 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Πρόσεχε μην έχουν και οι άλλοι "φίλους" που τους έκανες τον μάγκα και σου κάνουν την ζωή πατίνι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις