Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisxpap είπε

Νομίζω πρέπει να πας στρατολογια για αυτό. Εγώ είχα πάει με δικά μου έξοδα οπότε δεν ξέρω σίγουρα αλλά από όσο είχα ρωτήσει στρατολογια ή φριυραρχειο 

ΟΥΚ? 

Δεν πηγαίνουν φαντάροι στα ΟΥΚ μόνο μόνιμοι στρατιωτικοί

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Καλησπέρα. Το φύλλο πορείας όταν έρθει η ώρα πως το παίρνουμε;

Από το ΑΤ της περιοχής σου.

7 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε

Το φυλλο πορειας ποτε το παιρνουμε; Μετα την ορκομωσια;

Η ερώτηση σου ποια είναι ακριβώς? Αν μιλάς για μετάθεση, όχι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρεις μετά την ορκωμοσία.

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ.

Ναι για τη μεταθεση μιλαω... Αυτη ποτε περιπου βγαινει; Στην πεσιοχη γυρω απο το ΣΥΠΟ που θα καταταγω ποσο θα κατσω περιπου;

Ειναι δυο ερωτησεις απλα ειπα να τις κανω μαζι για να μην ρωταω 50 φορες. Ευχαριστω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε

Από το ΑΤ της περιοχής σου.

Η ερώτηση σου ποια είναι ακριβώς? Αν μιλάς για μετάθεση, όχι δεν είναι σίγουρο πως θα πάρεις μετά την ορκωμοσία.

Είχα ρωτήσει στο ΑΤ που πήγα να πάρω το χαρτί κατάταξης και δεν δίνουν αυτοί φύλλο πορείας.   

1 ώρα πριν, nikosmon είπε

Δεν πηγαίνουν φαντάροι στα ΟΥΚ μόνο μόνιμοι στρατιωτικοί

Σε εμάς Α ΕΣΣΟ 2019 είχαν έρθει να μας μιλήσουν και όσοι ήθελαν δήλωσαν. 

Επεξ/σία από chrisxpap
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Είχα ρωτήσει στο ΑΤ που πήγα να πάρω το χαρτί κατάταξης και δεν δίνουν αυτοί φύλλο πορείας.  

Το σημείωμα κατάταξης νομίζω εννοεί. Αν μιλάει για κατάσταση επιβίβασης τότε από το φρουραρχείο.

27 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε

Ναι για τη μεταθεση μιλαω... Αυτη ποτε περιπου βγαινει; Στην πεσιοχη γυρω απο το ΣΥΠΟ που θα καταταγω ποσο θα κατσω περιπου;

Ειναι δυο ερωτησεις απλα ειπα να τις κανω μαζι για να μην ρωταω 50 φορες. Ευχαριστω :)

Από 2 εβδομάδες έως 5 μήνες.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε

Από 2 εβδομάδες έως 5 μήνες.

Δηλαδή αν καταταγώ στον τόπο μου, επειδή είναι περιφέρεια και εδώ μπορώ να κάτσω 5 μήνες; Μετά δεν είναι που μας φέρνουν κοντά;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Jimmy1 είπε

Δηλαδή αν καταταγώ στον τόπο μου, επειδή είναι περιφέρεια και εδώ μπορώ να κάτσω 5 μήνες; Μετά δεν είναι που μας φέρνουν κοντά;

Αν καταταγείς στον τόπο σου δεν έχω ιδέα τι γίνεται, εγώ παραμεθόριο ήμουν. Από που είσαι αν επιτρέπετε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgos4ever είπε

Αν καταταγείς στον τόπο σου δεν έχω ιδέα τι γίνεται, εγώ παραμεθόριο ήμουν. Από που είσαι αν επιτρέπετε?

Θρακη

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Μπαίνω και εγώ με την Δ' ΕΣΣΟ τον Οκτώβριο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν είχα πάει στο ΚΕΠ όταν ήμουν 17 χρονών για την απογραφή είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις(αλεξίπτωτα). Τώρα όμως μετά από 5 χρόνια καθώς είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών δεν θέλω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις(22 χρονών δεν έχω όρεξη για τόσο τρέξιμο) και το ιδανικό για εμένα θα ήταν να μην παρουσιαστώ καν κεεδ (ξέρω ότι είναι προαιρετικό οπότε θα μπορώ να φύγω μετά την ορκωμοσία απλά εγώ δεν θα ήθελα να παρουσιαστώ καν εκεί).

Στο parousiasi.army.gr τώρα δήλωσα Σάμο και όχι ειδικές δυνάμεις καθώς είμαι Κυκλαδίτης και θα ήθελα να πάω εκεί για πιο κοντά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω να πάω κεεδ εφόσον δεν τον δήλωσα τώρα παρά μόνο όταν έκανα την απογραφή στο ΚΕΠ πριν 5 χρόνια           και

2) τι πιθανότητες έχω να πάω Σάμο όπου το έχω δηλώσει και είναι και 'πιο κοντά' στον τόπο κατοικίας μου (ένας φίλος μου ο οποίος μένει Αθήνα και μπήκε με την προηγούμενη ΕΣΣΟ είχε δηλώσει Κομοτηνή και τον πήραν όντως εκεί).  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.   

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vea17 είπε

Γεια σας παιδιά! Μπαίνω και εγώ με την Δ' ΕΣΣΟ τον Οκτώβριο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν είχα πάει στο ΚΕΠ όταν ήμουν 17 χρονών για την απογραφή είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις(αλεξίπτωτα). Τώρα όμως μετά από 5 χρόνια καθώς είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών δεν θέλω να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις(22 χρονών δεν έχω όρεξη για τόσο τρέξιμο) και το ιδανικό για εμένα θα ήταν να μην παρουσιαστώ καν κεεδ (ξέρω ότι είναι προαιρετικό οπότε θα μπορώ να φύγω μετά την ορκωμοσία απλά εγώ δεν θα ήθελα να παρουσιαστώ καν εκεί).

Στο parousiasi.army.gr τώρα δήλωσα Σάμο και όχι ειδικές δυνάμεις καθώς είμαι Κυκλαδίτης και θα ήθελα να πάω εκεί για πιο κοντά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) τι πιθανότητες πιστεύετε ότι έχω να πάω κεεδ εφόσον δεν τον δήλωσα τώρα παρά μόνο όταν έκανα την απογραφή στο ΚΕΠ πριν 5 χρόνια           και

2) τι πιθανότητες έχω να πάω Σάμο όπου το έχω δηλώσει και είναι και 'πιο κοντά' στον τόπο κατοικίας μου (ένας φίλος μου ο οποίος μένει Αθήνα και μπήκε με την προηγούμενη ΕΣΣΟ είχε δηλώσει Κομοτηνή και τον πήραν όντως εκεί).  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.   

1) Η λογικη λεει οτι θα παρουσιαστεις ΚΕΕΔ

2) Δεν λαμβανουν καν στα υποψιν το τι δηλωνεις στο ιντερνετ

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Δ ΕΣΣΟ είπε

Δεν έγινα εγώ σαφής. Από μέρα σε μέρα περιμενω το σημείωμα κατάταξης. Εάν πρέπει να ταξιδέψω πχ Χίο για να παρουσιαστώ, από που μπορώ να πάρω το φύλλο πορείας προκειμένου να μην πληρώσω έστω στην αρχή το εισιτήριο 

Πρέπει να πας με το σημείωμα κατάταξης (που θα σου έρθει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου) και με την ταυτότητα σου , στο φρουραρχείο της περιοχής σου.

Εκεί δείχνοντας αυτά θα σου κόψουν κατάσταση επιβιβασης (το δωρεάν εισητηριο).

Με την κατάσταση επιβίβασης πας στο εκδοτήριο και σου δίνουν το εισητηριο σου χωρίς χρέωση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vea17 είπε

ΚΕΕΔ πας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...