NoobSailor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Pankar95 είπε Κρεβάτι για φάκελο δεν το ελεγχανε ποτέ. 20 μέσα 10 έξω είναι το στάνταρ για τις άδειες. Πιο χαλαρα από θέμα πειθαρχείας, ντυσίματος κλπ. Όμως ανάλογα και απο που είσαι υπάρχει δυσκολία στις μετακινήσεις ειδικά το χειμώνα που λιγοστεύουν τα δρομολόγια των πλοίων. Όμως αν δεν σε πειράζει η ερημιά πιστευω αξίζει για τη μειωμένη θητεία. Δεν το έλεγχαν, σε φάση δε χρειάζεται καν να έχουμε μαζί sleeping bag που παίρνουν στο ΣΞ για να μην το χαλάσουν; Η ερημιά δε με ενοχλεί καθόλου, το θέμα μου είναι οι άδειες. Ξέρεις αν θα μπορώ, σε περίπτωση που είμαι σε παρατηρητήριο, να τις αφήσω να μαζευτούν ή ακόμα και να μην τις πάρω; Γιατί λόγω covid δε δούλεψα φέτος και λεφτά για εισητήρια κάθε 20 μέρες δεν υπάρχουν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, lactate είπε Κάποιος που είναι φαντάρος και έχει στο ονομα του ΔΕΗ κτλ.. και τον ΕΝΦΙΑ.. τι ακριβως περιμενουν να κανει για να τα πληρωσει; και επικαρπεια και υψηλη κυριοτητα? Αλλα αυτο ισχυει για ολα...Εχω στο στρατοπεδο Γ ΕΣΣΟ ενα παλικατι με 7 αδερφια. 10μελης οικογενεια και παλι δεν τον αφηνουν να δουλεψει. Οι γονεις του ειναι ανεργοι και δουλευει αυτος μονο και μια του αδερφη απο τι εχει πει. Απλα ο στρατος δεν νοιαζεται. 2
PapadomanGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Εστω οτι μας πιανει το 12μηνο (το οποιο "ανακοινωνεται" σαν φαρσα καθε διμηνο), επειδη προσωπικα δεν με παιρνει να κατσω αλλους 3 μηνες, ξερετε εαν μπορουμε να δηλωσουμε οτι θελουμε να παραμεινουμε παραμεθωριο ωστε να κανουμε το 9μηνο; Ή μονο αν τυχει και μας κρατησουν εκει μπορει να γινει ετσι;
Pankar95 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, NoobSailor είπε Δεν το έλεγχαν, σε φάση δε χρειάζεται καν να έχουμε μαζί sleeping bag που παίρνουν στο ΣΞ για να μην το χαλάσουν; Ακριβώς έτσι 9 ώρες πριν, NoobSailor είπε Η ερημιά δε με ενοχλεί καθόλου, το θέμα μου είναι οι άδειες. Ξέρεις αν θα μπορώ, σε περίπτωση που είμαι σε παρατηρητήριο, να τις αφήσω να μαζευτούν ή ακόμα και να μην τις πάρω; Γιατί λόγω covid δε δούλεψα φέτος και λεφτά για εισητήρια κάθε 20 μέρες δεν υπάρχουν Αυτό είναι θέμα του διοικητή που θα σου κάτσει. Ο δικός μου δεν ειχε πρόβλημα και 40-20 να το κάνεις. Αλλού είχα ακούσει ήταν τυπικοί και σου έλεγαν βρέξει χιονίσει 20-10. Αν εξηγήσεις ότι έχεις οικονομικά προβλήματα μπορεί να δείξουν κατανόηση όπου και να πέσεις.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, PapadomanGR είπε Εστω οτι μας πιανει το 12μηνο (το οποιο "ανακοινωνεται" σαν φαρσα καθε διμηνο), επειδη προσωπικα δεν με παιρνει να κατσω αλλους 3 μηνες, ξερετε εαν μπορουμε να δηλωσουμε οτι θελουμε να παραμεινουμε παραμεθωριο ωστε να κανουμε το 9μηνο; Ή μονο αν τυχει και μας κρατησουν εκει μπορει να γινει ετσι; Δηλώνεις αμεταθετο και όλα καλά 1
NoobSailor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Pankar95 είπε Ακριβώς έτσι Αυτό είναι θέμα του διοικητή που θα σου κάτσει. Ο δικός μου δεν ειχε πρόβλημα και 40-20 να το κάνεις. Αλλού είχα ακούσει ήταν τυπικοί και σου έλεγαν βρέξει χιονίσει 20-10. Αν εξηγήσεις ότι έχεις οικονομικά προβλήματα μπορεί να δείξουν κατανόηση όπου και να πέσεις. Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Αν δε σε πειράζει, ίσως σε ξαναενοχλήσω όταν με το καλό ορκιστώ και μάθω πού με στέλνουν.
Pankar95 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, NoobSailor είπε Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Αν δε σε πειράζει, ίσως σε ξαναενοχλήσω όταν με το καλό ορκιστώ και μάθω πού με στέλνουν. No problem φίλε. Ότι θέλεις με ρωτάς.
tasos41997 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αν πρεπει να παρουσιαστω Δευτερα αλλα το μεταφορικο μεσο (καραβι) ακυρωσει λογο κακου καιρο το ταξιδι και παρουσιαστω την επομενη τι γινεται;
G.TH. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μάλλον θα το γνωρίζουν πως το πλοίο δεν ταξίδεψε, και κάνεις και ένα τηλεφώνημα κιόλας για να το σιγουρέψεις.
dimitrisf19 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 παιδια μια ερωτηση απο το 1ο γραφειο μου ειπαν να μπω σε μια σελιδα για να κανω δηλωση για εφεδροσ και προσπαθω εδω και ποσεσ μερεσ και δεν μπορω μηπωσ ξερει κανεισ κατι τωρα που απολειετε γτ ειναι πολλεσ μερεσ αυτο το προβλημα θα παρω βεβαια και αυριο τηλεφωνο στην μοναδα γτ πεμπτη απολυομαι αλλα μηπωσ ξερει καποιοσ απο εσασ τι παιζει πλιζ αν ειναι ευκολο
PapadomanGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, tasos41997 είπε Αν πρεπει να παρουσιαστω Δευτερα αλλα το μεταφορικο μεσο (καραβι) ακυρωσει λογο κακου καιρο το ταξιδι και παρουσιαστω την επομενη τι γινεται; Τους παίρνεις τηλεφωνο αμεσα να τους ενημεωσεις (στο στρατοπεδο) και νομιζω μεταθετουν την παρουσιαση σου για την επομενη μερα ή σε ευλογο χρονικο διαστημα.
tasos41997 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 42 λεπτά πριν, PapadomanGR είπε Τους παίρνεις τηλεφωνο αμεσα να τους ενημεωσεις (στο στρατοπεδο) και νομιζω μεταθετουν την παρουσιαση σου για την επομενη μερα ή σε ευλογο χρονικο διαστημα. Σε ευχαριστωω
nrkmaiden Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, dimitrisf19 είπε παιδια μια ερωτηση απο το 1ο γραφειο μου ειπαν να μπω σε μια σελιδα για να κανω δηλωση για εφεδροσ και προσπαθω εδω και ποσεσ μερεσ και δεν μπορω μηπωσ ξερει κανεισ κατι τωρα που απολειετε γτ ειναι πολλεσ μερεσ αυτο το προβλημα θα παρω βεβαια και αυριο τηλεφωνο στην μοναδα γτ πεμπτη απολυομαι αλλα μηπωσ ξερει καποιοσ απο εσασ τι παιζει πλιζ αν ειναι ευκολο Εδω και καιρο παλευω και εγω να μπω στο efedros.army.gr, αλλα τιποτα απο το 1ο γραφειο μου ειπαν οτι υπαρχει δυνατοτητα να κανουν αυτοι την διαδικασια. Μιλα και εσυ με το γραφειο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 https://www.in.gr/2020/10/22/politics/paraskinio/kai-12-mines-thiteia-kai-strateysi-sta-18/?fbclid=IwAR1pYPhTEsVzXaf9cWVQjZjeTkWP2qD845qpZTQx8Q9bkLmLRn6N_MQRDI8 Οριστικοποιήθηκαν τα σχέδια για τη στρατιωτική θητεία. Λίαν συντόμως ανακοινώνεται η οριζόντια αύξηση της θητείας στους 12 μήνες. Δηλαδή όλοι οι κληρωτοί θα υπηρετούν τη θητεία τους για 12 μήνες, είτε είναι στον Στρατό Ξηράς, είτε στο Πολεμικό Ναυτικό, είτε στην Πολεμική Αεροπορία. Όσοι νόμιζαν ότι υπηρετώντας σε συνοριακές μονάδες ή σε νησιά θα υπηρετούσαν μειωμένη θητεία εννέα μηνών να το ξεχάσουν. Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να καταργήσει το μέτρο της μειωμένης θητείας στα σύνορα και στις ακριτικές μονάδες. Επιπλέον, εξετάζεται με πολλή προσοχή και η υποχρεωτική στράτευση στα 18, όπως συμβαίνει στην Εθνική Φρουρά στην Κύπρο και στις Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ. 1
aris1986 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Το ότι θα μπαίνουν στα 18 έτη θα τους κάνει καλό. Βλέπω 25ρηδες και 27 χρόνους που δεν έχουν πάει, έχουν άγχος για όταν θα πάνε και γενικά τους κρατάει πίσω και μόνο σαν σκέψη που θα πάνε. Γιατί καθώς προστίθενται τα χρόνια της ηλικίας τους το αναβάλλουν και ύστερα σκέφτονται είμαι πολύ μεγάλος για να τρέχω στον στρατό και να με διστάζουν 18 χρόνοι. Μην μου πείτε για σπουδές στο Ελλαδισταν, όλοι λίγο πολύ σπουδάσαμε. Μπορούμε να σπουδάσουμε και 19 χρονών δε σταματάει η ζωή και οι σπουδές στα 18 έτη... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις