Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, platwnmp είπε

Κανένα νεότερο για όσους μπαίνουμε τώρα β εσσο Μάρτιο? Σε λίγες μέρες αλλάζει ο μήνας και ακόμη τίποτα

σήμερα πήρα τηλέφωνο πάλι στη στρατολογία και είπαν ότι δεν ξέρουν

Επεξ/σία από uric
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Anestis62627 είπε

Καλημερα παιδια ξέρεις κανείς αν γίνεται να κάνω εξάμηνο στην πολεμικη αεροπορία λόγο πολυτεκνιας ; 

Ναι, εξάμηνο κάνεις,ένας φίλος μου που πήγε πρόσφατα και είναι 4 αδέρφια έκανε 6μηνο

Και εγώ πήρα σήμερα στην στρατολογία,και λένε δεν ξέρουμε ούτε πότε θα σταλούν τα χαρτιά κατάταξης ούτε πότε περίπου μπαίνει η εσσο,Παρ το αυγό και κουρευτο

16 λεπτά πριν, platwnmp είπε

Σοβαρά? Αν δεν ξέρουν αυτοί ποιός ξέρει? Θέλω να πιστεύω μέχρι παρασκευή θα το βγάλουν 

Και εγώ πήρα σήμερα στην στρατολογία και λένε δεν ξέρουμε ούτε πότε θα σταλούν τα χαρτιά κατάταξης, ούτε πότε περίπου μπαίνει η εσσο, παρ το αυγό και κούρευτο

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, platwnmp είπε

Κανένα νεότερο για όσους μπαίνουμε τώρα β εσσο Μάρτιο? Σε λίγες μέρες αλλάζει ο μήνας και ακόμη τίποτα

Εγώ ελπίζω να μην μας ανακοινώσουν 2 μέρες πριν ότι μπαίνουμε στρατό 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, uric είπε

Εγώ ελπίζω να μην μας ανακοινώσουν 2 μέρες πριν ότι μπαίνουμε στρατό 

Θα σταλουν υπομονη 2 μερες πριν δεν μπορουν γιατι υποτιθεται εμεις που ειναι να περασουμε απο ιατρικη επιτροπη μπορουμε 5 μερες πριν μας φωναξουν οποτε πιστευω υπομονη

Δημοσ.

Για ότι πρόβλημα υγείας έχετε πάρτε μαζί σας αποδεικτικά στοιχεία από γιατρούς-εξετάσεις.. κάνετε πιο εύκολο το έργο των ιατρών στην κατάταξη😌

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xKoctakizGR είπε

Για ότι πρόβλημα υγείας έχετε πάρτε μαζί σας αποδεικτικά στοιχεία από γιατρούς-εξετάσεις.. κάνετε πιο εύκολο το έργο των ιατρών στην κατάταξη😌

Καλο αυτο εννοειτε αν και μετα απο πολλες φορες τηλεφωνα λεει εμεις εχουμε το δικαιωμα 5 μερς πιο νωρις να περασουμε απο επιτροπη αρκει να εχουμε χαρτια που αποδικνειουν τα λεγομενα μας και οχι μπακαλοχαρτα κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είχα μιλήσει με την στρατολογια και μου είπαν ότι θα ξεκινήσει 16/3 η ΕΣΣΟ. 

Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρώτα παρουσιάζονται όσοι έχουν αναβολή και μετά οι υπόλοιποι . 

Επεξ/σία από Borntodie
Δημοσ.

Γνωρίζουμε εάν οι της 369 θα πάρουν στο τέλος την άδεια ορκωμοσίας και εάν ναι πόσες ημέρες είναι?

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά πέρα από φανέλες και μπλουζάκια κοντομάνικα παραλλαγής πιστεύετε πρέπει να αγοράσουμε και κανα παντελόνι παραλλαγής πριν μπούμε; Πόσα δίνει ο στρατός;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Panos_B είπε

Παιδιά πέρα από φανέλες και μπλουζάκια κοντομάνικα παραλλαγής πιστεύετε πρέπει να αγοράσουμε και κανα παντελόνι παραλλαγής πριν μπούμε; Πόσα δίνει ο στρατός;

Μπες και δες εδώ τα λέει όλα. 

https://www.fantaraki.gr/odigos-neosyllektoy/

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Anestis62627 είπε

Μπες και δες εδώ τα λέει όλα. 

https://www.fantaraki.gr/odigos-neosyllektoy/

Βασικά κάνεις μια διαφήμιση για το μαγαζί αυτό.

Μάλιστα, είναι τόσο παρωχημένο που γράφει ακόμη ότι ο ΕΣ δίνει 2 ζευγάρια άρβυλα, ενώ από τοτε που καταργήθηκε το 12μηνο δίνουν αυστηρά και μόνο ένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς καμιά ιδέα ποτέ περίπου θα έρθουν οι μεταθέσεις του 5μηνου για όσους μπήκαμε Νοεμβρίο; 

Επεξ/σία από pavlos1908
Δημοσ.

Καλή θητεία να έχουμε, ισχύει ότι όσοι μπουν τώρα Β'ΕΣΣΟ θα πρέπει μέχρι 25η Μαρτίου να έχουν ορκιστεί? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...