Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κανείς άλλος για Διαβιβάσεις στο 625 τπ Κατσιμήτρου; Ή κάποιος που να μπήκε πρόσφατα να μας πει τι παίζει εκεί..

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asstegos είπε

Είναι κανείς άλλος για Διαβιβάσεις στο 625 τπ Κατσιμήτρου; Ή κάποιος που να μπήκε πρόσφατα να μας πει τι παίζει εκεί..

Διαβιβασεις κως εδω

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές απορίες για εμάς τα νέα ψαράκια :P

1) Χρειάζεται οπωσδήποτε IBAN λογαριασμού που να είμαστε εμείς πρώτο όνομα; Επίσης θέλει λέει φωτοτυπία της 1η σελίδας από το βιβλιάριο του λογαριασμού. Εγώ είμαι μόνο σα 2ο όνομα και σε καινούργιο λογαριασμό χωρίς βιβλιάριο.

2) Πιστοποιητικό οικογενιακής κατάστασης για στρατολογική χρήση πώς εκδίδουμε ηλεκτρονικά τώρα με τον κορονοϊό;

3) Θέλουν έγγραφα που να αποδεικύουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Αν έχω φωτοτυπία των αρχικών βεβαιώσεων έκδοσης είμαι οκ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Cosmonaut21 είπε

2) Πιστοποιητικό οικογενιακής κατάστασης για στρατολογική χρήση πώς εκδίδουμε ηλεκτρονικά τώρα με τον κορονοϊό;

https://www.gov.gr/ 

δες αν βγαινει απο εδω.

1) Χρειάζεται οπωσδήποτε IBAN λογαριασμού που να είμαστε εμείς πρώτο όνομα; Επίσης θέλει λέει φωτοτυπία της 1η σελίδας από το βιβλιάριο του λογαριασμού. Εγώ είμαι μόνο σα 2ο όνομα και σε καινούργιο λογαριασμό χωρίς βιβλιάριο.

δεν μου χρειαστηκε ποτε και δεν μου το ζητησαν ποτε...

3) Θέλουν έγγραφα που να αποδεικύουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Αν έχω φωτοτυπία των αρχικών βεβαιώσεων έκδοσης είμαι οκ;

μια χαρα θα εισαι

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Παρουσιάζομαι στο στρατόπεδο Βογιατζή, στον Έβρο στο Υγειονομικό. Ξέρει κανείς περισσότερες πληροφορίες για εκεί; Επίσης γνωρίζετε αν εμάς του Υγειονομικού μας κρατάν εκεί ή συνήθως μας στέλνουν κάπου αλλού

Δημοσ.

Έχετε κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Πυροβολικό.
Υποχρεούσθε να παρουσιαστείτε σε 485 ΤΔΒ/ΕΟΔ (ΛΑΡΙΣΑ) στις 16-03-2021 .

Κανεις άλλος;

Δημοσ.

Ούτε εμένα. Εγώ όμως ακύρωσα αναβολή πριν έναν μήνα κ ζήτησα να με καλέσουν Μάρτιο. Υπάρχει περίπτωση να μην πάω καθόλου τον Μάρτη, αλλά αν πάω μπορούμε να εκτιμήσουμε περίπου ποτε?

Επίσης λέει στην στρατολογία ότι όσοι είναι για Μάρτη να συμπληρώσουν καοια στοιχεία μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, αν με καλέσουν αργότερα τι γντ?

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω... Τελειώνω τώρα το διδακτορικό μου σε μερικούς μήνες, δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανικού + διδακτορικό στο ίδιο τμήμα... Παίζει να ελπίζω σε κάποια καλύτερη θέση λόγω ηλικίας και διδακτορικού? Ή δεν μετράνε καθόλου αυτά?

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, pngts1996 είπε

Καλησπερα παιδια μου ηρθε και εμενα το χαρτι και ειμαι Ερευνας Πληροφορικής - ΕΛΔΥΚ (ΥΕΑ). Αξιζει να πας εφεδρος;

Δόκιμους έχουν να πάρουν Κύπρο από το 2007. Κάτι δεν κατάλαβες καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσοι θα πάτε τεθωρακισμένα (εκεί να δείτε παλουκάκι που θα φάτε 😁)είναι το χειρότερο σώμα στο στρατό ξηράς.

Τα καλύτερα είναι υγειονομικό & Διαβιβάσεις.

Η εκπαίδευση των ΥΕΑ είναι πιο σκληρή απο τους απλούς φαντάρους ειδικά σε Τεθωρακισμένα, πυροβολικό και πεζικό.

Η κύπρος όπως είπα και προηγουμένος είναι η χειρότερη μετάθεση για έναν φαντάρο - ΥΕΑΑ, αλλά η καλύτερη μετάθεση για έναν μόνιμο γιατί θεωρείται εξωτερικό και πέφτει διπλός μισθός.

Μπορείτε να αρνηθείτε για ΥΕΑ και να περάσετε ΛΥΒ δηλαδή σαν απλοί φαντάροι με βαθμό δεκανέα νομίζω, παλιά είχαν το βαθμό του Λοχία.

Όσο για το phd στην Ελλάδα είστε αυτό που μετράει είναι το μέσον. ;)

Και όσοι θα πάτε χειμώνα φαντάροι στον έβρο ετοιμαστείτε για σκηνάκια σε χιόνια 😆

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, neo80 είπε

Όσο για το phd στην Ελλάδα είστε αυτό που μετράει είναι το μέσον. ;)

Εννοεις κοινως δεν μετραει το phd ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Εννοεις κοινως δεν μετραει το phd ?

Στον ελληνικό στρατό ναι, δεν μετράει καθόλου.

Φαντάρος πας, όχι επιστήμονας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...