Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Aste είπε

Έχω βύσμα υποθέτω θα είναι καλό. Το θέμα είναι πως ειναι σαν στρατόπεδο. 😛

Πάρα πολύ καλά. Αν δε πας σε μια απο τις δύο μονάδες των τεθωρακισμένων, τότε στη βασική εκπαίδευση θα κάνεις 2-3 υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι πάνω απο το μέσο όρο όπως γενικά και τα παιδιά, υπάρχει και μια υπερσυγκέντρωση Αθηναίων (το μισό Λιτόχωρο στις 40 μέρες έχει κατέβει ΓΕΣ). Συνθήκες αρκετά καλές, φαγητό μέτριο αλλά τρώγεται, θα έχεις και δύο εξόδους μέχρι να ορκιστείς οπότε θα είσαι αρκετά καλά.

Μετά τα ΣΠΕΝ όμως βάλε βύσμα να φύγεις γιατί μειώνονται πολύ τα άτομα και ενδέχεται να πέσει αρκετή εμπλοκή.

Το χωριό είναι σε ωραίο σημείο, στους πρόποδες του Ολύμπου, έχει πραγματάκια να δεις στις εξόδους σου αλλά όπως με πολλά τουριστικά μέρη της επαρχίας, το φαγητό είναι κάτω του μετρίου.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Aste είπε

Έχω βύσμα υποθέτω θα είναι καλό. Το θέμα είναι πως ειναι σαν στρατόπεδο. 😛

Για Λιτοχωρο: ΕΥΠ και μηχανικο όαση, πυροβολικο αρκετα καλα. Πεζικο (647) και η ΕΜΑ (Τεθωρες), μαυρα χαλια. Μετα τα ΣΠΕΝ, παιζει μπολικη αποσπαση, ειδικα σε ΙΠΒΑΛ που ειναι ζορικα. Αυτα ισχυαν μεχρι προσφατα, δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι (εκτος απο ΕΥΠ και μηχανικο που ειναι σταθερα πολυ καλα). Αν εχει αλλαξει ή διαφωνει καπου ο ProponitisTouKanape που απ οτι φαινεται το ζει απο μεσα ο ιδιος, μπορει να με διορθωσει!

Νεα Σαντα δεν ειναι καλα ξερω.

Εβρο (Κουφοβουνο που το εχει σαν επιλογη) ειναι αρκετα καλα.

Πολυ καλα ειναι και στην Ασσηρο, δε ξερω αν στο εχει σαν επιλογη.

Γενικα παντως ειναι και θεμα τυχης, αριθμου στρατιωτων για τις υπηρεσιες και διοικητη. Μπορει μεχρι προτινος πχ το Κουφοβουνο να ηταν πολυ καλα και αν τυχον πας εσυ, εκεινη την περιοδο να μην ειναι. Ολα αλλαζουν και ειναι ρευστα στο στρατο.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Για Λιτοχωρο: ΕΥΠ και μηχανικο όαση, πυροβολικο αρκετα καλα. Πεζικο (647) και η ΕΜΑ (Τεθωρες), μαυρα χαλια. Μετα τα ΣΠΕΝ, παιζει μπολικη αποσπαση, ειδικα σε ΙΠΒΑΛ που ειναι ζορικα. Αυτα ισχυαν μεχρι προσφατα, δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι (εκτος απο ΕΥΠ και μηχανικο που ειναι σταθερα πολυ καλα). Αν εχει αλλαξει ή διαφωνει καπου ο ProponitisTouKanape που απ οτι φαινεται το ζει απο μεσα ο ιδιος, μπορει να με διορθωσει!

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. ΕΥΠ, Διαβιβάσεις και Μηχανικό είναι άψογα (ΜΧ ήμουν), 592 και 137 άνω του μέσου όρου, 647 είναι λίγο ο πάτος του πεζικού, Τέθωρες είναι καλά απο συνθήκες αλλά λιώνουν στην υπηρεσία (παίρνουν ο,τι δύσκολο έχει το στρατόπεδο).

Τώρα το καλοκαίρι παίζει και απόσπαση στο ΚΑΑΥ που επίσης δεν είναι καλά λόγω διοικητή. Και ΙΠΒΑΛ τρώνε κάτι 10-1, για αυτό λέω πως μετά τα ΣΠΕΝ να έχει κανονίσει να φύγει...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πάρα πολύ καλά. Αν δε πας σε μια απο τις δύο μονάδες των τεθωρακισμένων, τότε στη βασική εκπαίδευση θα κάνεις 2-3 υπηρεσίες. Τα στελέχη είναι πάνω απο το μέσο όρο όπως γενικά και τα παιδιά, υπάρχει και μια υπερσυγκέντρωση Αθηναίων (το μισό Λιτόχωρο στις 40 μέρες έχει κατέβει ΓΕΣ). Συνθήκες αρκετά καλές, φαγητό μέτριο αλλά τρώγεται, θα έχεις και δύο εξόδους μέχρι να ορκιστείς οπότε θα είσαι αρκετά καλά.

Μετά τα ΣΠΕΝ όμως βάλε βύσμα να φύγεις γιατί μειώνονται πολύ τα άτομα και ενδέχεται να πέσει αρκετή εμπλοκή.

Το χωριό είναι σε ωραίο σημείο, στους πρόποδες του Ολύμπου, έχει πραγματάκια να δεις στις εξόδους σου αλλά όπως με πολλά τουριστικά μέρη της επαρχίας, το φαγητό είναι κάτω του μετρίου.

Σας ευχαριστώ παιδιά. Μετά τα ΣΠΕΝ λέω να πάω Έδεσσα ή Γιαννιτσά. Έχω ακούσει καλά λόγια ιδίως για Έδεσσα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aste είπε

Σας ευχαριστώ παιδιά. Μετά τα ΣΠΕΝ λέω να πάω Έδεσσα ή Γιαννιτσά. Έχω ακούσει καλά λόγια ιδίως για Έδεσσα. 

Αν είσαι απο την περιοχή, οκ. Το σημαντικό είναι να πας κοντά στο σπίτι σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν είσαι απο την περιοχή, οκ. Το σημαντικό είναι να πας κοντά στο σπίτι σου.

Από εδώ είμαι ναι. Απλά με αγχωνει μην πουν λόγω μεταθεσης στο εσωτερικό θα κανεις 2 μηνες παραπάνω. Χαχαχαχχα

Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει. Πολλοί λένε δεν έχεις θέμα αλλα κρατάω μικρο καλαθι.

Επεξ/σία από Aste
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aste είπε

Από εδώ είμαι ναι. Απλά με αγχωνει μην πουν λόγω μεταθεσης στο εσωτερικό θα κανεις 2 μηνες παραπάνω. Χαχαχαχχα

Δεν υπάρχει "θα μου πουν". Το πόση θητεία θα κάνεις καθορίζεται απο ΦΕΚ και κανένας δε μπορεί να στο αλλάξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δεν υπάρχει "θα μου πουν". Το πόση θητεία θα κάνεις καθορίζεται απο ΦΕΚ και κανένας δε μπορεί να στο αλλάξει

Στην Ελλάδα είμαστε. 🤣

Απλα αυτα ξερω ισχύουν για οσους κανουν 12μηνο και τριτεκνους η αύξηση θητείας στο εσωτερικό. 

Επεξ/σία από Aste
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Aste είπε

Στην Ελλάδα είμαστε. 🤣

Απλα αυτα ξερω ισχύουν για οσους κανουν 12μηνο και τριτεκνους η αύξηση θητείας στο εσωτερικό. 

Η διάρκεια θητείας για όλες τις κατηγορίες καθορίζεται απο ΦΕΚ, δεν γίνεται αυθαίρετα. Εφόσον είσαι πολύτεκνος (4+), θα κάνεις εξάμηνη θητεία και δε μπορεί κανένας να στην αυξήσει, ακόμα και αν υπηρετήσεις στο ΓΕΣ ή στην 1η Στρατιά. Οι τρίτεκνοι υπηρετούν 9 και 8 αν πάνε παραμεθώριο

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε κάνεις ειδική εκπαίδευση. Σε κάποιο κέντρο μαζί με φαντάρους απο άλλα όπλα-σώματα θα κάνεις, απλά λογικά θα είστε σε κάποια μονάδα άτομα που είστε στο υγειονομικό, στο εφοδιασμού μεταφορών κλπ. Αν είσαι γιατρός, πιθανόν να μπεις στο ΣΤΕΠ σε πόστο πριν καν ορκιστεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dimitrios2021 είπε

ναι απλα ρωταω απο αποψη περιοχης ειναι μονο αρτα η εκπαιδευση του υγειονομικου?

Οχι, εχω φιλους που ηταν υγειονομικαριοι και πηγαν Λιτοχωρο, Εβρο, Αυλωνα. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη περιοχη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...