Nabuko Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Dimitrios2021 είπε Δεν θα ήθελα να πάρω απαλλαγή. 12 ώρες πριν, Dimitrios2021 είπε μπορω τοτε να φυγω με απαλλαγη? Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου χωρίς λόγο αλλά ούτε και τους γύρω σου
GeoM11 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το τι παίζει με ΥΕΑ (πόσους μήνες παραπάνω, αμοιβή, βαθμούς, πλεονεκτήματα γιατί έχω ακούσει για μοριοδότηση σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ κτλ). Όποιος έχει κάποια γνώση, ευπρόσδεκτος να την μεταλαμπαδεύσει. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
georgkar94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, Nikos3233 είπε Για να λέει έτσι το σημείωμα κατάταξης, υποθέτω όχι. Με κάτι τέτοια δε θα ''παίζουνε''. Στο νοσοκομείο κάνουν τεστ παρασκευη πρωι και Δευτέρα πρωι.. Εγώ μπαίνω τρίτη.. Ουτε τη μια μέρα ουτε την άλλη είμαι μέσα στο οριο
kappareality Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, georgkar94 είπε Στο νοσοκομείο κάνουν τεστ παρασκευη πρωι και Δευτέρα πρωι.. Εγώ μπαίνω τρίτη.. Ουτε τη μια μέρα ουτε την άλλη είμαι μέσα στο οριο Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.
georgkar94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kappareality είπε Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Εγώ θα ρωτησω στο νοσοκομείο τι προτεινουν αλλιώς θα το κάνω Δευτέρα πρωι.. Κάτι άλλο δν γίνεται
Cretanboy45 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Κάτι άκουσα ότι οι μεταθεσεισ για τη Γ Εσσο βγαίνουν 8-9 Οκτωβρίου ισχύει?
Kapos98 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Pcr test πρέπει να κάνουν και οι εμβολιασμενοι ή μόνο οι Ανεμβολιαστοι;;;;
gba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά ξύρισμα κάθε πότε θέλει όταν είσαι μέσα;
vagg77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 7 hours ago, georgkar94 said: Αρχικα το pcr δεν ήταν τσαμπα ουτε πριν ουτε για εμβολιασμενους οπότε δεν έχει σχέση.. Με το χαρτί κατάταξης γίνεται τσαμπα Συγνώμη, είπες γίνεται τζάμπα με το χαρτί στρατού? Μιλάς για ιδιωτικά ή δημόσια? Δεν το ήξερα αυτό, ισχύει????
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, gba είπε Παιδιά ξύρισμα κάθε πότε θέλει όταν είσαι μέσα; αναλογως ποσο μακραινουν τα γενια σου, ποσο προβλεπε πρεπει να εισαι κτλπ...Θα το καταλαβεις οταν πας μεσα. Ξεκινα με καθε μερα και το βλεπεις
vspe7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους 1) Στο χαρτί παρουσίασης μου γράφει τεθωρακισμένα. Εγώ έχω πτυχίο Κοινωνικού Λειτουργού. Απ'όσο 'εχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους, συνήθως κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους τους απασχολούν σε άλλο σώμα και πολύ σπάνια πάνε τεθωρακισμένα.. Κυρίως το λέω αυτό γιατι πέραν του οτι με ενδιαφέρει να "ασκήσω" το επαγγελμά μου κατά την διάρκεια της θητείας μου, θα με βοηθήσει πολύ και στο βιογραφικό μου , οπου δεν θα μπει ένα απλό κενό 9μηνο στρατιωτικής θητείας, αλλά οτι είχα ενασχόληση με το αντικείμενό μου. Οταν παρουσιαστώ , απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα γι αυτό το ζήτημα ; 2) Με PCR γνωρίζει κανείς τι ισχύει τελικά ; Πάω σε δημόσιο νοσοκομείο με το χαρτί κατάταξης και μου το κάνουν τζάμπα ; (είμαι εμβολιασμένος πλήρως).
ftroop Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά και εγώ εχω κανει το εμβολιο πρεπει να κανω και pcr; Δεν βλεπω το λογο
georgkar94 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vagg77 είπε Συγνώμη, είπες γίνεται τζάμπα με το χαρτί στρατού? Μιλάς για ιδιωτικά ή δημόσια? Δεν το ήξερα αυτό, ισχύει???? Εννοείται.. Τσάμπα σε νοσοκομεία σίγουρα.. Σήμερα πηρα τηλ να ρωτήσω.. Και σε δημόσια κέντρα υγειας
yanis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gba είπε Παιδιά ξύρισμα κάθε πότε θέλει όταν είσαι μέσα; Αναλογα. Οταν παλιωσα και ημουν λελα, 2 φορες τη βδομαδα. Στις αρχες μερα παρα μερα
Vidar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Πότε και που στέλνει κάποιος χαρτιά για μείωση θητείας; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2021 από Vidar
Προτεινόμενες αναρτήσεις