Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikos3233 είπε

Απλά επειδή μέχρι και την γ' εσσο δεν την παίρνανε παρά μόνο στο τέλος τις θητείας κολλάγανε τις δέκα μέρες. Ξέρεις κάτι παραπάνω ProponitisTouKanape?

Η Γ ΕΣΣΟ πήρε κανονικά. Γ ΕΣΣΟ είμαι :P 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την ημέρα κατάταξης δήλωσα ΕΛΔΥΚ πεζικό, γενικότερα παίρνουν άτομα έτσι ακούω απο παντού, σωστά; Υ.γ είμαι Ι1 και ολοκλήρου θητείας

Δημοσ.

Για αυτούς που θα μπουν το Νοέμβρη , τα σπεν λογικά πέφτουν μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων 20/12-09/01 ,δίνουν άδειες τότε (ή χριστουγεννα ή πρωτοχρονιά) και κανεις σπεν 4 βδομάδες , ή απλά μένεις κανονικά μέσα;

Γενικά τι γίνεται σε αυτήν την εσσο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanos1916 είπε

Για αυτούς που θα μπουν το Νοέμβρη , τα σπεν λογικά πέφτουν μέσα στις διακοπές των χριστουγέννων 20/12-09/01 ,δίνουν άδειες τότε (ή χριστουγεννα ή πρωτοχρονιά) και κανεις σπεν 4 βδομάδες , ή απλά μένεις κανονικά μέσα;

Γενικά τι γίνεται σε αυτήν την εσσο;

Νομίζω πως πάτε ΣΠΕΝ αργότερα

Δημοσ.

Μάγκες μπορεί να μου στείλει κάποιος το ΦΕΚ για τις 5 μέρες τιμητικής άδειας που δίνονται σε όσους έχουν εμβολιαστεί;Έχω εμβολιαστεί πριν τον στρατό για αυτό θέλω να δείξω την αντίστοιχη ανακοίνωση στην μονάδα μου, αν ισχύει !

Δημοσ.

Τι έχει να δείξεις? Δηλαδή ρώτησες κ σου είπανε ότι δεν ισχύει? Ισχύει κανονικότητα, δείχνεις μόνο το πιστοποιητικό κ αυτό αρκεί

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kappareality είπε

Δεν περασε κλιμακιο ελδυκ απο τη μοναδα μου αλλα το δηλωσα την ημερα καταταξης. Εχω καμια ελπιδα για κυπρο ;

Ναι, ετοιμάσου για μεγαλόνησο

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ναι, ετοιμάσου για μεγαλόνησο

Τέλεια γιατί και εγώ το δήλωσα κατσ τη κατάταξη! Το φύλλο πορείας θα βγεί μέσα στην ερχόμενη βδομάδα υποθέτω; Η στην ορκομωσία τη παρασκευή;

Δημοσ.

Μάγκες συγγνώμη που ξαναρωτάω απλά με έχει αγχώσει αυτό το όλο θέμα. Οι μεταθέσειε γνωρίζει κάποιος αν βγαίνουν πριν η μετά την ορκομωσία? Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα την μάθεις πριν την ορκωμοσία, εφόσον είσαι για μετάθεση. Λογικά θα σας τις πουν κανα δύο μέρες πριν. Για ΕΛΔΥΚ υπολόγιζε μετάθεση Θήβα λογικά...

Το φύλλο πορείας θα το πάρεις μετά την ορκωμοσία και με αυτό θα μαζέψεις τις απαραίτητες υπογραφές. Το αργότερο μέχρι τη 1 θα έχεις ξεμπερδέψει απ' όλα εκτός αν κάποιος τρομπάρει τόσο πολύ...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Θα την μάθεις πριν την ορκωμοσία, εφόσον είσαι για μετάθεση. Λογικά θα σας τις πουν κανα δύο μέρες πριν. Για ΕΛΔΥΚ υπολόγιζε μετάθεση Θήβα λογικά...

Το φύλλο πορείας θα το πάρεις μετά την ορκωμοσία και με αυτό θα μαζέψεις τις απαραίτητες υπογραφές. Το αργότερο μέχρι τη 1 θα έχεις ξεμπερδέψει απ' όλα εκτός αν κάποιος τρομπάρει τόσο πολύ...

Και φωνάζουν ονομαστικά ξεχωριστά για τον καθένα που παίρνει και πού ή ποιος δεν παίρνει και παραμένει στο ΚΕΝ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...