Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Και εμένα κενό. Στη σελίδα Κατανομής, σου δείχνει κανονικά ότι έχεις κατανεμηθεί η είναι και αυτό κενό;

Εκει μου γραφει Στρατο Ξηρας, αλλα ειμαι με αναβολη εγω.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να μου. Πεις κάποιος αν έχει κάποια εμπειρία από 297 ΜΚ ΤΠ ΧΙΟΣ πυροβολικό! Οποιαδήποτε Εμπειρια σας θα μου φανεί. Χρήσιμη 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Andy είπε

Εκει μου γραφει Στρατο Ξηρας, αλλα ειμαι με αναβολη εγω.

Ε τότε δεν σε βλεπω να μπαίνεις ακόμα... Εγώ είχα κάνει ως προτακτος αίτηση αλλά φαίνεται πως θα παω για Γενάρη. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Aste είπε

Στρατός Ξηράς,  Εφοδιασμού Μεταφορών Κομοτηνή παιδιά πως είναι

Κομοτηνή μέτρια, αλλά ο εφοδιασμός μεταφορών δεν είναι στρατός, νηπιαγωγείο είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Zafizafix είπε

Κομοτηνή μέτρια, αλλά ο εφοδιασμός μεταφορών δεν είναι στρατός, νηπιαγωγείο είναι.

Άρα καλό είναι; Τι γίνεται εκεί; Ο διοικητής πως είναι;

Κομοτηνη σπούδαζα δεν με πειράζει αυτο.

Επεξ/σία από Aste
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε το χαρτί για πεζικό στην Κομοτηνή  στο στρατόπεδο Ηλιόπουλου ξέρει κάνεις να μου δώσει πληροφορίες?

Επεξ/σία από John12345678
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία εύχομαι σε όλους μας. Μου ήρθε και εμένα το χαρτί και αναγράφει ότι έχω κατανεμηθεί σε στρατό ξηράς, Πυροβολικό ΕΛΔΥΚ και σε παρένθεση γράφει ΥΕΑ. Παρουσιάζομαι 16/11 στο ΚΕΠΒ Θήβας και ήθελα να ρωτήσω αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να πάω ΕΛΔΥΚ; Ρωτάω διότι θέλω να πάω Κύπρο γι’ αυτό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nick1810 είπε

ήθελα να ρωτήσω αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να πάω ΕΛΔΥΚ;

Όχι, ΥΕΑ δηλώνει απλά ότι έχεις την δυνατότητα να πας δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, μπορείς να το αρνηθείς και να συνεχίσεις κανονικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...