Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρουσιάζομαι 19/11 στο 572 καβησο Έβρου, ώρες μου γράφει 08:00 έως 12:00, το λεωφορείο το πρώτο από Θεσσαλονίκη ξεκινάει 08:00 και φτάνει 13:00, θα υπάρχει θέμα με την καθυστέρηση;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DennisMile7 είπε

Παρουσιάζομαι 19/11 στο 572 καβησο Έβρου, ώρες μου γράφει 08:00 έως 12:00, το λεωφορείο το πρώτο από Θεσσαλονίκη ξεκινάει 08:00 και φτάνει 13:00, θα υπάρχει θέμα με την καθυστέρηση;

Όχι μην ανησυχείς.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DennisMile7 είπε

Καλησπέρα φίλε και εγώ 572 Βογιατζή, πεζικό, 19/11

Εγώ 17 μπαίνω φίλε πυροβολικό. Καλή αρχή να έχουμε

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που πήγε πρόσφατα Τρίπολη Αεροπορία, με το κινητό τί γίνεται? Και αξίζει να πάρω κανένα παλιό με πλήκτρο χωρίς κάμερα? Αυτό δηλαδή επιτρέπεται?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Greg9 είπε

Κάποιος που πήγε πρόσφατα Τρίπολη Αεροπορία, με το κινητό τί γίνεται? Και αξίζει να πάρω κανένα παλιό με πλήκτρο χωρίς κάμερα? Αυτό δηλαδή επιτρέπεται?

Επιτρέπεται κινητο χωρις καμερα... Αν εχεις με καμερα στο παίρνουν και στο δίνουν τελευταία μερα.. 

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κι εγω παιδια, μηπως εχει κανεις ιδεα αν ΥΕΑ στο Ερευνας Πληροφορικης ειναι καλα ή ειναι ιδια φαση οπου και να μπεις δοκιμος;

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα παρουσιάζομαι νοέμβριο στο αφάντου στη ρόδο ξέρει κανείς τι παίζει με το στρατόπεδο και που στέλνουν έπειτα το πεζικό;; ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι απο Αθηνα παρουσιαζομαι τον Νοεμβρη Σαμο πεζικο (ΥΕΑ) μπορειτε να μου πειτε καποιος ποτε περνανε κλιμακια για ειδικες δυναμεις τι γινετε με τα αθληματα ποτε τα δινουμε και γινετε τυχαια επιλογη δηλαδη Λοκ,αλεξιπτωτιστες ,πεζοναυτες κτλ η επιλεγεις εσυ σε ποιο σωμα ;Εγω ηξερα οτι αλεξιπτωτιστες εχει διφορετικα αθληματα απο τα αλλα δυο σωματα .

Επεξ/σία από kosk133
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kosk133 είπε

Ειμαι απο Αθηνα παρουσιαζομαι τον Νοεμβρη Σαμο πεζικο (ΥΕΑ) μπορειτε να μου πειτε καποιος ποτε περνανε κλιμακια για ειδικες δυναμεις τι γινετε με τα αθληματα ποτε τα δινουμε και γινετε τυχαια επιλογη δηλαδη Λοκ,αλεξιπτωτιστες ,πεζοναυτες κτλ η επιλεγεις εσυ σε ποιο σωμα ;Εγω ηξερα οτι αλεξιπτωτιστες εχει διφορετικα αθληματα απο τα αλλα δυο σωματα .

Τα κλιμάκια περνάνε την 1η βδομάδα και μπορείς να διαλέξεις σε ποιο σώμα των Ε.Δ. θα πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/9/2021 στις 11:59 ΜΜ, GeoKots είπε

Παιδια κατα την καταταξη , για εξεταση στις ψυχικες διαταραχες εχω χαρτι απο ιδιωτη γιατρο που περιγραφει την παθηση και την αγωγη που λαμβανω, αυτο το δεχονται ή θελουν απο δημοσιο νοσοκομειο;

Ναι όταν πας επιτροπή κατα 99,999,999,999 δεν θα σε ρωτήσουν τίποτα και μόλις κάτσεις θα σου πουν φύγε. 

Πάρε μαζί τα χάπια σου πάντως και να είσαι έτοιμος να πάρεις κανέναν αν σου πουν. Αυτά που γράφουν οι γιατροί δεν είναι βαριά. Στην Αμερική τα παίρνουν καθημερινά καθώς είναι κυρίως κατα του άγχους όχι σχιζοφρενιας. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.

Πυροβολικό Ελδυκ γνωρίζει κανεις παραπάνω πληροφορίες αν είναι πχ καλά και σε ποια περιοχή έχει στρατόπεδο ; 

Δημοσ.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω σημειο υποδοχης σημαινει εκει θα γινει ιατρικες εξετασεις και η παραλλαβη εξοπλισμου και απο κει και μετα μπορει να σε στειλουν αλλου πχ να παρουσιαστεις  Χιο και να σε στειλουν για εκπαιδευση Εβρο ;; Εχω ακουσει οτι Σε στέλνουν σε καποια μοναδα κοντα εκει το ιδιο ισχυει και στα νησια η δεν ειναι σιγουρο ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...