Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει να πέσει βύσμα για Αεροπορια Στρατού (Στεφανοβίκειο) ??

Επεξ/σία από panosp00
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2021 στις 2:59 ΜΜ, Mglps είπε

Καποιος αλλος που να παρουσιαζεται εδω; 

Οποιος εχει υπηρετησει εκει ας πει πως ειναι

Screenshot_2021-11-12-02-39-24-987_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από xristoskore
Δημοσ.
Στις 9/11/2021 στις 4:14 ΜΜ, petropoulos είπε

Ξέρει κανεις τι παίζει ΣΣΕ ;;

Γενικά καλά, οι ψαροευελπιδες βαράνε και αυτοί σκόπετα, αλλά πεφτει εμπλοκή όταν φεύγουν διακοπές.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχουμε πληροφορίες για Έρευνα Πληροφορικής στο Λιτόχωρο; Γνωρίζει κανείς αν γλιτώνω ΣΠΕΝ; Θέλω μετάθεση για Αθήνα μετά την εκπαίδευση.

373553925_.png.78dad7e030f2173b02e792377587da29.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, BadNewsAkis είπε

Καλησπέρα, έχουμε πληροφορίες για Έρευνα Πληροφορικής στο Λιτόχωρο; Γνωρίζει κανείς αν γλιτώνω ΣΠΕΝ; Θέλω μετάθεση για Αθήνα μετά την εκπαίδευση.

373553925_.png.78dad7e030f2173b02e792377587da29.png

α χαρα θα είσαι.

ΣΠΕΝ θα κανεις κανονικα, δε γλιτωνονται σχεδον με τιποτα (ειχα δει ατομα που προσκαιρα για χ λογους τα γλιτωσαν και εν τελει ετρεχαν 1.5 μηνα πριν απολυθουν για ΣΠΕΝ).

Για μεταθεση μετα τα ΣΠΕΝ, πρεπει να ενημερωσεις το βυσμα σου νωρις. 

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.

Ερώτηση. Στο λουκάνικο χωράνε και άλλα πράγματα εκτός από αυτά που σου δίνουν? Πχ τα πολιτικά ρούχα ή το sleeping bag θα τα χωράει?

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα παραουσιαζομαι και εγώ Λιτοχωρο στις 18-11 ξέρετε τι παίζει  με τα κινητά και γενικά τους ελέγχους στην αρχή;  Επίσης μετά την ορκομωσια ξέρετε πόσο καιρό παίρνει η μετάθεση για Αθήνα και πόσο εφικτό είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, yanis13 είπε

α χαρα θα είσαι.

ΣΠΕΝ θα κανεις κανονικα, δε γλιτωνονται σχεδον με τιποτα (ειχα δει ατομα που προσκαιρα για χ λογους τα γλιτωσαν και εν τελει ετρεχαν 1.5 μηνα πριν απολυθουν για ΣΠΕΝ).

Για μεταθεση μετα τα ΣΠΕΝ, πρεπει να ενημερωσεις το βυσμα σου νωρις. 

Ευχαριστώ πολύ, και κάτι ακόμα. Η τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων θα γίνει όπως το υπολογίζω 3 Δεκεμβρίου. Αφού μεσολαβούν 10 μέρες άδεια πάμε ΣΠΕΝ Δευτέρα 13. Έχω διαβάσει ότι δε δίνονται άδειες γενικά εκεί μέσα. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ή παίζει να αλλάξει κάπως το πρόγραμμα; 

Δημοσ.
On 09/11/2021 at 01:38, Grgd7 said:

Καλησπέρα παρουσιάζομαι Κομοτηνή σε 10 μέρες ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να πάω Ελδυκ και πότε το δηλώνω?

Σε ποια μονάδα είναι να πας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, g20 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα παραουσιαζομαι και εγώ Λιτοχωρο στις 18-11 ξέρετε τι παίζει  με τα κινητά και γενικά τους ελέγχους στην αρχή;  Επίσης μετά την ορκομωσια ξέρετε πόσο καιρό παίρνει η μετάθεση για Αθήνα και πόσο εφικτό είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αστείος ο έλεγχος στο Λιτόχωρο, κανένα θέμα. Κινητό στην τσέπη σου και όλα οκ.

Οσον αφορά τη μετάθεση, ανάλογα το βύσμα. Θα κάνεις ΣΠΕΝ 3 βδομάδες και μετά ίσως φύγεις στα καπάκια, κάπως έτσι είναι οι μεταθέσεις των ΣΠΕΝ

8 λεπτά πριν, BadNewsAkis είπε

Ευχαριστώ πολύ, και κάτι ακόμα. Η τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων θα γίνει όπως το υπολογίζω 3 Δεκεμβρίου. Αφού μεσολαβούν 10 μέρες άδεια πάμε ΣΠΕΝ Δευτέρα 13. Έχω διαβάσει ότι δε δίνονται άδειες γενικά εκεί μέσα. Αυτό σημαίνει ότι χάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ή παίζει να αλλάξει κάπως το πρόγραμμα; 

Αποκλείεται να μη παιχτούν γκρουπ αδειών. 

Στάνταρ θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Σε περίπτωση που δεν γίνει μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ τ παίζει;  μένεις για πόσο περίπου ; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, g20 είπε

Ωραία ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.. Σε περίπτωση που δεν γίνει μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ τ παίζει;  μένεις για πόσο περίπου ; 

Αν δε μπορέσει να σου βγάλει μετάθεση μετά τα ΣΠΕΝ, ε λογικά στο 6μηνο θα μπορείς. Εγώ μπήκα πέρσι στρατο που ήταν 9μηνο και όσοι δεν έφευγαν στα ΣΠΕΝ, έφευγαν στους 4-5 μηνες

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ.. Μου έχει πει ότι έχει δώσει ήδη τα χαρτιά μου για Αθήνα μετά οπότε ελπίζω να γυρίσω μετά τα ΣΠΕΝ. Απλά το μόνο που με αγχώνει στον έλεγχο είναι ότι εγώ παρουσιαζομαι στις 18 ενώ κανονικά εκεί παρουσιαζονται 16 και 17 οπότε ίσως να είναι πιο αυστηρός αν παρουσιαστω με λιγότερα άτομα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, g20 είπε

Ωραία ευχαριστώ πολύ.. Μου έχει πει ότι έχει δώσει ήδη τα χαρτιά μου για Αθήνα μετά οπότε ελπίζω να γυρίσω μετά τα ΣΠΕΝ. Απλά το μόνο που με αγχώνει στον έλεγχο είναι ότι εγώ παρουσιαζομαι στις 18 ενώ κανονικά εκεί παρουσιαζονται 16 και 17 οπότε ίσως να είναι πιο αυστηρός αν παρουσιαστω με λιγότερα άτομα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τι όπλο είσαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...