mariosgoet Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα σας μου ήρθε ειδοποίηση για μετάθεση Γ σώμα Nrdc μετά τα σπεν. Γνωρίζει κανείς τι παίζει από υπηρεσίες και λοιπά για τη μονάδα? Ευχαριστώ πολυ
Giannisiord Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδί. Γνωρίζετε τι παίζει από υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Giannisiord είπε Μου ήρθε μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδί. Γνωρίζετε τι παίζει από υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο; 1-2 αντε 1-2. Πολλοι ανωτατοι αξιωματικοι μεσα οποτε πρεπει να εισαι σωστος στα ξυρισματα,γυαλισματα αρκετες αγκαριες, οκ στελεχη.
Jimmypap22 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με το 699 παπ τβ αγία γαλήνη ? Πήρα μεταθεσή και λογικά θα γινουν και τα σπεν εκεί η στο ρέθυμνο ?
Nick1810 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Βγήκε η μετάθεση μου για Κύπρο, είμαι πυροβολικό συγκεκριμένα λέει ότι είμαι σκοπευτής - υπηρέτης πυροβολητής ΠΒ μάχης. Αναγράφει μάλιστα ότι είμαι στη ΕΛΔΥΚ 3/1. Γνωρίζει κανείς ποια στρατόπεδα είναι στην 3/1 και αν γενικά είναι καλά τα πράγματα εκεί ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 10:30 ΜΜ, vaggos715 είπε Γιατί το λες αυτό; Είναι προεδρική φρουρά ουσιαστικά με αγήματα κλπ. Τέντα, εκπαίδευση, προβλεπέ όσο δε πάει. Δεν είναι τυχαίο που δε πάει κανένας εθελοντικά. Αν είναι να είστε Αθήνα για ΠΦ, ΜΦΑΤ, ΛΦΑΤ και άλλες τέτοιες αηδίες, καλυτερα παραμεθόριο
GrDimitris7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά μπαίνω 505 πεζοναύτες στον Βόλο. Ξέρουμε πότε ξεκινάνε τα σπεν; κατευθείαν με το που μπούμε από άδεια ορκωμοσίας;
EL_Greco21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κανω 2 ερωτήσεις για όποιον ξέρει να μου απαντήσει σίγουρα. Όταν πέρασα περιοδευον αν θυμάμαι καλά μιας και έχουν περάσει κάμποσα χρόνια, είχα δηλώσει πεζικό. Όμως πλέον εχω τελειώσει Φυσικοθεραπεία από ΙΕΚ. Ερώτηση 1) υπάρχει περίπτωση να με πάρουν στο υγειονομικό όταν κόψω την αναβολή? Ερώτηση 2)ισχυει ότι οι υγειονομικάριοι παρουσιάζονται στο Λιτόχωρο? Υγ) είμαι 6μηνος λόγω πολυτεκνιας
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Παντού μπαίνουν οι Υγειονομικάριοι, επίσης δεν είχες δηλώσει Πεζικό αλλά Στρατό Ξηράς, οπότε το σε ποιο όπλο/σώμα θα σε βάλουν είναι τζόκερ. Χωρίς βύσμα όντως παίζει να σε βάλουν Πεζικό ή Τεθωρα ή Πυροβολικό. 13 ώρες πριν, GrDimitris7 είπε Παιδιά μπαίνω 505 πεζοναύτες στον Βόλο. Ξέρουμε πότε ξεκινάνε τα σπεν; κατευθείαν με το που μπούμε από άδεια ορκωμοσίας; Ναι
Nick1810 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Το χαρτί μου λέει ότι είμαι πυροβολικό ΕΛΔΥΚ 3/1, συγκεκριμένα λέει ότι είμαι σκοπευτής - υπηρέτης πυροβολητής ΠΒ μάχης.Θα ήθελε να ρωτήσω λοιπόν γνωρίζει κανείς ποια στρατόπεδα είναι στην ΕΛΔΥΚ 3/1 και αν γενικά είναι καλά τα πράγματα εκεί;
kappareality Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Nick1810 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το χαρτί μου λέει ότι είμαι πυροβολικό ΕΛΔΥΚ 3/1, συγκεκριμένα λέει ότι είμαι σκοπευτής - υπηρέτης πυροβολητής ΠΒ μάχης.Θα ήθελε να ρωτήσω λοιπόν γνωρίζει κανείς ποια στρατόπεδα είναι στην ΕΛΔΥΚ 3/1 και αν γενικά είναι καλά τα πράγματα εκεί; Καλές ειναι όλες οι μονάδες πυροβολικού στην Κύπρο. 1
kwstasdimi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Παιδια καλησπερα, 3/12 εφυγα απο το κεντρο της Λαμιας και 13/12 πηγαινω Θηβα μιας και που ειμαι για Κυπρο. Το ερωτημα μου ειναι ξερει κανεις τι θα παιχτει με την αδεια Χριστουγεννων και ποτε θα παμε απο Θηβα Κυπρο?
GeoM11 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα μάγκες. Το χαρτί για την μετάθεση έγραφε διοικητικός στην ΣΜΥΑ. Ξέρουμε τι παίζει εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις