Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , με έχουν καλέσει για όβα στην 107 ακ/μμπ . Εάν γνωρίζει κάποιος τις συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα να επικοινωνήσει μαζί μου . Στρατόπεδο Κουφόβουνο , απόσταση 3 km από το Διδιμοτειχο .

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, HeinHein είπε

Άκουσα από κάπου πως αυτοί που είναι να μπουν στην επόμενη ΕΣΣΟ ήδη το γνωρίζουν (χωρίς λεπτομέρειες όπως που και πότε) επειδή το αναφέρει στη σελίδα κατάταξης της Στρατολογίας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Νόμιζα πως στους περισσότερους λέει "Δεν είστε προγραμματισμένος για την επόμενη ΕΣΣΟ κτλ κτλ" μέχρι να βγει το σημείωμα κατάταξης προς το τέλος του μήνα. 

Αν πράγματι εμφανίζεται πιο νωρίς στα άτομα που είναι προγραμματισμένα για την επόμενη ΕΣΣΟ, σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν να μην είμαι μέσα επειδή δεν μου δείχνει κάτι τέτοιο; Χαζές ερωτήσεις, αλλά θα εκτιμούσα απείρως μια απάντηση. Ευχαριστώ. 

Αν σου λέει αυτό, σημαίνει ότι δε θα μπεις στην επόμενη.

Όταν είναι να μπεις στην επόμενη ΕΣΣΟ αλλά δε ξέρεις ακόμα το που, σου λέει ότι μπαίνεις κανονικά στην ΕΣΣΟ που έρχεται αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμα που παρουσιάζεσαι.

Επεξ/σία από yanis13
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Αν σου λέει αυτό, σημαίνει ότι δε θα μπεις στην επόμενη.

Όταν είναι να μπεις στην επόμενη ΕΣΣΟ αλλά δε ξέρεις ακόμα το που, σου λέει ότι μπαίνεις κανονικά στην ΕΣΣΟ που έρχεται αλλά δεν έχει καθοριστεί ακόμα που παρουσιάζεσαι.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω για τη Β ΕΣΣΟ τότε. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Πότε έκοψες αναβολή;

Δεν είχα πάρει αναβολή, απλά τώρα ήταν η δεύτερη φορά που έκανα τα χαρτιά μου για πρότακτος (μια για τον Νοέμβρη και μια για Γενάρη), διότι θέλω να τελειώνω με τη θητεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα. 

Δημοσ.

Καλησπέρα υπηρετώ στο πυροβολικο αυτη την περιοδο και μου ανεφεραν οτι θα με στειλουν αντιαεροπορια (μααπ). Γνωριζει κανεις που βρισκεται ή τι κανουν εκει;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Δεν είχα πάρει αναβολή, απλά τώρα ήταν η δεύτερη φορά που έκανα τα χαρτιά μου για πρότακτος (μια για τον Νοέμβρη και μια για Γενάρη), διότι θέλω να τελειώνω με τη θητεία όσο το δυνατόν πιο σύντομα. 

Τους πρότακτους δε τους παιρνουν με την πρώτη και δε τους παίρνουν σε μεγάλες σειρές

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τους πρότακτους δε τους παιρνουν με την πρώτη και δε τους παίρνουν σε μεγάλες σειρές

Κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Μήπως γνωρίζεις ποιές ΕΣΣΟ είναι συνήθως οι μεγαλύτερες; Έχω ακούσει πως ο περισσότερος κόσμος συνήθως μαζεύεται τον χειμώνα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PantelisKapa είπε

Καλημέρα ! Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Είμαι φαντάρος της ΣΤ ΕΣΣΟ και θα ηθελα να ρωτήσω, αν θελήσω να χειρουργησω την μύτη μου μέσα στον στρατό (έχω στραβό διάφραγμα), θα μου δώσουν αναβολή ή θα συνεχιστεί η θητεία μου? Ευχαριστώ

Ξέρει κανείς??

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, PantelisKapa είπε

Ξέρει κανείς??

Θα σου δωσουν αναρρωτική αδεια.. αν εισαι σε περίοδο σπεν δυσκολα τα πράγματα..

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Μήπως γνωρίζεις ποιές ΕΣΣΟ είναι συνήθως οι μεγαλύτερες; Έχω ακούσει πως ο περισσότερος κόσμος συνήθως μαζεύεται τον χειμώνα. 

Σεπτεμβρης, Νοεμβρης και Γεναρης μαζευουν παρα πολυ κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Vidar είπε

Τα χαρτιά για κάτ' εξαίρεση μετάθεση ποτέ πρέπει να τα κάνουμε;

Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο, θα σου έλεγα να τα κάνεις τις πρώτες 2 βδομάδες των ΣΒΕΝ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HeinHein είπε

Οι μεγαλύτερες σειρές είναι Σεπτέμβριος, Νοέμβριος και Γενάρης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...