Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρο. Δεν υπάρχει μηχανισμος για τετοιες περιπτωσεις για να κινητοποιηθει, αυτο ειναι το θέμα. Το site μαζευει λεφτα ακόμα και τώρα καθως γίνονται παραγγελίες τωρα που μιλάμε.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ctct είπε

Το θέμα είναι πολύ σοβαρο. Δεν υπάρχει μηχανισμος για τετοιες περιπτωσεις για να κινητοποιηθει, αυτο ειναι το θέμα. Το site μαζευει λεφτα ακόμα και τώρα καθως γίνονται παραγγελίες τωρα που μιλάμε.

Μετα απο τοσος ντορος που εχει γινει γινονται και παραγγελιες? Πως γνωριζεις εαν επιτρεπεται οτι γινονται παραγγελιες τωρα που μιλαμε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cupra20vt είπε

Μετα απο τοσος ντορος που εχει γινει γινονται και παραγγελιες? Πως γνωριζεις εαν επιτρεπεται οτι γινονται παραγγελιες τωρα που μιλαμε?

Μπήκα και έκανα.
Το site δουλεύει ανεξάρτητα. Κάνεις παραγγελία-παιρνει λεφτα ο Παρλεπος.
Ρωτησα στο τμημα στην Ελευσινα γιατι δεν το ρίχνουν και μου απαντησαν οτι δεν μπορούν ακόμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ctct είπε

Μπήκα και έκανα.
Το site δουλεύει ανεξάρτητα. Κάνεις παραγγελία-παιρνει λεφτα ο Παρλεπος.
Ρωτησα στο τμημα στην Ελευσινα γιατι δεν το ρίχνουν και μου απαντησαν οτι δεν μπορούν ακόμα

Μηπως λεω μηπως να παρει μεγαλυτερη εκταση το θεμα , να γινει γνωστο και σε καποια καναλια? 

Δημοσ.

Μηπωσ να κάνετε παραγγελίες με αντικαταβολή και να τον βάλετε να στέλνει δεξιά αριστερά συσκευές ( αν έχει ) και να χρεωθεί μεταφορικά αποστολής κ επιστροφής ;;; Χαχαχα 

Δημοσ.

Μηπως λεω μηπως να παρει μεγαλυτερη εκταση το θεμα , να γινει γνωστο και σε καποια καναλια? 

2 λεπτά πριν, cupra20vt είπε

Οποιος έχει κάποιον γνωστο σε καποιο μεσο ας πράξει τα δέοντα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosk0 είπε

Μηπωσ να κάνετε παραγγελίες με αντικαταβολή και να τον βάλετε να στέλνει δεξιά αριστερά συσκευές ( αν έχει ) και να χρεωθεί μεταφορικά αποστολής κ επιστροφής ;;; Χαχαχα 

Δεν πρεπει να δεχεται αντικαταβολη εαν δεν κανω λαθος..σαν τροπο πληρωμης

Δημοσ.

τα ΜΜΕ θα μπορούσαν να ασχοληθούν αν ήταν πιο μεγάλη υπόθεση όπως τότε με το Deal...

δεν έχει νόημα να ασχοληθούν με ένα τοπικό/συνοικιακό κατάστημα και κάμποσους δυσαρεστημένους πελάτες

ίσως να ερχόντουσαν τα ΜΜΕ αν ο κόσμος που ήταν έξω από το μαγαζί έκανε επεισόδια (αλλά πρώτα από όλα δεν είναι σωστό και το κυριότερο εκεί θα βρείτε τους υπαλλήλους αν υπάρχουν ακόμα και δεν έχουν παραιτηθεί) οι ιδιοκτήτες αποκλείεται να είναι στην Ελευσίνα θα πίνουν τον καφέ τους στην περιοχή του Κολωνακίου

4 λεπτά πριν, panosk0 είπε

ναι κάντε παραγγελίες με αντικαταβολή θα στείλει σίγουρα...

αν δείτε να στείλει κανένα δέμα που να έχει κάτι αξίας εκτός από πέτρες/τούβλα ή σημείωμα που να σας ευχαριστεί

μπορείτε να παίξετε ένα τζόκερ.

Δημοσ.

Εγω έκανα την πληρωμή μέσω της χρεωστικής μου MasterCard της εθνικής εχω κάνει μήνυση στην αστυνομία και αμφισβήτηση συναλλαγής.οπως διάβασα εδω θα αποζημιωθω απο την τράπεζα.στην τράπεζα όμως που ρωταω δεν ξέρουν να μου πουν με σιγουριά.εχει κάποιος γραπτώς τους όρους της χρεωστικής MasterCard ;

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Drakosofi είπε

Εγω έκανα την πληρωμή μέσω της χρεωστικής μου MasterCard της εθνικής εχω κάνει μήνυση στην αστυνομία και αμφισβήτηση συναλλαγής.οπως διάβασα εδω θα αποζημιωθω απο την τράπεζα.στην τράπεζα όμως που ρωταω δεν ξέρουν να μου πουν με σιγουριά.εχει κάποιος γραπτώς τους όρους της χρεωστικής MasterCard ;

Και εγώ  έκανα ακριβώς τις ίδιες ενέργειες και μου λένε πως δν είναι σίγουρο .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Drakosofi είπε

Εμένα από την τράπεζα Πειραιώς μου είπαν πως σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις που δεν έχει στείλει το προϊόν που πλήρωσα, η αίτηση αμφισβήτησης ολοκληρώνεται με επιστροφή του ποσού της συναλλαγής.

Ρώτησα τι γίνεται στην περίπτωση που εξαφανιστεί ο έμπορος και δεν υπάρχουν χρήματα στους λογαριασμούς του.

Μου είπαν πως επιβαρύνεται η τράπεζα του εμπόρου.

Η τράπεζα που είχε πελάτη την εταιρεία a-mobiles.gr, είναι η Εθνική Τράπεζα.

Δηλαδή η Εθνική Τράπεζα θα πληρώσει την χασούρα της υπόθεσης.

Είναι τυχαίο πως η μοναδική τράπεζα που δημιούργησε προβλήματα στην διαδικασία της αμφισβήτησης ήταν η Εθνική Τράπεζα;

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Drakosofi είπε

συγγνώμη κιόλας, αλλά για το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου προϊόν , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ στην τράπεζά σου..δυστυχώς γίνεται μακροσκελές το συγκεκριμένο νήμα και χάνεται το νόημά του..
Φιλικά πάντα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaniasgr είπε

συγγνώμη κιόλας, αλλά για το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σου προϊόν , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ στην τράπεζά σου..δυστυχώς γίνεται μακροσκελές το συγκεκριμένο νήμα και χάνεται το νόημά του..
Φιλικά πάντα.

Είναι πληροφορίες που αφορούν ΌΛΟΥΣ τους καταναλωτές.

Και λέγοντας ΌΛΟΥΣ εννοώ ΌΧΙ ΜΌΝΟ εμάς που αγοράσαμε από την συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά όλους όσους ασχολούνται με αγορές μέσω κάρτας.

Οπότε αυτές οι πληροφορίες βοηθούν όλους όσους διαβάζουν το συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.

υποψιαζόμουν αυτη την εξέλιξη... ειναι πολλα τα λεφτα...

Τραγικο το γεγονος οτι ακόμη και τωρα, τοσες μερες μετα την πρωτη μήνυση, δεν υπάρχει αντιδραση απο την αστυνομια και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωριζει που και ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης.  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akatsim είπε

Δεν μας τα λες ολα. Σορταρισμα εκτος της χαμηλοτερης τιμης δεν βλεπω. Αυτε αλλα φιλτρα βλεπω.

Επειδη γνωριζω σχετικα, το να βαλεις ενα φιλτρο ειναι 1 ημερας δουλεια.

Δεν βλεπω φιλτρα ας πουμε με αστερια αξιολογησης. Ουτε σορταρισμα με βαση την αξιοπιστια καταστηματος. Ουτε φιλτρο αν εχει φυσικο σημειο παραλαβης. 

Γιατι αραγε???

Οκ, άρα επειδή δεν έχει φίλτρα (για όποιο λόγο και αν δεν έχει), ας πάμε σαν τα πρόβατα να επιλέξουμε στην τύχη το πιο φθηνό (πολύ στην τύχη ρε παιδί μου, τί να σου πω, κοιτα να δεις τί έτυχε) δηλαδή το πρώτο και μετά ας κράξω. Δεν μπορώ μόνος μου δηλαδή να δω πόσα αστέρια έχει ένα κατάστημα, να επιλέξω 3-4 να τα ανοίξω, και να δω στη σελίδα του κάθε καταστήματος αν έχει φυσικό σημείο παραλαβής ή όχι.. Ας πατήσω στα τυφλα το ΠΡΩΤΟ κατάστημα που βλέπω μπροστά μου ΕΠΕΙΔΗ έχει την πιο φθηνή τιμή και ότι γίνει.. Όλως τυχαίως βέβαια πάτησα το πιο φθηνό, ποιος ο λόγος άλλωστε να κοιτάξω πχ το 14ο.. αφού θα είναι πιο ακριβό.. σωστά??? Αν το σορτάρισμα ήταν ανάποδα δηλαδή με βάση το πιο ακριβό, κοίτα να δείς που όλο και κάποιο EFFORT θα έβαζα να βρω τελικά αυτό που με συμφέρει απ'όλες τις απόψεις....

Δεν σας καταλαβαίνω, πραγματικά δηλαδή... Κάντε μήνυση στον Skroutz. Βέβαια να ξέρετε πριν αρχίσετε τις παλικαριές, ότι τα έξοδα τα πληρώνει ο χαμένος. Οπότε με το καλό στα δικαστήρια, φωνάξτε με να κρατάω popcorn.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...