Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anamenos είπε

Οταν η TV υποστηρίζει 1440p VRR Maximum120 Hz, μπορείς να ρίξεις την ανάλυση μέσω των settings του XBOX και να πάρεις τα επιθυμητά 120FPS? (Για ανταγωνιστικά shooters πχ) 

Η Tv μου είναι highend 4K Qled του 19 που δυστυχώς είναι HDMI2.0b και για να φανταστείς η Samsung δεν έχει δώσει ακόμη update ούτε καν για το eARC. 

Q7fn? Το ίδιο αναρωτιέμαι και για τις δύο αντίπαλες κονσόλες...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Deathy είπε

Σε 2 μερες ανοιγει το preorder απο microsoft λενε.

ναι εχει βγει επιβεβαιωμένα απο την MS εδω κ καποιες μερες.

Εδω εχει ωρες κ λιστες για καταστηματα: https://www.whathifi.com/news/xbox-series-x-pre-orders-detailed-dates-times-and-retailers-for-all-territories

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, kalliosmanos said:

Q7fn? Το ίδιο αναρωτιέμαι και για τις δύο αντίπαλες κονσόλες...

Η δικιά μου είναι η QE65Q85R 

Δημοσ.
5 minutes ago, kalliosmanos said:

Πολλά τα γράμματα. Φαίνεται ακριβή!!!! 

Το έχω ψάξει λίγο και μάλλον θα είναι οκ για 4Κ στα 120HZ με την επιλογή game mode της τηλεόρασης και ίσως με το να απεργοποιησω το HDR. 

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω η QFN υποστηριζει hdmi 2.1 . Πρεπει να ειναι του 2018 μοντελο ε; Η δικια μου qled ειναι του 2017 Q7QF κ ειναι μεχρι 2.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια .Εχω παρει την αποφαση να αποκτησω το x-box series x και να εγκαταλειψω το pc gaming, (με εχει κουρασει πλεον αυτη η διαδικασια αναβαθμισεων ,ρυθμισεων κτλ πλεον στα 42 μου) .Θα ηθελα λοιπον να σας κανω καποιες ερωτησεις γιατι θελω να συνδιασω την αγορα του με ενα καλο μονιτορ 4k η μια καλη tv 4k(55αρα) .Εσεις τι θα επιλεγατε ?μονιτορ η τβ για τη χρηση του x -box?Επισης ,εχει νοημα να κοιταξω κατι σε hdmi 2.1 η θα ειναι μια αγορα χωρις λογο (θεωρω δυσκολο να δουμε 4κ 120fps ακομα και στη νεα γενια), και αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποια μονιτορ η tv ειτε σε hdmi 2.0 ή 2.1 ...Ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω μαζεμένα κάποια monitors 2K (overkill το 4K σε ίντσες για monitor). Κοιτάω για 27". Περιμένω review με response metrics για την ASUS VG27AQL1A.

Θα επανέλθω όταν έχω τελική/πιο σίγουρη εικόνα

Μέχρι στιγμής:

Gigabyte Aorus FI27Q-P
ή
Dell S2721DGF
ή
ASUS VG27AQL1A

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Καλησπερα παιδια .Εχω παρει την αποφαση να αποκτησω το x-box series x και να εγκαταλειψω το pc gaming, (με εχει κουρασει πλεον αυτη η διαδικασια αναβαθμισεων ,ρυθμισεων κτλ πλεον στα 42 μου) .Θα ηθελα λοιπον να σας κανω καποιες ερωτησεις γιατι θελω να συνδιασω την αγορα του με ενα καλο μονιτορ 4k η μια καλη tv 4k(55αρα) .Εσεις τι θα επιλεγατε ?μονιτορ η τβ για τη χρηση του x -box?Επισης ,εχει νοημα να κοιταξω κατι σε hdmi 2.1 η θα ειναι μια αγορα χωρις λογο (θεωρω δυσκολο να δουμε 4κ 120fps ακομα και στη νεα γενια), και αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποια μονιτορ η tv ειτε σε hdmi 2.0 ή 2.1 ...Ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε μου αν σε παίρνει για τηλεόραση με 2.1 hdmi,σαφώς και να πας προς τα εκεί.120 frames θα δεις σε παιχνίδια είτε με επιλογή 1080/120 είτε με 4Κ/120 αν είναι κάνα indie.Το dirt ήδη ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει 120 frames (νομίζω και το Cod) οπότε θα σου έλεγα να πας σε κάτι που θα υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες της κονσόλας.

Επεξ/σία από Billie13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Φίλε μου αν σε παίρνει για τηλεόραση με 2.1 hdmi,σαφώς και να πας προς τα εκεί.120 frames θα δεις σε παιχνίδια είτε με επιλογή 1080/120 είτε με 4Κ/120 αν είναι κάνα indie.Το dirt ήδη ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει 120 frames (νομίζω και το Cod) οπότε θα σου έλεγα να πας σε κάτι που θα υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργίες της κονσόλας.

Εχεις να προτεινεις κατι?Το μπατζετ μου ειναι πανω κατω στο χιλιαρικο για αγορα οθονης η μονιτορ

Επεξ/σία από jimtriol
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...