Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Εβαλα να δω πως παιζει το forza horizon 4  στο series x

(ερχομενος φυσικα απο xbox one με forza 3)

Ακομα μαζευω σαγονια απο το πατωμα

Δηλαδη σα να λεμε απο κουβα σε Mclaren P1 

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα !

Μια ερώτηση έχω ένα series x και θέλει να πάρει κι ένας φίλος !

Ισχυει αυτό που μοιράζεσαι συνδρομές παιχνίδια κλπ και για την ultimate με game pass συνδρομή ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsakolis είπε

Καλημέρα !

Μια ερώτηση έχω ένα series x και θέλει να πάρει κι ένας φίλος !

Ισχυει αυτό που μοιράζεσαι συνδρομές παιχνίδια κλπ και για την ultimate με game pass συνδρομή ;

Ναι φίλε μου, ισχύει. Μοιράζομαι με ένα φιλαράκι εγώ. Μισά μισά gamepass ultimate. Μιλάμε για ληστεία κανονική. 

10 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Εβαλα να δω πως παιζει το forza horizon 4  στο series x

(ερχομενος φυσικα απο xbox one με forza 3)

Ακομα μαζευω σαγονια απο το πατωμα

Εδώ τα μάζεψα εγώ που το έπαιζα Ultra 2K στο pc. Φαντάζομαι το σοκ σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billie13 είπε

Ναι φίλε μου, ισχύει. Μοιράζομαι με ένα φιλαράκι εγώ. Μισά μισά gamepass ultimate. Μιλάμε για ληστεία κανονική. 

Thanks !

Αυτά είναι όποτε είμαστε κομπλέ ψάχνουμε κονσόλα τώρα 🤣!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, επειδή πολλοί πάνε για αγορά νέας κονσόλας και επειδή πολλοί ψάχνονται για νέα τηλεόραση για να την συνοδέψουν :

Ανακοινώθηκαν (όχι επισήμως αλλά διαρροή) οι τιμές για τις Philips HDMI 2.1 mini-led που παρέθεσα πιο πάνω : 

Η 65αρα 9506 στα 1700-κατι ευρώ, με την 9636 κοντά στα 2 'κατοστάρικα πιο πάνω (με ενσωματωμένη ηχομπαρα που υποστηρίζει D.atmos).

Αυτό σημαίνει πως στις καλοκαιρινές προσφορές ή Black Friday, η 9506 θα πέσει κοντά στα 1300, καθόλου άσχημα για 65αρα mini-led με HDMI 2.1 (full 48Gbos bandwidth) με όλα τα καλουδια (ΑΝ λειτουργήσουν όλα σωστά/όπως πρέπει) και 4πλευρο ambilight για το κερασάκι στην τούρτα.Και οι 2 με VA panel παρεμπιπτόντως.

Με βλέπω να πηγαίνω καρφωτός προς την 9506 (δεν χρειάζομαι την ηχομπαρα και τα 1500nits φωτεινότητας vs τα 2000 της 9636 τα βρίσκω υπεραρκετά), θα είναι από τα καλύτερα deal για gaming αν όλα πάνε καλά 😉

Πηγή : avforums.com, είμαι από κινητό οπότε και δεν μπορώ να βάλω link.

Edit : οριστε και το link για τους ενδιαφερόμενους

Επεξ/σία από red1
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Billie13 είπε

Μιλάμε για το family share? Απλά έχουμε 2 accounts στο Xbox και για να παίξει ο 2ος με τον λογαριασμό του πρέπει να κάνω πρώτα login εγώ που είμαι κάτοχος του game pass. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, red1 είπε

ΟLED με την καμία, sorry, φοβερή εικόνα, ξέρω αλλα βαρέθηκα να νταντεύω την plasma μου τόσα χρόνια, δεν μπορώ πάλι μια απο τα γίδια (βλέπε: να μην μπορώ να έχω την φωτεινότητα εκει που θέλω, να προσέχω τι να παίζω/τι έχει στατικές μπάρες/logo κτλπ).

Δηλ. οι OLED δεν κάνουν για κονσόλες ? Γιατί γι αυτό πλασάρονται.

Επεξ/σία από Vasilis 07
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Δηλ. οι OLED δεν κάνουν για κονσόλες ? Γιατί γι αυτό πλασάρονται.

κανουν. εχω ενα σωρο ατομα με oled να παιζουν κ λιωνουν εδω κ χρονια κ δεν εχουν θεμα.
νομιζω ο κινδυνος ειναι αν παίζεις συνεχεια το ιδιο πραγμα με στατικα σημεια (πχ fifa που εκεις στατικο το score board) ή βλέπεις μόνο πχ ΣΚΑΙ ολη μερα και μπορει να αφήσει σημάδι από το σημα του καναλιού.

Αλλά αν κανεις γενική χρήση και βλεπεις/παιζεις διαφορα, δε θα εχεις καποιο θεμα. τουλαχιστον σε οσες εχω δει που ξερω οτι δουλευουν σα σκυλια σε καθημερινη βαση, δεν ειχαμε δει καποιο προβλημα. 

Aλλα ναι, επειδη θελει μια στοιχειώδη προσοχή, πρεπει να ξερεις τι αγοραστής εισαι. Κ γενικα θελει να παρεις σοβαρο πανελ, οχι οτι φθηνοτερο απλα για να λεει oled. 

παντως εγω που ειχα φρικαρει με τα μαυρα στα συμβατικα panels, επιτελους βρηκαμε κατι που μας καλύπτει :) 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Questioner είπε

Μιλάμε για το family share? Απλά έχουμε 2 accounts στο Xbox και για να παίξει ο 2ος με τον λογαριασμό του πρέπει να κάνω πρώτα login εγώ που είμαι κάτοχος του game pass. 

Δεν πρέπει να λέμε το ίδιο !

Μιλάω για δυο διαφορετικές κονσόλες που μπορεί ο ένας να χει τα παιχνίδια του άλλου και τις συνδρομές !

Γινοτανε στο PS4 και νομίζω γίνεται και στο Xbox!

Θα το ψάξω στο YouTube!

• Like 1
Δημοσ.

Για oled οποιος θελει θα ρωτησει εμενα σε λιγο καιρο αν αντεχει..πηρα την cx και την εχω γραμμενη στα @@ μου.κανω χρηση οπως θα εκανα μια κανονικη tv. Αν αντεξει σε μενα σημαινει οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει

• Like 3
Δημοσ.

Η Oled είναι το απόλυτο για gaming. Πλέον έχουν τρελές προστασίες για το burn in. Έχω την C9 και σε απλή Led δε ξαναγυρνάω ποτέ. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsakolis είπε

Δεν πρέπει να λέμε το ίδιο !

Μιλάω για δυο διαφορετικές κονσόλες που μπορεί ο ένας να χει τα παιχνίδια του άλλου και τις συνδρομές !

Γινοτανε στο PS4 και νομίζω γίνεται και στο Xbox!

Θα το ψάξω στο YouTube!

Game sharing λέγεται αυτό.. Κανείς home το account του φίλου σου στο δικό σου xbox και ο φίλος σου κάνει το δικό σου account home στο δικό του xbox και μετά μπορείτε να μοιράζετε τις συνδρομές σας και τα παιχνίδια σας, παίζοντας ο καθένας σας από το δικό του προφίλ.. 

48 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Η Oled είναι το απόλυτο για gaming. Πλέον έχουν τρελές προστασίες για το burn in. Έχω την C9 και σε απλή Led δε ξαναγυρνάω ποτέ. 

Ισχύει αυτό με τις oled.. Εμένα η δικιά μου έχει μετατόπιση pixel (philips oled 754) την έχω λιώσει εδώ και 1 μισή χρόνο και δεν μου έχει παρουσιάσει burnin.. Αλλά καλό είναι ανά 4 με 5 ώρες να κάνεις διάλειμμα 10-15 λεπτών για να κάνει ανανέωση των  pixel.. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Για oled οποιος θελει θα ρωτησει εμενα σε λιγο καιρο αν αντεχει..πηρα την cx και την εχω γραμμενη στα @@ μου.κανω χρηση οπως θα εκανα μια κανονικη tv. Αν αντεξει σε μενα σημαινει οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει

Δεν σε ενοχλεί το stutter στα 30 fps παιχνίδια;; Στην παλιά μου lcd δεν με ενοχλούσε κάτι στα 30. Τώρα στην cx τρια παιχνίδια έχω δοκιμάσει σε 30 fps και μου 'ρχεται αναγούλα απ την ζαλάδα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Δεν σε ενοχλεί το stutter στα 30 fps παιχνίδια;; Στην παλιά μου lcd δεν με ενοχλούσε κάτι στα 30. Τώρα στην cx τρια παιχνίδια έχω δοκιμάσει σε 30 fps και μου 'ρχεται αναγούλα απ την ζαλάδα

Δεν ξερω.γενικα δεν παιζω 30αρια games.μηπως ειναι τιποτα στις ρυθμισεις με motion κτλπ;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Μήπως δεν παίζεις σε game mode? Πρέπει να απενεργοποιησεις τις motion κινήσεις από την tv σου.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...