Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα παιχνιδια κ το gtav ενταξει παλιο αλλα ολο κ καποιος δεν θα το εχει παιξει 😉 

Μπηκε και εγω στο club του series x απο σημερα ! Εδωσα το one x κ πλεον απολαμβανω next gen ! Οτι και να πω ειναι λιγο. Απο συσκευασια κονσολας , μεγεθος , αθορυβο πραγματικα αψογο ! 
Αν καποιος θελει εχει ακομα ενα κομματι εκει στον kotsovolo που το πηρα απλα ειμαι Κρητη κ δεν ξερω αν μπορει να στειλει. Αν θελει καποιος ας μου στειλει ενα πμ να του πω ποιο μαγαζι ειναι να τους παρει αυριο ενα τηλεφωνο. Μην θεωρηθει οτι κανω κ διαφημιση

• Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, malias4 είπε

Μια χαρα παιχνιδια κ το gtav ενταξει παλιο αλλα ολο κ καποιος δεν θα το εχει παιξει 😉 

Μπηκε και εγω στο club του series x απο σημερα ! Εδωσα το one x κ πλεον απολαμβανω next gen ! Οτι και να πω ειναι λιγο. Απο συσκευασια κονσολας , μεγεθος , αθορυβο πραγματικα αψογο ! 
Αν καποιος θελει εχει ακομα ενα κομματι εκει στον kotsovolo που το πηρα απλα ειμαι Κρητη κ δεν ξερω αν μπορει να στειλει. Αν θελει καποιος ας μου στειλει ενα πμ να του πω ποιο μαγαζι ειναι να τους παρει αυριο ενα τηλεφωνο. Μην θεωρηθει οτι κανω κ διαφημιση

Βρήκες series X σε ράφι δηλαδή;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 26ska είπε

Βρήκες series X σε ράφι δηλαδή;

Ναι κανονικα σε κωτσοβολο . Νομιζω οτι επειδη ειχαμε μια το click away μια το click collect κ αυτες τις μπουρδες ειχε φερει το καταστημα κ απλα ειχανε μεινει στο ραφι ενω πχ στο site τους το δειχνει εξαντλημενο! 
Μπηκα το πηρα κ βγηκα μονο ζωνη που δεν του εβαλα στο αμαξι 😂

488976E4-F0B9-4814-B944-083636C7FF88.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malias4 είπε

Ναι κανονικα σε κωτσοβολο . Νομιζω οτι επειδη ειχαμε μια το click away μια το click collect κ αυτες τις μπουρδες ειχε φερει το καταστημα κ απλα ειχανε μεινει στο ραφι ενω πχ στο site τους το δειχνει εξαντλημενο! 
Μπηκα το πηρα κ βγηκα μονο ζωνη που δεν του εβαλα στο αμαξι 😂

488976E4-F0B9-4814-B944-083636C7FF88.jpeg

Έλα ρε φίλε,με γεια.Που είναι το μαγαζί,για δωσε κανα στοιχείο μπας και πάρουμε κ εμείς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Έλα ρε φίλε,με γεια.Που είναι το μαγαζί,για δωσε κανα στοιχείο μπας και πάρουμε κ εμείς.

Ε ειμαι απο Κρητη οπως ειπα κ παραπανω οποτε δεν ξερω αν στελνει . Λογικα ναι στειλε μου ενα πμ να σου πω ποιο καταστημα ειναι μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση. Εγω παντως τυχαια το βρηκα ☺️

Δημοσ.

Ποτέ χωρίς ζώνη μέσα στο αυτοκίνητο τέτοια μηχανήματα.

παιδια το outriders είναι και για ένας τους δεν έχω χρόνο ούτε εμπειρία από αλλά τέτοιου είδους; Παίζει μόνο με κάψιμο η μπορώ σιγά σιγά να χτίσω με το πάσο μου skills, εμπειρία και εξοπλισμό;

ρωταω γιατί παλιά που έπαιζα mmorpg ήθελε διάβασμα για τα builds και πολλές ώρες.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chek2fire είπε

μούφα σε κατάσταση ότι σχεδόν το έχουμε παίξει ήδη όλοι το gta5 μετά από τόσα χρόνια 

Όλος ο κόσμος παίζει GTA Online, δεν πουλάει το GTA V για το campaign.

Δείτε απλά τις πωλήσεις που έκανε το 2020.

Με το next-gen update που ετοιμάζει η Rockstar για το Online, είναι τεράστια η προσθήκη του στο Game Pass για τεράστια κομμάτι κόσμου εκεί έξω.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, privateer είπε

Θα μας τρελάνει με ubi?

Ενδιαφέρον έχει το πως θα κινηθεί τιμολογιακά αν γίνει κάτι τέτοιο.

Επεξ/σία από tsakitsan95
Δημοσ.
14 minutes ago, tsakitsan95 said:

Θα μας τρελάνει με ubi?

Ενδιαφέρον έχει το πως θα κινηθεί τιμολογιακά αν γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν νομιζω πως αναφερεται σε publishers αλλα συμφωνιες με ανεξαρτητα studio.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, privateer είπε

Δεν νομιζω πως αναφερεται σε publishers αλλα συμφωνιες με ανεξαρτητα studio.

Το σηματάκι μοιάζει με το σήμα της ubi.

• Like 1
Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο στον Αγιο Νικολαο Κρητης,όπως αναφέρει φίλος πιο πάνω υπάρχει ένα series X,άμεσα διαθέσιμο.Τηλεφωνησα πριν λίγο.

Θα το έπαιρνα εγώ,αλλά δεν δέχονται δόσεις με πιστωτική εξ αποστάσεως,είμαι Αθήνα.Πρωτη φορά το ακούω αυτό,είναι franchise το συγκεκριμένο.Οποιος λοιπόν δεν θέλει δοσεις,μπορεί να το τσιμπήσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Έχει δοκιμάσει κανείς το xcloud εδώ Ελλάδα ? Χθες έκανα μια δοκιμή με VPN για να μπορέσω να μπω. Υπόψιν ότι αν μπεις μια φορά με το vpn μπορείς να το κλείσεις μετά . Κατάλαβα γιατί είναι ακόμα σε Beta ...μιλάμε είναι τραγικά άθλιο σε ποιότητα εικόνας και σε frame loss ktl .

Έκανα επίσης δοκιμή trial το Stadia Pro και η εμπειρία είναι απίστευτη . Απίστευτα smooth , ποιότητα εικόνας ΑΨΟΓΗ πολύ κοντά στο αποτέλεσμα σε ένα PC , μεγαλύτερη ανάλυση από το xcloud 1080p / 4K ktl . Ολοκληρωμένο προιόν άλλα φυσικά ακριβό . Η ποιότητα του stadia σε συνδυασμό με το gamepass θα ήταν το απόλυτο bundle

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...