Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anton32 είπε

Τα λάθη που μαζεύει-ανιχνεύει είναι της γραμμής  όχι του router. 

Το θέμα είναι ότι με το 267 δεν μάζευε τόσα. 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ordion3 είπε

Το θέμα είναι ότι με το 267 δεν μάζευε τόσα. 

Φίλε δεν νομίζω ότι τα λάθη να ήρθανε στη γραμμή μαζί με το ρούτερ, λογικά τα είχες και πριν,το 288 έχει μεγαλύτερη ευαισθησία από το 267, αντιλαμβάνεται περισσότερα λάθη ώστε να μπορεί να τα διορθώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

το ειπα γιατι σε nova επαιζα ταπα με το 288.κοντα στο ρουτετ βεβαια.εκτος αν σου φταιει κανα καναλι.μπορουσες να δοκιμαζες απο καναλι 100 και πανω. απλα αν το βαλεις πανω απο 100 δεν θα στο δωσει αμεσα.ειναι dfs channel οποτε θα κανει ενα scan πρωτα για καποια λεπτα

Δοκίμασα ότι κανάλι βρήκα 😄. Όταν λέω για πτώση ταχύτητας εννοώ να μην ανοίγει τίποτα. Η ταχύτητα να πηγαίνει από 100 στο 0 στην κυριολεξία. Πλέον, αφού με το νέο ρούτερ δεν έχω κανένα θέμα (και οι 2 μπάντες λειτουργούν άψογα χωρίς κολλήματα), πιστεύω ότι η ευθύνη είναι καθαρά του ΖΤΕ.

IMG_20220206_201520.jpg

Επεξ/σία από Centurion
Πικ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τώρα ξανά τα ίδια τι φτεει στην γραμμη και πως λύνεται το θέμα με την παράλληλη συνδεση

Screenshot_2022-02-06-20-47-10-468_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Noshleyths1
Δημοσ.

Το θέμα τώρα με το 288 είναι τα πολλά σκαμπανεβασματα. Χωρίς να έχω έχω αποσύνδεση ανεβοκατεβαινει η τιμή που έχει συγχρονίσει το ρουτερ(πρώτη φορά το βλέπω). Θα γυρίσω στο 267 που δεν είχα θέματα. Άραγε το huawei της nova παίζει καλά? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ordion3 είπε

Το θέμα τώρα με το 288 είναι τα πολλά σκαμπανεβασματα. Χωρίς να έχω έχω αποσύνδεση ανεβοκατεβαινει η τιμή που έχει συγχρονίσει το ρουτερ(πρώτη φορά το βλέπω). Θα γυρίσω στο 267 που δεν είχα θέματα. Άραγε το huawei της nova παίζει καλά? 

για αρχη κανε update firmware στο t16. 

προσωπικα εγω εχω βαλει το huawei και ειδα μεγαλη διαφορα στον συγχρονισμο  τουλαχιστον 10 mbps.

εχω κανει ελεγχο γραμμης με 4 διαφορετικα μοντεμ.

tplink 9970 = 75mbps

tplink vr200 = 76mbps

zte h288 t14 firmware = 75mbps

zte h288 t16 firmware = 82mbps

huawei = 92 mbps

οποτε το huawei  εχει καλυτερο συγχρονισμο,

επισης η διαφορα που εχω παρατηρησει σε σχεση με το zte ειναι οτι το line standard στο huawei ειναι G.993.5 ενω στο zte G.993.2 . Βεβαια δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει να κανει με το τελευταίο update  η κατι αλλο αλλα τυχαινει να εχω τυχαίες αποσυνδέσεις μέσω ethernet για καποια δευτερα το εχει αλλος αυτο το θεμα?  

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω το ZTE H288A V1.1.0_WND1T12 (Wind) 

ερώτηση 1) αξιζει να του κανω update se zxhnh288a_hv11_fv110_gr51t16_firmware

καθως διακρινω FEC errors?

ερώτηση 2) θα μπορω να εχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις Qos και Wmm? 

IMG_20220208_121026.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, esconiac400g είπε

Καλησπέρα, εχω το ZTE H288A V1.1.0_WND1T12 (Wind) 

ερώτηση 1) αξιζει να του κανω update se zxhnh288a_hv11_fv110_gr51t16_firmware

καθως διακρινω FEC errors?

ερώτηση 2) θα μπορω να εχω πρόσβαση στις ρυθμίσεις Qos και Wmm? 

IMG_20220208_121026.jpg

1 ναι αξίζει να το δοκιμάσεις 

2 qos μόνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, psydefects είπε

1 ναι αξίζει να το δοκιμάσεις 

2 qos μόνο 

@psydefects υπάρχει θεμα που ειναι update της Nova και εγω θα βαλω στοιχεια Wind? 

Επεξ/σία από esconiac400g
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, esconiac400g είπε

@psydefects υπάρχει θεμα που ειναι update της Nova και εγω θα βαλω στοιχεια Wind? 

Σε wind το έκανα και εγώ το update της Νόβα , πέρασα τα στοιχεία της γραμμής.

Σε ταχύτητα όμως δεν είδα διαφορά , ακριβώς τα ίδια.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, anton32 είπε

Σε wind το έκανα και εγώ το update της Νόβα , πέρασα τα στοιχεία της γραμμής.

Σε ταχύτητα όμως δεν είδα διαφορά , ακριβώς τα ίδια.

@anton32 δεν περιμενω να δω διαφορα σε ταχυτητα, 100αρα εχω κ πιανω 97-98.

το θεμα μου ειναι να διώξω τα Errors καθως εχω απειρο lag σε streaming iptv καναλιών και ταλαιπωρουμαι να βρω τι φταίει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, esconiac400g είπε

οχι, το έχουν κάνει αρκετοί χρήστες για root πρόσβαση χωρίς πρόβλημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ σε 1 από τα 2  Η288 (από WIND) που έχω πέρασα  το update της Nova χωρίς πρόβλημα.

Όμως τα FEC δεν μειώθηκαν, τουλάχιστον αισθητά. Είναι αρκετά (περίπου 10000-20000 την ώρα) αλλά δεν δημιουργούν θέμα. Είναι καταγραφή διορθωμένων σφαλμάτων. Έχω παρατηρήσει στιγμές να έρχονται 50000 στο δευτερόλεπτο, χωρίς να καταλαβαίνω την παραμικρή καθυστέρηση. CRC όμως δεν έχω ούτε 1 την ώρα.

Και κάτι άλλο. Σε αυτό το ρούτερ, όταν τα errors φτάνουν περίπου στα 70000, μηδενίζουν και ξεκινάνε πάλι από την αρχή. Αυτό γίνετε και με το λογισμικό της WIND και με της NOVA.

Επεξ/σία από goana12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...