Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω που εβαλα wind 100mbps με το router ΖΤΗ H288A τι μπορω να κνω για να κατεβασω το ping μου; ειναι γυρω στο 70 οπως ηταν και με cosmote 24αρι...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/2/2022 στις 3:11 ΜΜ, tasos_87 είπε

καλησπέρα!ενώ πριν λίγες μέρες έκανα αλλαγή καλωδίωσης στο σπίτι και απομόνωσα μόνο μια πρίζα τηλέφωνου όπου και τοποθέτησα το ρούτερ, αυξήθηκε η ταχύτητα συγχρονισμού αλλά έχει πολλά errors η γραμμή με αποτέλεσμα να έχω συχνές αποσυνδέσεις!να κάνω αλλαγή στο ρούτερ και να πάω στο huawei ή να κάνω bridge με κάποιο του εμπορίου;

Screenshot_20220215-173020_Gallery.jpg

Σήμερα έγινε η αλλαγή από nova πήγα vodafone και εξαφανιστηκαν τα crs errors!

Screenshot_20220221-224508_Samsung Internet.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αναβάθμισης γραμμής από 50 σε 100 Mbps στην Nova.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε το router το λεγόμενο του τίτλου.  Αναβάθμιση δεν του έκανα γιατί δεν ξέρω από που θα βρω το λογισμικό αναβάθμισης.Το internet δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω τηλέφωνο!

Η υπηρεσία μου δεν είναι voip σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nova και έχω κάνει τα πάντα και δουλεύει το internet αλλά δεν έχω τηλέφωνο.

Ακολούθησα τις οδηγίες χρήσης από το βιβλίο που είχε το κουτί και δεν έγινε τίποτα με την δεύτερη περίπτωση(2). Με την τρίτη περίπτωση του φυλλαδίου(3) όταν καλείς από σταθερό σε ένα νούμερο χτυπάει κανονικά αργεί 5-6 δευτερόλεπτα και καλεί ενώ όταν ένα νούμερο καλεί το σταθερό χτυπάει και μόλις το απαντήσεις πέφτει και φαίνεται κατειλημμένο.  Εγώ το θέλω να δουλεύει γενικά στην δεύτερη περίπτωση(2).

Με την Nova μίλησα με τρεις εκπροσώπους μέσω του online chat της ιστοσελίδας και οι δυο μου είπαν να αγνοήσω τις οδηγίες που γράφουν το φυλλάδιο και να το κάνω έτσι όπως το είχα στο παλιό ZTE router 5ετίας χωρίς voip(ZTE 168N). Μόλις το έκανα αυτό δεν υπήρχε ούτε internet ενώ στο παλιό router που δοκίμασα έτσι όπως τα είχα πριν το αλλάξω δεν συγχρονιζόταν καθόλου ούτε internet  ούτε τηλέφωνο. 

Τώρα το έχω το DSL(γκρι καλώδιο) απευθείας στην τηλεφωνική γραμμή/πρίζα συνδεδεμένο με το router για να έχω internet χωρίς Splitter.

Στέλνω και εδώ μπας και υπάρχει κάποια λύση γιατί  δεν ξέρω τι να κάνω και έχω μπερδευτεί τελείως> Πιθανόν στην Nova κάποιοι δεν ξέρουν την δουλειά καλά. Μου είπαν τώρα ότι έχετε βλάβη και θα σας καλέσει η τεχνική υποστήριξη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

MVIMG_20220221_170855-min.jpg

MVIMG_20220221_191608-min.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα! Εβαλα wind 100αρι, καλη η γραμμη; Και γιατι τοσα fec errors μηπως επηρεαζουν; Γιατι εχω αρκετες αποσυνδεσεις... Αν χρειαζεται να αλλαξω το H288A.

Επεξ/σία από Jason321
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Jason321 είπε

IMG_20220222_123808.jpg.2226c35c573ef6aa14098de0e4035e31.jpgΚαλησπερα! Εβαλα wind 100αρι, καλη η γραμμη; Και γιατι τοσα fec errors μηπως επηρεαζουν; Γιατι εχω αρκετες αποσυνδεσεις... Αν χρειαζεται να αλλαξω το H288A.

Τα crc είναι τα σημαντικά λάθη όχι τα fec

Δημοσ.
16 ώρες πριν, zampara είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα αναβάθμισης γραμμής από 50 σε 100 Mbps στην Nova.

Σήμερα το πρωί μου ήρθε το router το λεγόμενο του τίτλου.  Αναβάθμιση δεν του έκανα γιατί δεν ξέρω από που θα βρω το λογισμικό αναβάθμισης.Το internet δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω τηλέφωνο!

Η υπηρεσία μου δεν είναι voip σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nova και έχω κάνει τα πάντα και δουλεύει το internet αλλά δεν έχω τηλέφωνο.

Ακολούθησα τις οδηγίες χρήσης από το βιβλίο που είχε το κουτί και δεν έγινε τίποτα με την δεύτερη περίπτωση(2). Με την τρίτη περίπτωση του φυλλαδίου(3) όταν καλείς από σταθερό σε ένα νούμερο χτυπάει κανονικά αργεί 5-6 δευτερόλεπτα και καλεί ενώ όταν ένα νούμερο καλεί το σταθερό χτυπάει και μόλις το απαντήσεις πέφτει και φαίνεται κατειλημμένο.  Εγώ το θέλω να δουλεύει γενικά στην δεύτερη περίπτωση(2).

Με την Nova μίλησα με τρεις εκπροσώπους μέσω του online chat της ιστοσελίδας και οι δυο μου είπαν να αγνοήσω τις οδηγίες που γράφουν το φυλλάδιο και να το κάνω έτσι όπως το είχα στο παλιό ZTE router 5ετίας χωρίς voip(ZTE 168N). Μόλις το έκανα αυτό δεν υπήρχε ούτε internet ενώ στο παλιό router που δοκίμασα έτσι όπως τα είχα πριν το αλλάξω δεν συγχρονιζόταν καθόλου ούτε internet  ούτε τηλέφωνο. 

Τώρα το έχω το DSL(γκρι καλώδιο) απευθείας στην τηλεφωνική γραμμή/πρίζα συνδεδεμένο με το router για να έχω internet χωρίς Splitter.

Στέλνω και εδώ μπας και υπάρχει κάποια λύση γιατί  δεν ξέρω τι να κάνω και έχω μπερδευτεί τελείως> Πιθανόν στην Nova κάποιοι δεν ξέρουν την δουλειά καλά. Μου είπαν τώρα ότι έχετε βλάβη και θα σας καλέσει η τεχνική υποστήριξη.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

MVIMG_20220221_170855-min.jpg

MVIMG_20220221_191608-min.jpg

αφου δεν εχεις voip ,

στην πριζα του τηλεφωνου συνδεεις το splitter και μετα το ενα  καλωδιο παει στο τηλεφωνο και το αλλο στο modem .

δεν συνδεεις καθολου το τηλεφωνο με το μοντεμ μεταξυ τους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pkout είπε

αφου δεν εχεις voip ,

στην πριζα του τηλεφωνου συνδεεις το splitter και μετα το ενα  καλωδιο παει στο τηλεφωνο και το αλλο στο modem .

δεν συνδεεις καθολου το τηλεφωνο με το μοντεμ μεταξυ τους.

Το Splitter έχει δυο εξόδους. Το ένα είναι η τηλεφωνική γραμμή και το άλλο είναι το internet. Δεν καταλαβαίνω που θα συνδέσω το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής στο router. Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά από αυτά είμαι λίγο άσχετος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, zampara είπε

Το Splitter έχει δυο εξόδους. Το ένα είναι η τηλεφωνική γραμμή και το άλλο είναι το internet. Δεν καταλαβαίνω που θα συνδέσω το καλώδιο της τηλεφωνικής γραμμής στο router. Συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά από αυτά είμαι λίγο άσχετος.

Στο ρούτερ θα συνδέσεις μόνο τη γραμμή του ίντερνετ. Την τηλεφωνική γραμμή θα την συνδέσεις στην τηλεφωνική συσκευή.

🌐 --> στο ρούτερ.

☎️ --> στο τηλέφωνο

Επεξ/σία από Centurion
..
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zampara είπε

Δεν ταλαιπωρείς κανέναν, εδώ γράφουμε για πιθανές λύσεις που πιθανόν να βοηθηθούν και άλλοι. Αν παρατηρήσεις το splitter από κοντά έχει δύο εικονίδια το ένα πού φορά το τηλέφωνο έχει σηματάκι, ένα ακουστικό, σε αυτό σύνδεση το τηλέφωνο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, anton32 είπε

Δεν ταλαιπωρείς κανέναν, εδώ γράφουμε για πιθανές λύσεις που πιθανόν να βοηθηθούν και άλλοι. Αν παρατηρήσεις το splitter από κοντά έχει δύο εικονίδια το ένα πού φορά το τηλέφωνο έχει σηματάκι, ένα ακουστικό, σε αυτό σύνδεση το τηλέφωνο

Εγώ έχω αυτό το Splitter https://www.skroutz.gr/s/24500578/NOD-Splitter-PSTN-VDSL022-Λευκό.html  Θα βάλω το γκρι καλώδιο στην θύρα DSL του router και την άλλη θύρα με το σχήμα του τηλεφώνου που την βάζω? Υπενθυμίζω ότι η τηλεφωνική συσκευή δεν είναι στο ίδιο σημείο εκεί που είναι το router. 

Δημοσ.

Περιμένω ενεργοποίηση Nova 100,τ'ώρα έχω στα 4 σάπια adsl. Εχω χρόνια δικό μου Mikrotik router πολύ ευχαριστημένος στα 300 Mbps 2,4 GΗz wifi, φτάνει να στείλει την 100άρα;. Θα παίξει μόνο ως Modem kai voip το zte; κάποιος να το έχει κάνει επιτυχώς; ευχαριστω, 

Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση απο εμενα.. Οταν κατεβαζω κατι ειναι φυσιολογικο η ληψη να τραβαει ολο το ιντερνετ και εκεινη τη στιγμη απο 100mbps να πεφτω πχ σε 5mbps;

Δημοσ.
Στις 22/2/2022 στις 5:24 ΜΜ, zampara είπε

Εγώ έχω αυτό το Splitter https://www.skroutz.gr/s/24500578/NOD-Splitter-PSTN-VDSL022-Λευκό.html  Θα βάλω το γκρι καλώδιο στην θύρα DSL του router και την άλλη θύρα με το σχήμα του τηλεφώνου που την βάζω? Υπενθυμίζω ότι η τηλεφωνική συσκευή δεν είναι στο ίδιο σημείο εκεί που είναι το router. 

την αλλη θυρα την συνδεεις στο τηλεφωνο. τωρα αν το τηλεφωνο το εχεις αλλου η το πας κοντα στο splitter η αγοραζεις  καινουργιο καλωδιο   αναλογα με τα μετρα που χρειαζεσαι απο το splitter μεχρι την συσκευη τηλεφωνου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pkout είπε

την αλλη θυρα την συνδεεις στο τηλεφωνο. τωρα αν το τηλεφωνο το εχεις αλλου η το πας κοντα στο splitter η αγοραζεις  καινουργιο καλωδιο   αναλογα με τα μετρα που χρειαζεσαι απο το splitter μεχρι την συσκευη τηλεφωνου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα ενημερώσω όταν μπορέσω να ασχοληθώ!

Δημοσ.
Στις 22/6/2020 στις 5:57 ΜΜ, theanonymous είπε

Σε speedtest με Android κινητό στην μπάντα των 5GHz, είδα τη μέγιστη ταχύτητα της γραμμής μου. Το σήμα του WiFi είναι αρκετά ικανοποιητικό και για τις δυο συχνότητες.

Στα 2.4GHz είδα περίπου 50-60Mbps, πολύ καλό και αναμενόμενο.

wlan-comp.png.c0a58eee047269cf395adb968e725bfa.png

¨οτι πιάνει μέχχρι 50 περίπου Mbps στην μπάντα των 2,4 οφείλεται στο συγκεκριμένο μοντέλο ή είναι γενικότερο; Νόμιζα ότι στα 2,4 το n πρότυπο πιάνει μέχρι 300 Mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...