Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

O χαλκός είναι πιο ακριβός από την οπτική κι οι επισκευές κοστίζουν σε συγχρονισμό, άσε που από την στιγμή που όλοι προς τα εκεί θα πάμε, δεν έχει νόημα να πληρώνουν για να φτιάξουν τον χαλκό ώστε αργότερα να αντικατασταθεί από την οπτική.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη τίγκα είναι στην οπτική ίνα, ας κοιτάξουν λίγο τις άλλες περιοχές εν τω μεταξύ στον χάρτη βλέπεις ότι την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα τις έχουν γεμίσει με καμπίνες VDSL & FTTH, ίσα μη φάνε τα πρόστιμα, και η Σπάρτη έχει FTTH. Αφού ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται, καταλαβαίνει ότι η οπτική ίνα είναι πιο φθηνή, φέρνει ταχύτητες πραγματικές, από τον χαλκό τι ακριβώς περιμένουν; μετά θα έχει άδικο ο άλλος που θα κόψει τα καλώδια στο σπίτι του και θα πάει στην Starlink; δε νομίζω....τέλος πάντων

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, AngelOfDeath7_GR said:

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη τίγκα είναι στην οπτική ίνα, ας κοιτάξουν λίγο τις άλλες περιοχές εν τω μεταξύ στον χάρτη βλέπεις ότι την Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα τις έχουν γεμίσει με καμπίνες VDSL & FTTH, ίσα μη φάνε τα πρόστιμα, και η Σπάρτη έχει FTTH. Αφού ακόμα και κάποιος που δεν ασχολείται, καταλαβαίνει ότι η οπτική ίνα είναι πιο φθηνή, φέρνει ταχύτητες πραγματικές, από τον χαλκό τι ακριβώς περιμένουν; μετά θα έχει άδικο ο άλλος που θα κόψει τα καλώδια στο σπίτι του και θα πάει στην Starlink; δε νομίζω....τέλος πάντων

Μέχρι το 2027 (+παρατάσεις κλασικά) θα έχει καλυφθεί αξιοπρεπέστατο μέρος της χώρας από οπτικές για FTTH, σάλιο κι υπομονή χρειαζόμαστε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μέχρι το 2027 (+παρατάσεις κλασικά) θα έχει καλυφθεί αξιοπρεπέστατο μέρος της χώρας από οπτικές για FTTH, σάλιο κι υπομονή χρειαζόμαστε. 

Μέχρι το 2027, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα έχω κόψει τα σάπια καλώδια από το σπίτι να μην έχουν πρόσβαση, ούτε καν για γραμμή τηλεφώνου, κι θα έχω πάει στην Starlink. Άμα πάει καλά ο Έλον με τους δορυφόρους ίσως έχουμε και επίγειο σταθμό στην Ελλάδα και πέσει η μηναία συνδρομή από 60/μήνα στα 30/μήνα. 

Επεξ/σία από AngelOfDeath7_GR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αιτηση προσφατα για Fiber 50. Ειδα οτι η NOVA εχει προσυμπληρωμένα κάτι δικα της username και password ως account προσβασης στον παροχo (NOVA) στο ZTE ZXHN-H288A.
Στο αλλο που εχω ADSL Technicolor TD5136V2 ειχα βαλει τα user που ειχα διαλεξει και password που λαβει απο τη Forthnet (NOVA τώρα).
Eιναι απαραιτητο να τα ξαναβάλω ;

Επεξ/σία από Topreader
Δημοσ.
Στις 14/9/2022 στις 5:32 ΜΜ, Topreader είπε

Εκανα αιτηση προσφατα για Fiber 50. Ειδα οτι η NOVA εχει προσυμπληρωμένα κάτι δικα της username και password ως account προσβασης στον παροχo (NOVA) στο ZTE ZXHN-H288A.
Στο αλλο που εχω ADSL Technicolor TD5136V2 ειχα βαλει τα user που ειχα διαλεξει και password που λαβει απο τη Forthnet (NOVA τώρα).
Eιναι απαραιτητο να τα ξαναβάλω ;

Ναι θα πρέπει να βάλεις τα δικά σου αν δεν τα έχει πάρει αυτόματα. Αν τα σε αυτά που έχει το username είναι Forthnet  τότε σίγουρα πρέπει να αλλαχτούν 

Δημοσ.

Updates από που βρίσκετε ρε παιδιά;

Θέλω να του περάσω άλλο firmware μήπως και ενεργοποιήσω το remote management. Μάλλον στη δική μου έκδοση δεν είναι ανοιχτό ( H288A V1.1.0_GR5.1T16).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/8/2022 στις 3:15 ΜΜ, jimmy1973 είπε

γιατι ενω του εχω ανοιξει ports,στο check που του κανω μου δειχνει closed?

Καλησπέρα σας! Τελικά πως έχετε ανοίξει τα portforward?

Εμένα μετά το συγκεκριμένο έχω ρούτερ της Xiaomi,μετά HA,για το IP  τού HA στο ρούτερ άνοιξα 80-443(λειτουργούσε έτσι με ένα ASUS πριν την αλλαγή παρόχου)στο zte  port forward  στο 192.168.1.2(το ρούτερ μετά ip) και εύρος από 80-443 και και στα δύο πεδία αλλά,με τίποτα δεν μου ανοίγει ενώ αν χρησιμοποιείτε το dataplicity  δείχνει να είναι ανοιχτά τα port,καμία ιδέα?

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα πως μπορω να απενεργοποιήσω το ipv6 μεσα απο το modem? μου δημιουργεί ip leak οταν μπαινω με wifi και εχω το vpn. Επισεις δεν εχει Qos? 

Επεξ/σία από johnydre

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...