Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 αυτο το "να φευγει" στις αγγελιες ειναι πλεον πολυ κουραστικο στο ματι, το βλεπω τωρα 10 χρονια να το βαζουν, ποτε θα απαγορευτει αυτος ο ορος? ευχαριστω.
greekfragma Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 black theme ακόμα θεματάκια στα font colors. επίσης σε mobile επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard. 1
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, greekfragma είπε επίσης σε mobile επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard. Σε κινητό ναι, έχει διάφορα θεματάκια. Π.χ. όταν βάλεις κάποια παράθεση, μετά ο κέρσορας πάει όπου θέλει αυτός κι όχι εκεί που τον αφήνεις.
crom251 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου. Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω. Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!! Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...
dpolal Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, crom251 είπε Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου. Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω. Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!! Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα... My Dashboard --> Αποσύνδεση. (είναι τελευταία επιλογή) 1
greekfragma Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Ανακάλυψα κάτι server sided. Σε ipv6 only το insomnia δεν ανοίγει. Οπότε μιλάτε με τον hosting provider και ρυθμίζετε και το ipv6
gchris7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Τις τελευταίες 2-3 μερες από chrome mobile (τελευταία version) μετα από 1-2 κλικ κολλάει εντελώς και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όλα τα αλλα site παίζουν μια χαρά. Επίσης στην ιδια συσκευη με samsung browser το insomnia παιζει χωρις πρόβλημα. Το κανει σε κανέναν άλλο αυτό? Εχω καθαρίσει cookies, εχω κανει sign out, κτλ....
SabotazNic Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Κατι παιζει με το ανοιγμσ σποιλερ σε quoted posts
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είδα ένα σχόλιο σε είδηση, από 20 Μαίου και θέλω να το κάνω report γιατί περιέχει άσχετο λινκ σε διαφημιστική καταχώρηση. Έλα όμως που λείπουν οι τελίτσες πάνω δεξιά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί έτσι; Ισχύει ως κάποιες μέρες μετά; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Doubt
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείτε βέβαια να κάνετε αναφορά από εδώ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Τέρης Α. 1
Doubt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπορείτε βέβαια να κάνετε αναφορά από εδώ. 👍 Done Καλύτερα βέβαια να διορθωθεί. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Από τα URL βλέπω ότι βρίσκονται (ή εμφανίζονται;) σε διαφορετικές ενότητες: https://www.insomnia.gr/articles/google/android/google-phone-app-anakoinonei-poios-kalei-caller-id/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/770863-η-εφαρμογή-τηλεφώνου-της-google-θα-ανακοινώνει-ποιος-σε-καλεί/ Επίσης, εκτός ότι δεν έχει την επιλογή για αναφορά, δεν υπάρχει και η δυνατότητα για παράθεση στο κείμενο του αρθρογράφου. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Τέρης Α. 1
Predatorkill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Οι γραμματοσειρα ειναι πολυ μικρη σε iPhone XS.
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Γιατί εμφανίζεται διαφορετικό μέλος σαν topic starter?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 30 minutes ago, cthulhucarbide said: Γιατί εμφανίζεται διαφορετικό μέλος σαν topic starter? Bug λόγω ενός merge.
Προτεινόμενες αναρτήσεις