Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτο το "να φευγει" στις αγγελιες ειναι πλεον πολυ κουραστικο στο ματι, το βλεπω τωρα 10 χρονια να το βαζουν, ποτε θα απαγορευτει αυτος ο ορος?

ευχαριστω.

• Απαντ. 620
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

black theme ακόμα θεματάκια στα font colors.

επίσης σε mobile  επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, greekfragma είπε

επίσης σε mobile  επεξεργαστή κειμένου σκαλώνει η διαγραφή εμοτζι και η ενεργοποίηση του keyboard.

Σε κινητό ναι, έχει διάφορα θεματάκια. Π.χ. όταν βάλεις κάποια παράθεση, μετά ο κέρσορας πάει όπου θέλει αυτός κι όχι εκεί που τον αφήνεις.

Δημοσ.

Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω.

Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!!

Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, crom251 είπε

Λογικα δεν ειναι bug αλλα ...σκαλωμα δικο μου.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ομως το γραφω εδω.

Δεν μπορω να βρω πως αποσυνδεομαι απο το insomnia!!!

Τι να πω ή στραβωθηκα ή κατι παιζει. Το ψαχνω εδω και κανενα 20λεπτο και εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...

My Dashboard --> Αποσύνδεση. (είναι τελευταία επιλογή)

• Thanks 1
Δημοσ.

Ανακάλυψα κάτι server sided.

Σε ipv6 only το insomnia δεν ανοίγει. Οπότε μιλάτε με τον hosting provider και ρυθμίζετε και το ipv6

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τις τελευταίες 2-3 μερες από chrome mobile (τελευταία version) μετα από 1-2 κλικ κολλάει εντελώς και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όλα τα αλλα site παίζουν μια χαρά. Επίσης στην ιδια συσκευη με samsung browser το insomnia παιζει χωρις πρόβλημα.

Το κανει σε κανέναν άλλο αυτό?

Εχω καθαρίσει cookies, εχω κανει sign out, κτλ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMG_20210609_113347.jpg.39beb8a8fb55933f5c354938d5dde065.jpg

Είδα ένα σχόλιο σε είδηση, από 20 Μαίου και θέλω να το κάνω report γιατί περιέχει άσχετο λινκ σε διαφημιστική καταχώρηση. Έλα όμως που λείπουν οι τελίτσες πάνω δεξιά και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Γιατί έτσι; Ισχύει ως κάποιες μέρες μετά;

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα URL βλέπω ότι βρίσκονται (ή εμφανίζονται;) σε διαφορετικές ενότητες:

https://www.insomnia.gr/articles/google/android/google-phone-app-anakoinonei-poios-kalei-caller-id/

https://www.insomnia.gr/forums/topic/770863-η-εφαρμογή-τηλεφώνου-της-google-θα-ανακοινώνει-ποιος-σε-καλεί/

Επίσης, εκτός ότι δεν έχει την επιλογή για αναφορά, δεν υπάρχει και η δυνατότητα για παράθεση στο κείμενο του αρθρογράφου.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, cthulhucarbide said:

Γιατί εμφανίζεται διαφορετικό μέλος σαν topic starter?  :huh:

Bug λόγω ενός merge.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...