Strategos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 εγώ παιδιά την γνώμη μου σας την είπα, όταν παίρνεις Anda από 220-300 ευρώ που τις εχουμε ολοι και ειναι γκαραντί (μεχρι και οι βουλευτες Anda εχούν) δεν πας τώρα σε Ελληνικές μουφιές και marketing gaming chairs. Υπόψην τις Anda τις φέρνει η Oktabit και εχει απο τα καλύτερα support. σας το λεω γιατί και εγώ πριν 3 χρόνια ήθελα να πάρω την πρώτη μου ακριβή καρέκλα και σκεφτόμουν τα ίδια (dromeas, secretlab κτλ) τελικα οι αξιολογήσεις δεν κάνανε λάθος, αν πας σε Anda δεν πας αλλού. αρκει βέβαια να πάρεις το μοντέλο που ταιριάζει στο ύψος σου.
Niiikoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, Strategos είπε εγώ παιδιά την γνώμη μου σας την είπα, όταν παίρνεις Anda από 220-300 ευρώ που τις εχουμε ολοι και ειναι γκαραντί (μεχρι και οι βουλευτες Anda εχούν) δεν πας τώρα σε Ελληνικές μουφιές και marketing gaming chairs. Υπόψην τις Anda τις φέρνει η Oktabit και εχει απο τα καλύτερα support. σας το λεω γιατί και εγώ πριν 3 χρόνια ήθελα να πάρω την πρώτη μου ακριβή καρέκλα και σκεφτόμουν τα ίδια (dromeas, secretlab κτλ) τελικα οι αξιολογήσεις δεν κάνανε λάθος, αν πας σε Anda δεν πας αλλού. αρκει βέβαια να πάρεις το μοντέλο που ταιριάζει στο ύψος σου. Οι anda έχουν αποκλειστεί απ' την ημέρα που πήγα να τις δοκιμάσω. Το ότι βόλεψε κάποιον δεν σημαίνει ότι βολεύει τους πάντες. Επίσης, η δερμάτινη τους είναι πολύ φθηνή με αποτέλεσμα να βλέπεις φθορές στον χρόνο.
prefuse Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2024, Οδηγός Επιλογής Εργονομικής Καρέκλας, Και ακόμα κάποιοι θεωρούν τις gaming chair εργονομικές Πόσο κακό έχει κάνει η διαστρεβλωμένη ενημερώση από μη ειδικούς στο θέμα και gaming κανάλια στο YouTube; Ακόμα και οι gamer's nexus έκαναν βίντεο ότι τα bucket καθίσματα που είναι καλά στο να σε κρατάνε στις στροφές του δρόμου.. είναι trend και άβολα για γραφείο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2024 από prefuse 3
Niiikoc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, prefuse είπε 2024, Οδηγός Επιλογής Εργονομικής Καρέκλας, Και ακόμα κάποιοι θεωρούν τις gaming chair εργονομικές Πόσο κακό έχει κάνει η διαστρεβλωμένη ενημερώση από μη ειδικούς στο θέμα και gaming κανάλια στο YouTube; Ακόμα και οι gamer's nexus έκαναν βίντεο ότι τα bucket καθίσματα που είναι καλά στο να σε κρατάνε στις στροφές του δρόμου.. είναι trend και άβολα για γραφείο. Οκ συμφωνώ σε αυτό. Καμία καλή εταιρεία για Αθήνα που μπορούμε να δούμε και αν δοκιμάσουμε χωρίς να χάσουμε τον χρόνο μας πέρα δώθε ?
Strategos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 8 hours ago, Niiikoc said: Οι anda έχουν αποκλειστεί απ' την ημέρα που πήγα να τις δοκιμάσω. Το ότι βόλεψε κάποιον δεν σημαίνει ότι βολεύει τους πάντες. Επίσης, η δερμάτινη τους είναι πολύ φθηνή με αποτέλεσμα να βλέπεις φθορές στον χρόνο. εγώ την δική μου την έχω 3 χρόνια δεν έχει πάθει την παραμικρή φθορά. ούτε έχω ακούσει κανένα να πάθει.
LouCi4er Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Strategos είπε εγώ την δική μου την έχω 3 χρόνια δεν έχει πάθει την παραμικρή φθορά. ούτε έχω ακούσει κανένα να πάθει. Μην ασχολεισαι παραπανω,ας παρει ο καθενας οτι τον βολευει.Επειδη εισαι κατοχος anda καρεκλας,ειμαι σε αναζητηση εδω και λιγες μερες.Επειδη δεν καθομαι πολλες ωρες στον υπολογιστη,το πολυ 3 ωρες την μερα και οχι καθε μερα,ελεγα να μην δωσω 350-450€ για τις kaizer.Σκεφτομουν για την Phantom iii αλλα αυτο το <100 κιλα με αγχωνει καπως.Ειμαι 1,85 και 84 κιλα,δεν θελω να ειμαι στο τσιμα τσιμα αν και νομιζω και απο υψος θα εχω θεμα.Ειμαι για XL λες?
Niiikoc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Έχουμε καμία γνώμη για comfort plus καρέκλες της anec? Φαίνονται καλές αλλά δεν υπάρχουν πολλές κριτικές. Επίσης, βλέπω ότι οι καρέκλες είναι παλιά μοντέλα κοντά 10ετια. https://www.necseating.gr/comfort-plus-anatomiki-ergonomiki-polythrona-grafiou-p-29.html
Chris2756 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δεν εχω δοκιμασει καποια, αλλα καλες προδιαγραφες φαινεται να εχει. Στα θετικα ο καταλογος ανταλλακτικων, οι οδηγιες συναρμολογισης. Το οτι ειναι 10 ετων μοντελο, δεν με ενοχλει, μαλλον σημαινει οτι ειναι καλης ποιοτητας και ο κοσμος εξακολουθει να την αγοραζει. Θα την εχω υπ'οψην μου για μελλοντικη αγορα. Προσωπικα εχω καποιες προδιαγραφες για επιλλογη πολυθρονας, ασχετου τιμης. Εργονομικη γραφειου, νομιζω ειναι πιο ανετες απο τις gaming Υφασμα, η δερματινη φθειρεται σχετικα γρηγορα Μεταλλικα ποδια, σκελετος, αν ειναι δυνατον ατσαλι, οχι πλαστικα Δυκτιοτη πλατη, πολυ βολικη το καλοκαιρι Οσο το δυνατον καλυτερης ποιοτητας αμορτισερ Οχι υπερβολικες ρυθμισεις ειδικα σε μπρατσα, εδρα, προσκεφαλο. Νομιζω κανουν την καρεκλα πιο ντελικατη. Θετικο να ρυθμιζεται το μαξιλαρακι μεσης πανω-κατω Καρεκλα που σηκωνει οσο το δυνατον μεγαλυτερο βαρος. Μπορει π.χ. ναμαι 80Κ, θα επελλεγα μια που σηκωνει 130κ, 150κ. Σηγουρα ειναι πιο ανθεκτικες. Τελος και η καλυτερη καρεκλα του κοσμου να ειναι, ποτε χωρις δοκιμη, εστω και για λιγη ωρα
Wayward Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 On 30/01/2024 at 15:19, Niiikoc said: Οκ συμφωνώ σε αυτό. Καμία καλή εταιρεία για Αθήνα που μπορούμε να δούμε και αν δοκιμάσουμε χωρίς να χάσουμε τον χρόνο μας πέρα δώθε ? Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω πήγαινε στην Asset να δεις και να δοκιμάσεις. Υπάρχουν.πολλες επιλογές. Εγώ με τη zody είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
prefuse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 30/01/2024 at 15:19, Niiikoc said: Οκ συμφωνώ σε αυτό. Καμία καλή εταιρεία για Αθήνα που μπορούμε να δούμε και αν δοκιμάσουμε χωρίς να χάσουμε τον χρόνο μας πέρα δώθε ? Δεν είμαι Αθήνα αλλά έχουν αναφερθεί στο νήμα αρκετές φορές και με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα τις βρεις. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2024 από prefuse
Niiikoc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 7 ώρες πριν, Wayward είπε Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω πήγαινε στην Asset να δεις και να δοκιμάσεις. Υπάρχουν.πολλες επιλογές. Εγώ με τη zody είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τι τιμή την πήρες; Γτ δεν γράφει τιμές και γι'αυτό το έχω αποκλίσει το μαγαζί. Θεωρώ οτι μπορούν να κοροϊδεύουν κόσμο έτσι. 5 ώρες πριν, prefuse είπε Δεν είμαι Αθήνα αλλά έχουν αναφερθεί στο νήμα αρκετές φορές και με μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα τις βρεις. Για αυτές που έχουν πει δεν βρίσκω Αθήνα. Εκτός από τα ΙΚΕΑ και την asset που την απέρριψα γτ δεν έχει τιμές.
Strategos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 On 30/01/2024 at 22:34, LouCi4er said: Μην ασχολεισαι παραπανω,ας παρει ο καθενας οτι τον βολευει.Επειδη εισαι κατοχος anda καρεκλας,ειμαι σε αναζητηση εδω και λιγες μερες.Επειδη δεν καθομαι πολλες ωρες στον υπολογιστη,το πολυ 3 ωρες την μερα και οχι καθε μερα,ελεγα να μην δωσω 350-450€ για τις kaizer.Σκεφτομουν για την Phantom iii αλλα αυτο το <100 κιλα με αγχωνει καπως.Ειμαι 1,85 και 84 κιλα,δεν θελω να ειμαι στο τσιμα τσιμα αν και νομιζω και απο υψος θα εχω θεμα.Ειμαι για XL λες? Εχω κάτσει σε όλες τις Anda και η Κaizer 3 σίγουρα δεν αξίζει τα 400 ευρώ. εγώ θα έψαχνα καμία Dark Knight κοντά στο 300ρι που βγαίνει προσφορά και ειναι πιστεύω πιο άνετη. Για την phantom που βρίσκεις στα 220 δεν θυμάμαι πόσο με βόλεψε, τώρα πρέπει να κάτσεις ο ίδιος για να κρίνεις. Γενικά πάνω απο 300 ευρώ για καρέκλα ειναι άστειο. 1
Wayward Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Niiikoc said: Τι τιμή την πήρες; Γτ δεν γράφει τιμές και γι'αυτό το έχω αποκλίσει το μαγαζί. Θεωρώ οτι μπορούν να κοροϊδεύουν κόσμο έτσι. Για αυτές που έχουν πει δεν βρίσκω Αθήνα. Εκτός από τα ΙΚΕΑ και την asset που την απέρριψα γτ δεν έχει τιμές. Όταν την πήρα ήταν σε προσφορά στα 550€ βγήκε τελική αν θυμάμαι καλά. (Σε προσφορά ήταν μόνο ένα συγκεκριμένο χρώμα) Τι εννοείς να σε κοροιδέψουν με την τιμή; Πολύ εύκολα μπορείς να βρεις πόσο έχουν πάνω κάτω οι Haworth Zody, Fern, κλπ. Αν σου δώσουν κάποια εξωφρενική τιμή σε σχέση με αυτά που μπορείς να βρεις με μια αναζήτηση τότε ΟΚ. Οι τιμές που έδωσαν σε εμένα τότε ήταν κοντά σε αυτές που ήξερα ήδη. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2024 από Wayward 1
LouCi4er Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Strategos είπε Εχω κάτσει σε όλες τις Anda και η Κaizer 3 σίγουρα δεν αξίζει τα 400 ευρώ. εγώ θα έψαχνα καμία Dark Knight κοντά στο 300ρι που βγαίνει προσφορά και ειναι πιστεύω πιο άνετη. Για την phantom που βρίσκεις στα 220 δεν θυμάμαι πόσο με βόλεψε, τώρα πρέπει να κάτσεις ο ίδιος για να κρίνεις. Γενικά πάνω απο 300 ευρώ για καρέκλα ειναι άστειο. Διαβάζω σε πολλά σχόλια στο Σκρουτζ ότι άτομα με περισσότερα κιλά από εμένα και λίγο ψηλότεροι την βρίσκουν τέρμα βολική οπότε θα πάω για την phantom 3 μάλλον.Η kaizer ii θα ήταν η ιδανικη αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει σε υφασμάτινη και την δερματίνη την φοβάμαι.
Strategos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, LouCi4er said: Διαβάζω σε πολλά σχόλια στο Σκρουτζ ότι άτομα με περισσότερα κιλά από εμένα και λίγο ψηλότεροι την βρίσκουν τέρμα βολική οπότε θα πάω για την phantom 3 μάλλον.Η kaizer ii θα ήταν η ιδανικη αλλά δυστυχώς δεν βγαίνει σε υφασμάτινη και την δερματίνη την φοβάμαι. πάντως η δερματίνη 3 χρονια τώρα δεν μου έχει πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα