Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήταν αναμενόμενο να έχουν τα καταστήματα πλέον PS5, το έχει ανακοινώσει η ίδια η Sony ότι πλέον δεν θα έχει προβλήματα με την διαθεσιμότητα τις κονσόλας. 

Είχε φανεί ήδη αυτό από τις πωλήσεις του Ιανουαρίου 2023 στην Ευρώπη που είχαν αύξηση 200% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 22.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Christopher Dring, του GamesIndustry.biz.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nermain είπε

Οχι φιλε το αγορασα εγω κ χωρις ps plus μονο offline παιζεις. 

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σημαντική πληροφορία για να δω ποια έκδοση θα παρω τελικά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Σημαντική πληροφορία για να δω ποια έκδοση θα παρω τελικά

Σε ποια εκδοση αναφερεσαι? Γιατι, γενικα τα disc συμφερουν με την λογικη οτι βρισκεις μεταχειρισμενο ER σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι καινουργιο, και στην συνεχεια το ξανα πουλας. Επισης, αν δεν ειχες ξανα playstation, αξιζει η εξτρα τα 100 ευρω (και απο οτι φαινεται πεφτει συχνα στα 60-70)/ετος

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Σε ποια εκδοση αναφερεσαι? Γιατι, γενικα τα disc συμφερουν με την λογικη οτι βρισκεις μεταχειρισμενο ER σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι καινουργιο, και στην συνεχεια το ξανα πουλας. Επισης, αν δεν ειχες ξανα playstation, αξιζει η εξτρα τα 100 ευρω (και απο οτι φαινεται πεφτει συχνα στα 60-70)/ετος

Εννοώ είναι σημαντική πληροφορία για το αν θα επιλέξω τελικά να αγοράσω το elden ring στο ps5 (για να το χαρώ σε oled cx) ή αν θα το πάρω τελικά στο pc (όπου θα έχω καλύτερη απόδοση και τα online features).

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε

Εννοώ είναι σημαντική πληροφορία για το αν θα επιλέξω τελικά να αγοράσω το elden ring στο ps5 (για να το χαρώ σε oled cx) ή αν θα το πάρω τελικά στο pc (όπου θα έχω καλύτερη απόδοση και τα online features).

στο PC αφού εκεί λογικά θαναι και ποιο φτηνο

τι online features έχει παραπάνω στο PC από το ps5?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, h3342 είπε

στο PC αφού εκεί λογικά θαναι και ποιο φτηνο

τι online features έχει παραπάνω στο PC από το ps5?

Τα ιδια ειναι, απλα στις κονσολες θες και την συνδρομη για να εκμεταλλευτεις τα Online features. 

Δημοσ.

Είδα κάνα 2-3 reviews του psvr2 και ψιλόαρρώστησα.Το εχουνε φέρει σε πολύ καλο επίπεδο τόσο άνεσης και εργονομίας,όσο και hardware και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δεν έχω ξαναδοκιμασει vr πέρα από το πρώτο psvr σε κάποιο κατάστημα και είχα ενθουσιαστεί…αλλά μόλις είδα το καλωδιομανι για να συνδεθεί,είπα δεν λέει ακόμα.

Το καινούργιο όμως με ένα usb και τσακ είσαι έτοιμος.Για να ρωτήσω να μου πείτε μια γνώμη.Επειδή χρήμα δεν παίζει στην παρούσα φάση και επειδή στο τέλος βλέπω να με διώχνει  από το σπίτι η οικογένεια,έχω και τις τρεις κονσόλες + ένα arcade bar top…

Σκεφτομαι μήπως δώσω το series x και να πάρω το psvr2.Το Xbox το έχω ένα χρόνο,έχω βάλει και gamepass για δυο χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν με έχουν τρελάνει κ πολύ τα exclusive του.Πρώτη φορά πήρα κονσόλα της Microsoft.Γενικά σε σχέση με τις τρεις κονσόλες δουλεύει το λιγότερο.Από την άλλη φέτος θα βγουνε αρκετά δυνατά αποκλειστικά στο Xbox και έχω και άλλον ένα χρόνο gamepass,όποτε να το τρέναρα το psvr μέχρι του χρόνου,να έβλεπα και πως θα πάει από παιχνίδια.

Για πέστε καμία γνώμη….

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 26ska είπε

όποτε να το τρέναρα το psvr μέχρι του χρόνου,να έβλεπα και πως θα πάει από παιχνίδια.

Να το τρενάρεις πολύ παραπάνω το VR να υπάρξει μεγαλύτερη υποστήριξη από αξιόλογα παιχνίδια. Ετσι την πατάγανε πολλοί και με το Xbox/Ps, κοινώς αγοράζανε τις νέες κονσόλες από ενθουσιασμό, και μετά έκαναν παράπονο ότι μαζεύουν σκόνη και δεν έχουν τι να παίξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το VR σου κανει τεραστια εντυπωση στην αρχη και για καποιες εβδομαδες/μηνες. Μετα όμως που πλέον φευγει ο αρχικος εντυπωσιασμος έρχεται η στιγμη που θελεις να δεις ουσια στα παιχνιδια. Και επειδη η συντριπτικη πλοιοψηφια που βγαινει ειναι indies 3ης κατηγορίας, ειναι παντα πολυ πιο βολικο να περιμενεις λιγακι και να το παρεις οταν εχει περισσότερους τίτλους που θα καλύψουν τα γουστα σου και που θα υπαρχει κ πιο πολυ καλο υλικο.

Ασε που επειδη πολυς κοσμος το αγοραζει αλλα μετα απο ενα σημειο ζαλίζεται ή δεν τον βολευει για να παιζει, το πουλαει, σε 2 χρονακια θα το βρισκεις μεταχειρισμενο σε πολυ καλυτερη τιμη :)

Εγω ειχα PSVR1 και Valve Index και μου αρεσει πολυ η τεχνολογια αλλα και παλι, δε βιαζομαι καθολου, πιθανα θα το παρω αλλα σε 1-2 χρονια οταν ωριμασει αλλα και οταν βεβαιωθω οτι θα υπαρχει καλη υποστηριξη με τιτλους.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Είδα κάνα 2-3 reviews του psvr2 και ψιλόαρρώστησα.Το εχουνε φέρει σε πολύ καλο επίπεδο τόσο άνεσης και εργονομίας,όσο και hardware και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δεν έχω ξαναδοκιμασει vr πέρα από το πρώτο psvr σε κάποιο κατάστημα και είχα ενθουσιαστεί…αλλά μόλις είδα το καλωδιομανι για να συνδεθεί,είπα δεν λέει ακόμα.

Το καινούργιο όμως με ένα usb και τσακ είσαι έτοιμος.Για να ρωτήσω να μου πείτε μια γνώμη.Επειδή χρήμα δεν παίζει στην παρούσα φάση και επειδή στο τέλος βλέπω να με διώχνει  από το σπίτι η οικογένεια,έχω και τις τρεις κονσόλες + ένα arcade bar top…

Σκεφτομαι μήπως δώσω το series x και να πάρω το psvr2.Το Xbox το έχω ένα χρόνο,έχω βάλει και gamepass για δυο χρόνια και μπορώ να πω ότι δεν με έχουν τρελάνει κ πολύ τα exclusive του.Πρώτη φορά πήρα κονσόλα της Microsoft.Γενικά σε σχέση με τις τρεις κονσόλες δουλεύει το λιγότερο.Από την άλλη φέτος θα βγουνε αρκετά δυνατά αποκλειστικά στο Xbox και έχω και άλλον ένα χρόνο gamepass,όποτε να το τρέναρα το psvr μέχρι του χρόνου,να έβλεπα και πως θα πάει από παιχνίδια.

Για πέστε καμία γνώμη….

Αφού έχεις ένα χρόνο ακόμα συνδρομή κράτα το μέχρι να λήξει. Η Sony από ότι φαίνεται ετοιμάζεται για σπρώξιμο του vr προς τις γιορτές οπότε τότε θα είναι καλύτερη περίοδος από την στιγμή που πρέπει να διαλέξεις 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Για πέστε καμία γνώμη….

1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

Το VR σου κανει τεραστια εντυπωση στην αρχη και για καποιες εβδομαδες/μηνες. Μετα όμως που πλέον φευγει ο αρχικος εντυπωσιασμος έρχεται η στιγμη που θελεις να δεις ουσια στα παιχνιδια. Και επειδη η συντριπτικη πλοιοψηφια που βγαινει ειναι indies 3ης κατηγορίας, ειναι παντα πολυ πιο βολικο να περιμενεις λιγακι και να το παρεις οταν εχει περισσότερους τίτλους που θα καλύψουν τα γουστα σου και που θα υπαρχει κ πιο πολυ καλο υλικο.

Ασε που επειδη πολυς κοσμος το αγοραζει αλλα μετα απο ενα σημειο ζαλίζεται ή δεν τον βολευει για να παιζει, το πουλαει, σε 2 χρονακια θα το βρισκεις μεταχειρισμενο σε πολυ καλυτερη τιμη :)

Εγω ειχα PSVR1 και Valve Index και μου αρεσει πολυ η τεχνολογια αλλα και παλι, δε βιαζομαι καθολου, πιθανα θα το παρω αλλα σε 1-2 χρονια οταν ωριμασει αλλα και οταν βεβαιωθω οτι θα υπαρχει καλη υποστηριξη με τιτλους.

Ανοιξτε νεο θέμα για το VR. Τους ποιό πολλους δεν τους ενδιαφέρει το VR. Βλεπω νεα ποστ στο θεμα και ειναι γεμάτο με ποστ ασχετα με το PS5

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...