Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, johnnyman είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου. 

Σε περίπτωση πάλι πού πάθει drift  και λήξει η εγγύηση μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας? 

Ναι δεν είναι δύσκολο.

3 ώρες πριν, johnnyman είπε

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mikele13- είπε

Καλορίζικο!!!

Εγγύηση ισχύει η πρώτη που έχεις δυστυχώς....

Θα μπορεί όμως να αγοράσει νεο κοντρόλερ και να στείλει το παλίο με την αποδειξη του νέου. 😁😁😁

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Θα μπορεί όμως να αγοράσει νεο κοντρόλερ και να στείλει το παλίο με την αποδειξη του νέου. 😁😁😁

Γίνεται αυτό? Χάχα.

Εχω και 2ο αλλά μαύρο γαμωτο 😆 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, adok13 είπε

Screenshot_20211001_010052.jpg

Έχω ξεραθεί λέμε δεν μπορώ άλλο χαχαχχαχα 

Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω...!

FB_IMG_1633041968725.jpg

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

Κατέβασα το pro 22 και έβαλα και επαιξα κάνα δυο αγώνες...Νταξει δεν μπορει,μας κάνει πλάκα η konami... Χειρότερο pro δεν έχει υπάρξει ποτε,τα γραφικά τραγικά, τί unreale engine και πράσινα άλογα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Αρχικά δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Έχω ένα PS5 εδώ και 3 μήνες προερχόμενος από PS4. Όλα τα games μου τα είχα digital και δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα. Πριν 20 μέρες πήρα το Miles Morales σε physical μορφή από έναν γνωστό μου. Το παιχνίδι ήταν σε κατάσταση καινούριου (όχι σφραγισμένο) γιατί αυτός ο γνωστός μου τελικά δεν πήρε πότε PS5. Ξεκινάω κανονικά το παιχνίδι και σε κάποια φάση σε μια αποστολή σε μια γέφυρα που πέφτει και πρέπει να σώσεις κόσμο (γύρω στο 17%), ξαφνικά το παιχνίδι κολλάει και κλείνει. Δε δίνω ιδιαίτερη σημασία και το ξανανοίγω. Αυτή τη φορά κολλάει λίγα λεπτά πιο μετά στην ίδια αποστολή. Για να μην τα πολυλογώ το παιχνίδι κολλάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Πολλές φορές κολλάει και στο main menu με το που το ανοίγω. Πριν καν δηλαδή προλάβω να πατήσω continue game. Έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή λύση που έχω βρει στο Ίντερνετ. Απεγκατάσταση, clean database από safe mode, διαγραφή save game γιατί κάποιοι έλεγαν ότι είναι corrupted, απενεργοποίηση του ray tracing βάζοντάς το σε performance mode. Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Έχει συναντήσει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα; Δυστυχώς δεν έχω άλλο physical game για να δοκιμάσω. Είναι χαλασμένο το Blu-ray, είναι χαλασμένο το Blu-ray drive ή είναι bug του παιχνιδιού; Το παιχνίδι κυριολεκτικά είναι unplayable. Μετά το new game άρχισε να κολλάει αμέσως μετά το αρχικό cutscene. Πριν καν μπω σε αποστολή δηλαδή.

Επεξ/σία από zarzonis
Δημοσ.

Απο οσο εχω καταλάβει το disc χρειάζεται μεσα μόνο για την άδεια δε διαβάζει το game απο εκεί.  Δοκίμασες αλλο παιχνίδι digital για να σιγουρευτείς οτι δεν ειναι σκληρός δισκος;

2 ώρες πριν, zarzonis είπε

Καλημέρα σε όλους. Αρχικά δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα. Έχω ένα PS5 εδώ και 3 μήνες προερχόμενος από PS4. Όλα τα games μου τα είχα digital και δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα. Πριν 20 μέρες πήρα το Miles Morales σε physical μορφή από έναν γνωστό μου. Το παιχνίδι ήταν σε κατάσταση καινούριου (όχι σφραγισμένο) γιατί αυτός ο γνωστός μου τελικά δεν πήρε πότε PS5. Ξεκινάω κανονικά το παιχνίδι και σε κάποια φάση σε μια αποστολή σε μια γέφυρα που πέφτει και πρέπει να σώσεις κόσμο (γύρω στο 17%), ξαφνικά το παιχνίδι κολλάει και κλείνει. Δε δίνω ιδιαίτερη σημασία και το ξανανοίγω. Αυτή τη φορά κολλάει λίγα λεπτά πιο μετά στην ίδια αποστολή. Για να μην τα πολυλογώ το παιχνίδι κολλάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Πολλές φορές κολλάει και στο main menu με το που το ανοίγω. Πριν καν δηλαδή προλάβω να πατήσω continue game. Έχω δοκιμάσει κάθε πιθανή λύση που έχω βρει στο Ίντερνετ. Απεγκατάσταση, clean database από safe mode, διαγραφή save game γιατί κάποιοι έλεγαν ότι είναι corrupted, απενεργοποίηση του ray tracing βάζοντάς το σε performance mode. Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω. Έχει συναντήσει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα; Δυστυχώς δεν έχω άλλο physical game για να δοκιμάσω. Είναι χαλασμένο το Blu-ray, είναι χαλασμένο το Blu-ray drive ή είναι bug του παιχνιδιού; Το παιχνίδι κυριολεκτικά είναι unplayable. Μετά το new game άρχισε να κολλάει αμέσως μετά το αρχικό cutscene. Πριν καν μπω σε αποστολή δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, sndev είπε

Απο οσο εχω καταλάβει το disc χρειάζεται μεσα μόνο για την άδεια δε διαβάζει το game απο εκεί.  Δοκίμασες αλλο παιχνίδι digital για να σιγουρευτείς οτι δεν ειναι σκληρός δισκος;

Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα. Απλά δεν ξέρω αν τσεκάρει και ανά κάποια διαστήματα αν είναι όντως μέσα το disk και εκεί δημιουργεί κάποιο θέμα. Ναι, έχω δοκιμάσει κι άλλα game χωρίς ούτε ένα crash. Ghost of Tsushima, Spider-Man 1, Death Stranding, Spyro Trilogy, Crash Trilogy. Το κοινό που έχουν όλα αυτά τα games είναι ότι είναι PS4 εκδόσεις και είναι όλα digital.

Επεξ/σία από zarzonis
Δημοσ.

Παιζει ταινιες απο δισκακια; Παντως εναν σκληρο που εβαλα πανω με ταινιες κλπ μου λεει κατι για την διαμορφωση του δισκου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Κατέβασα το pro 22 και έβαλα και επαιξα κάνα δυο αγώνες...Νταξει δεν μπορει,μας κάνει πλάκα η konami... Χειρότερο pro δεν έχει υπάρξει ποτε,τα γραφικά τραγικά, τί unreale engine και πράσινα άλογα.

Αν και εγώ περίμενα το κάτι παραπάνω στα γραφικά, ιδικά μετά από ένα χρόνο αναβολής, στο in game , κομμάτι μια χαρά είναι σε σχέση με το 21. Τώρα στα κοντινά από replay ή πανηγυρισμό εκεί έχει διαφορά από fifa 22 τεράστια.. Να αναφέρω πως στο ps5 είναι ποιο άμεσος και ανταποκρινόταν γρηγορότερα από το PS4 .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...