Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gr8effect είπε

Ξαναγράφω οτι για digital απλή έκδοση, αγορά από brazil έχει ~18€ 

https://www.xbox.com/pt-BR/games/store/assassin-s-creed-valhalla/9p4njfh17mrt?ranMID=46134&ranEAID=t2R1djRI9u4&ranSiteID=t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q&epi=t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7809_1243925&tduid=(ir__x0z29tbnu0kft3rnkk0sohz3xm2xoht9uwx1hucm00)(7809)(1243925)(t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q)()&irclickid=_x0z29tbnu0kft3rnkk0sohz3xm2xoht9uwx1hucm00

Και βγάινει και σε bundle με Fenyx Rising στα ~28€ και με Watch Dogs Legion στα ~27€. Απλά εγώ βιάστηκα και πήρα με το Watch Dogs που ακόμα διαβάζω τα χειρότερα. (Βέβαια δεν έχω τελειώσει το Odyssey ακόμα αλλά τα παίρνω να αναπαύονται στο library)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ξαναγράφω οτι για digital απλή έκδοση, αγορά από brazil έχει ~18€ 

https://www.xbox.com/pt-BR/games/store/assassin-s-creed-valhalla/9p4njfh17mrt?ranMID=46134&ranEAID=t2R1djRI9u4&ranSiteID=t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q&epi=t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7809_1243925&tduid=(ir__x0z29tbnu0kft3rnkk0sohz3xm2xoht9uwx1hucm00)(7809)(1243925)(t2R1djRI9u4-1O6YsMr0r0VVMEbBmb_d_Q)()&irclickid=_x0z29tbnu0kft3rnkk0sohz3xm2xoht9uwx1hucm00

Και βγάινει και σε bundle με Fenyx Rising στα ~28€ και με Watch Dogs Legion στα ~27€. Απλά εγώ βιάστηκα και πήρα με το Watch Dogs που ακόμα διαβάζω τα χειρότερα. (Βέβαια δεν έχω τελειώσει το Odyssey ακόμα αλλά τα παίρνω να αναπαύονται στο library)

Σωστός. Για όσους δεν θελουν να ασχοληθούν με Brazil tricks. Digital, ναι.

Δημοσ.

Μπήκα στην καταναλωτική φρενίτιδα και εγώ και ψάχνω elite 2 halo edition.Δυστυχώς μόνο σε scalpers υπάρχει, που έχουν και υφάκι τύπου ,τόσο το δίνω (250 ευρώ) και αν μπορείς βρές το φθηνότερα ...

Είναι διαθέσιμο σε μαύρο αλλα προσπαθώ να δικαιολογήσω την τρέλα σε ένα πραγματικά σπέσιαλ controller, αντε παλι refresh στα sites.

Tο θέμα είναι οτι θα έρθει καθόλου η θα περιμένω τσάμπα?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, George7Byron είπε

Μπήκα στην καταναλωτική φρενίτιδα και εγώ και ψάχνω elite 2 halo edition.Δυστυχώς μόνο σε scalpers υπάρχει, που έχουν και υφάκι τύπου ,τόσο το δίνω (250 ευρώ) και αν μπορείς βρές το φθηνότερα ...

Είναι διαθέσιμο σε μαύρο αλλα προσπαθώ να δικαιολογήσω την τρέλα σε ένα πραγματικά σπέσιαλ controller, αντε παλι refresh στα sites.

Tο θέμα είναι οτι θα έρθει καθόλου η θα περιμένω τσάμπα?

Καλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Αν παρόλα αυτά το βρεις πουθενά ρίξε και εδώ ένα σύρμα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που το ψάχνουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gr8effect είπε

Απλα redeem κάνουμε τον κωδικο και παίζει? Σε series x θα κατέβει η αντίστοιχη έκδοση φαντάζομαι(επειδή γράφει για xbox one)?

Επεξ/σία από stman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πηρα και εγω το χειριστηριο απο public fh edition, και ας μην εχω ακομα xbox :P

Με τι στελνει το public επαρχια, γνωριζουμε?

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Το πηρα και εγω το χειριστηριο απο public fh edition, και ας μην εχω ακομα xbox :P

Με τι στελνει το public επαρχια, γνωριζουμε?

Acs φίλε μου! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, για ακουστικά αξίζει το dolby atmos η το dts headphone?είδα ότι τα εχουν σε προσφορά στο store του xbox. Απλά δεν ξέρω αν όντως κάνουν δουλειά

Επεξ/σία από aekoupoli
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...