Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Choutas είπε

Εδώ και  σχεδόν 20 μέρες περιμένω το επετειακό controller και σήμερα το κούριερ έλεγε πως είναι για παράδοση. Λέω μήπως γίνει κάνα θαύμα.

24 Νοεμβρίου το παράγγειλα από Microsoft Store Ιρλανδίας και 26 Νοεμβρίου το είχα στα χέρια μου.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, thagkol είπε

24 Νοεμβρίου το παράγγειλα από Microsoft Store Ιρλανδίας και 26 Νοεμβρίου το είχα στα χέρια μου.

Καλά σε τέτοια θέματα είναι κάτι χρόνια μπροστά οι αγορές από έξω,ειδικά από microsoft store/amazon.

1 ώρα πριν, Choutas είπε

Εδώ και  σχεδόν 20 μέρες περιμένω το επετειακό controller και σήμερα το κούριερ έλεγε πως είναι για παράδοση. Λέω μήπως γίνει κάνα θαύμα.

Δυστηχώς περιόδους γιορτών/εκπτώσεων,είναι για γερή υπομονή η φάση κουριερ. Αν το έχει παραλάβει το κουριερ και ειναι κοντά σου,μίλησε μαζι τους αν ειναι να πας εσυ να το παρεις από αυτους από το να είσαι στο περίμενε,εαν σε βολεύει φυσικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, james9tito είπε

Μα γιαυτό είπα υποθέτω αλλιώς θα έλεγα ξέρω. Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Kαλησπερα αγαπητε, καλως ηρθες στον κοσμο του χβοχ! ναι το καλωδιο ειναι 2.1 δεν θα εχεις θεμα. Υποθετουμε πως ειναι η πρωτη σου χβοχ κονσολα οποτε αν θες να σου εξηγησουμε οτιδηποτε σχετικα με την αυτην (λειτουργιες, ερωτησεις, αποριες, παςς), εδω ειναι το καλυτερο φορουμ να ρωτησεις.

Ελα να παιρνουν και οι υπολοιποι σειρα να μεγαλωσει η κοινοτητα.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Δεν μπορώ να παίξω το halo. Στο multiplayer μου έχει κλειδωμένη την επιλογή play game. Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτο; Ευχαριστώ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Καλησπέρα παιδια. Δεν μπορώ να παίξω το halo. Στο multiplayer μου έχει κλειδωμένη την επιλογή play game. Ξέρει κανείς γιατι γίνεται αυτο; Ευχαριστώ

Αρχικό μενού πατας start μετά Y και βάζεις γλώσσα αγγλικη

• Thanks 1
Δημοσ.

ρε παιδιά πως γίνετε να πάρω τα 10 ευρώ προώθησης που έχω στο λαγαριασμό καθώς μου ήρθε ένα email από την microsoft και μου γράφει ότι λήγουν σε λίγες μέρες. 

Δλδ από τι βλέπω μπορείς να τα ξοδέψεις και στο store του xbox αλλά πάω να κάνω αγορά κάποιο game και δεν μου τα εμφανίζει πουθενά.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, privateer είπε

ναι υπαρχει το next gen update βγαινει τον φλεβαρη. Εγω αγορασα τωρα το παιχνιδι μιας και το εχει σε προσφορα 13 ευρω. Εννοειται θα ασχοληθω οταν βγει το update. τωρα εχουμε horizon 5.

Καλά θυμόμουν ότι το είχα πάρει. Πρέπει κάποια στιγμή να το είχε βάλει στη brasil 4-5 €. Αφού δεν ασχολήθηκα μέχρι σήμερα θα το πιάσω μετά το update. 

Δημοσ.
Γεια σας Ioannis,
Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε!
◯
—
◯
—
◯
—
✓
Δημιουργία παραγγελίας
15 Νοεμβρίου
Η συσκευή λήφθηκε
22 Νοεμβρίου
Η συσκευή στάλθηκε
23 Νοεμβρίου
Η συσκευή παραδόθηκε
01 Δεκεμβρίου
Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τον έλεγχο της μη λειτουργικής συσκευής σας και η παραγγελία σέρβις έχει πλέον ολοκληρωθεί.
Τυχόν καταλληλότητα εγγύησης που απέμεινε έχει μεταφερθεί στη συσκευή αντικατάστασης.

Ο ενημερωμένος αριθμός σειράς είναι: 09713964204124. Αυτός θα αντικαταστήσει τον αρχικό αριθμό σειράς 09711103673030.
Εικονίδιο προειδοποίησης

Για την υποστήριξη των πελατών μας κατά την πανδημία COVID‑19, επεκτείνουμε προσωρινά το διάστημα εγγύησης της υπηρεσίας επισκευής από 90 σε 150 ημέρες ή για το υπόλοιπο της αρχικής εγγύησης, όποιο διάστημα είναι μεγαλύτερο.

Μπράβο για το καταπληκτικό service της Microsoft στις κονσολες της ! Και επιπλέον 2 μήνες εγγύηση ! Σέβονται τα λεφτά μας ! 

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, hexenlord είπε

Kαλησπερα αγαπητε, καλως ηρθες στον κοσμο του χβοχ! ναι το καλωδιο ειναι 2.1 δεν θα εχεις θεμα. Υποθετουμε πως ειναι η πρωτη σου χβοχ κονσολα οποτε αν θες να σου εξηγησουμε οτιδηποτε σχετικα με την αυτην (λειτουργιες, ερωτησεις, αποριες, παςς), εδω ειναι το καλυτερο φορουμ να ρωτησεις.

Ελα να παιρνουν και οι υπολοιποι σειρα να μεγαλωσει η κοινοτητα.

Η 1η μου κονσολα ηταν το original xbox πακετο με Halo CE. Μετα πήγα σε xbox 360. Μετα πήρα άλλο ενα 360 και το φλασαρα. Μετα πήρα Xbox one. Μετα xbox one s digital. Μετα Xbox one X και περυσι Xbox Series X. 😁

Απλα παραγγειλα την Lg C1 και ειπα να ρωτησω μηπως χρειαζεται "ειδικο" καλωδιο. 

Καλα παιχνιδια σε ολους και ηρεμια ολες οι κονσολες καλες ειναι. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αγορασμένα τα Assassins Creed Origins και Odyssey για PS4 (απλό, όχι pro, άρα HD ανάλυση και 30fps) και δεν τα έχω παίξει ακόμα. Είναι σε digital μορφή άρα δεν πωλούνται.

Αξίζει να δώσω λεφτά να αγοράσω τα ίδια παιχνίδια στο Series X να τα παίξω αναβαθμισμένα ή κρίμα είναι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thagkol είπε

Έχω αγορασμένα τα Assassins Creed Origins και Odyssey για PS4 (απλό, όχι pro, άρα HD ανάλυση και 30fps) και δεν τα έχω παίξει ακόμα. Είναι σε digital μορφή άρα δεν πωλούνται.

Αξίζει να δώσω λεφτά να αγοράσω τα ίδια παιχνίδια στο Series X να τα παίξω αναβαθμισμένα ή κρίμα είναι;

Το odyssey στο series x αξίζει σίγουρα γιατί παίζει 60 fps. Νομίζω υπάρχει bundle στα 25 ευρώ που περιλαμβάνει και τα 2 παιχνίδια μαζί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε

Το odyssey στο series x αξίζει σίγουρα γιατί παίζει 60 fps. Νομίζω υπάρχει bundle στα 25 ευρώ που περιλαμβάνει και τα 2 παιχνίδια μαζί.

Το βρήκα αυτό που λες, αλλά λέει ότι είναι για Xbox One. Παίρνει την αναβαθμισμένη έκδοση μόνο του μετά για το Χ;

edit: Άκυρο, δεν υπάρχει αναβαθμισμένη έκδοση, οπότε απλά υποθέτω ότι θα παίζει στα 60fps ούτως ή άλλως, σωστά; 

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagkol είπε

Το βρήκα αυτό που λες, αλλά λέει ότι είναι για Xbox One. Παίρνει την αναβαθμισμένη έκδοση μόνο του μετά για το Χ;

edit: Άκυρο, δεν υπάρχει αναβαθμισμένη έκδοση, οπότε απλά υποθέτω ότι θα παίζει στα 60fps ούτως ή άλλως, σωστά; 

Ναι έχει βγει patch στο odyssey και τρέχει 60 fps στις νέες κονσόλες μέσω του backwards compatibility! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...