Demetra_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 α κομπλέ, το παλικάρι με το άσπρο μπλουζάκι που κατεβαίνει είναι αγχωμένο! δώστου το τηλ μου για να τον ξε-αγχώσω 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 α κομπλέ, το παλικάρι με το άσπρο μουζάκι που κατεβαίνει είναι αγχωμένο! δώστου το τηλ μου για να τον ξε-αγχώσω Δεν επιτρεπετε στοιχεια εκπαιδευομενων Eλα να κανεις και εσυ canyoning τι μου εχεις κατσει εκει στην συμπρωτευουσα και δεν κουνιεσαι ?Δραστηριοτητα υψηλης εντασης ειναι . 1
Demetra_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δεν επιτρεπετε στοιχεια εκπαιδευομενων Eλα να κανεις και εσυ canyoning τι μου εχεις κατσει εκει στην συμπρωτευουσα και δεν κουνιεσαι ?Δραστηριοτητα υψηλης εντασης ειναι . εγώ μόνο κανό και κατάδυση, αυτά με τις αναρριχήσεις δεν τα μπορώ
Mikeasdf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το myprotein ποτε κανει βαρβατες εκπτωσεις πανω-κατω? Θελω να αγορασω και το max που πετυχαινω ειναι 25% ενω περυσι τετοια εποχη ειχα βρει 50%
Demetra_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το myprotein ποτε κανει βαρβατες εκπτωσεις πανω-κατω? Θελω να αγορασω και το max που πετυχαινω ειναι 25% ενω περυσι τετοια εποχη ειχα βρει 50% θέλει να τα παρακολουθείς συστηματικά για να πετύχεις καλή προσφορά...Συνήθως κοντά σε γιορτές κάνει κάνα 30αρη 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ενημερωσε το θρεντ αν βγαλει καμια προσφορα 1
Vapir Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το myprotein ποτε κανει βαρβατες εκπτωσεις πανω-κατω? Θελω να αγορασω και το max που πετυχαινω ειναι 25% ενω περυσι τετοια εποχη ειχα βρει 50% κοντά στα Χριστούγεννα , το ξέρω γιατι πάντα η αδερφή μου θα μου κάνει δωράκι καμια 200-250 euro συμπληρώματα κ θα σκάσουν στα ξαφνικά χωρίς να μ εχει πει τπτ χααχαχ 2
Mikeasdf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 κοντά στα Χριστούγεννα , το ξέρω γιατι πάντα η αδερφή μου θα μου κάνει δωράκι καμια 200-250 euro συμπληρώματα κ θα σκάσουν στα ξαφνικά χωρίς να μ εχει πει τπτ χααχαχ Θελω και γω μια τετοια αδερφη! 3
Mikeasdf Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Και γω εχω να παρω απο τον Απριλιο και ειπα να αρχισω ξανα λιγο το grind
Vapir Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 4 μέρες σε ισοθερμιδική διατροφή και σήμερα ηταν η πρώτη προπόνηση. Στήθος/δικέφαλα/κοιλιακοί/ραχιαίοι Πρήξιμο στο θεό κ ημουν καλύτερος απότι πριν το cut με +10kg σωματικό βάρος τότε κ παραπάνω υδατάνθρακα Οπότε θα κρατήσω τις θερμίδες μου συντήρησης σε carb cycling και μετά προς καλοκαίρι καθαρίζω κ άλλο , όσο πάει ώστε να πέσω πολύ χαμηλά σε bf και μετά του χρόνου τέτοια εποχή να μπω full συντήρηση με πολύ light περιόδους όγκου (+200 θερμίδες πάνω απ την συντήρηση). Απο δύναμη κομπλέ , μετά απο καιρό έκανα βυθίσεις σε δίζυγο με +20kg κρεμασμένα έβγαλα κ μια φωτογραφία για το πρήξιμο αλλα χτύπαγε φως κ δεν φαινόταν το μισό μου χέρι οπότε πάρτε τη με φίλτρο για να πάρετε μια ιδέα Θελω και γω μια τετοια αδερφη! βλέπει τόσα χρόνια πως μ αρέσει αυτό που κάνω οπότε μου κάνει συνήθως δώρα τέτοιου τύπου Εγώ πήρα πρωτεΐνη μετά απο πολυ καιρό κ εγώ τώρα άρχισα ξανά τη whey, τόσους μήνες σε γράμμωση δεν χρησιμοποιούσα , προτιμούσα να τρώω full φαγητό 12
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 να ρωτήσω, σε ο,τι αφορά τα τυριά έχεις κανείς υπ'όψιν κάτι καλύτερο από το ελαφρύ τρικαλίνο; (διατροφικά πάντα μιλώντας) http://greece.fage/tyrokomika/trikalino#trikalino-elafri-450g
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το μονο energy drink που θα μπορουσα (πλεον) να αντεξω γευστικα ειναι το πορτοκαλι Monster που εχει ανανα ή κατι τετοιο. Επειδή έχεις τη φιτνεσική εμπειρία λέω να σε ακούσω.. Αν αντί για γεύση φαρμακίλας (που είχε το hell) έχει γεύση ανανά θα 'ναι μια χαρά!
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πήρα πρωτεΐνη μετά απο πολυ καιρό Εγω πρωτεινη παιζει να εχω να πιω κανα χρονο που ειναι το ατομικο μου ρεκορ . Νικο τουμπανος ,μπραβο . 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μύθος ή Πραγματικότητα: Τρέχω ντυμένος σαν “κρεμμύδι” και έτσι ιδρώνω πολύ και αδυνατίζω! Μύθος! Πριν από λίγο καιρό έκανα προπόνηση κοντά στο σπίτι μου. Δεν είχε έντονη ηλιοφάνεια αλλά έκανε πολύ ζέστη και είχε υψηλή υγρασία που δυσκόλευε την αναπνοή. Μόλις ξεκίνησα να τρέχω έβγαλα την μπλούζα που φορούσα και έμεινα γυμνός από την μέση και πάνω. Κάποια στιγμή ενώ έτρεχα συναντήθηκα με έναν δρομέα που έτρεχε σε πολύ αργό ρυθμό αλλά που ήταν ντυμένος ‘’λες και θα πήγαινε στον πόλεμο!’’, με μια μακριά φόρμα παντελόνι, με ψηλές κάλτσες ανεβασμένες έως το γόνατο και πάνω από την φόρμα και αδιάβροχο! Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο και μου ήρθε να του μιλήσω, αλλά κατόπιν σκέφτηκα ότι εκείνη την στιγμή δεν δούλευα αλλά απλά έκανα το χόμπι μου και πέρναγα καλά. Τον προσπέρασα λοιπόν και συνέχισα. Medicore Ποιος ξέρει πως είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως για να αδυνατίσουν πρέπει να ιδρώνουν, να ιδρώνουν και να ιδρώνουν! Ο συγκεκριμένος δρομέας ήταν το ακραίο παράδειγμα μιας λαθεμένης αντίληψης που ακόμα και τώρα συνεχίζουν να έχουν κάποιοι ότι μια έντονη εφίδρωση αδυνατίζει και ότι σε κάθε περίπτωση επιτρέπει την απομάκρυνση των επικινδύνων ουσιών που έχουν συσσωρευτεί όπως οι τοξίνες από το σώμα, ενώ στην πραγματικότητα χάνονται μόνο υγρά! Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά πριν και μετά την προπόνηση μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση από τον δρομέα από την πρόσκαιρη απώλεια υγρών και κατά συνέπεια βάρους. Στην πραγματικότητα όμως φτάνει να αναπληρώσει τα υγρά που έχασε για να ξαναγυρίσει στο βάρος που είχε πριν. Επιπλέον τρέχοντας τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, φορώντας ρούχα που δεν επιτρέπουν την δερματική αναπνοή (μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της αναπνοής στο σώμα γίνεται από το δέρμα) ένας δρομέας - ειδικά όταν δεν καταναλώνει υγρά - μπορεί να πάθει αφυδάτωση και θερμοπληξία! Για να χάσει κάποιος λίπος χρειάζεται να συνδυάσει δυο βασικά πράγματα: σωστή προπόνηση και υγιεινή διατροφή. Το να ντύνεται με τα κατάλληλα ρούχα είναι μέρος της γενικότερης αντικειμενικής οργάνωσης της προπόνησης που έχει σκοπό και στόχο το να χάσει λίπος. Σήμερα τα αθλητικά ρούχα έχουν φτάσει σε πολύ υψηλή ποιότητα και είναι κάτι που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Γιάννης Δαγκόγλου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις