Pel999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα υπαρχουν δυο καρτες σε ενα λογαριασμο τραπεζας η καρτα ειναι χρεωστικη μπορω να κανω κανονικα λογαριασμο στο παυπαλ με μια απο τις δυο καρτες η χρειαζεται αλλη καρτα οποσδηποτε.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Pel999 είπε Καλησπερα υπαρχουν δυο καρτες σε ενα λογαριασμο τραπεζας η καρτα ειναι χρεωστικη μπορω να κανω κανονικα λογαριασμο στο παυπαλ με μια απο τις δυο καρτες η χρειαζεται αλλη καρτα οποσδηποτε. Την μια,την άλλη τι την θες αν είναι από τον ίδιο λογαριασμό;
Pel999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Η μια ειναι δικια μου η αλλη ανηκει στον παππου μου στον λογαριασμο αν βαλω τα στοιχεια της καρτας μου λογικα θα την δεκτη το παυπαλ
VasilisL7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα σε τράπεζα; Ναι την έχω ενεργοποιήσει. 52 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Δεν έπρεπε να την διαγράψεις πριν λήξει , και όταν λήξει θα σου πει ενημέρωσε τα στοιχεία. . Ξαναβάλετε την παλιά να δεις Επιχείρησα να βάλω την παλιά κάρτα που είναι πλέον απενεργοποιημένη και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: Οι πληροφορίες που εισαγάγατε δεν είναι έγκυρες. Ελέγξτε τις πληροφορίες ή δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο πληρωμής.
georgerov Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, VasilisL7 είπε Ναι την έχω ενεργοποιήσει. Επιχείρησα να βάλω την παλιά κάρτα που είναι πλέον απενεργοποιημένη και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα: Οι πληροφορίες που εισαγάγατε δεν είναι έγκυρες. Ελέγξτε τις πληροφορίες ή δοκιμάστε διαφορετική μέθοδο πληρωμής. Μήπως η τράπεζα στην απορρίπτει λόγω διεύθυνσης; Είναι η ίδια διεύθυνση σε PayPal και στην τράπεζα?
VasilisL7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, georgerov είπε Μήπως η τράπεζα στην απορρίπτει λόγω διεύθυνσης; Είναι η ίδια διεύθυνση σε PayPal και στην τράπεζα? H ίδια ακριβώς
georgerov Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, VasilisL7 είπε H ίδια ακριβώς Μου έκανε παρόμοιο θέμα όταν ήθελα να περάσω ένα συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, συνήθως όταν δεν λέει το μήνυμα τι φταίει κάτι έχουν μπλοκάρει από την μεριά τους και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο. Εμένα μου είχαν πει τότε ότι επειδή ξαφνικά έσβησα έναν άλλο λογαριασμό και πήγα καπάκι να περάσω καινούργιο είχε μπει μια φραγή στον λογαριασμό.
stefanidisg Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Δεν ξέρει κανείς να απαντήσει στη δική μου ερώτηση; Νομίζω ότι εφόσον αλλάζει ο αριθμός πρέπει να την βάλεις εξολοκλήρου δεν έχει σχέση με την προηγούμενη. Τώρα γιατί δεν περνάει κάτι άλλο παίζει.
marios46 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψαχνω πως κανεις αλλαγη το conversion rate στην pp εδω κ 2 μερες αλλα φαινεται οτι έχει αλλαξει το μενου της. Μηπως ξερετε που βριστετε τωρα; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από marios46
batig0al Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Πιθανόν να έχει απαντηθεί αλλά δε το βρήκα στο search και όσο και να έψαξα δε βρήκα τρόπο να το κάνω από τις ρυθμίσεις του Paypal. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να μεταφέρω δολάρια που έχω στο balance απευθείας σε λογαριασμό που έχω που είναι σε δολάρια χωρίς να γίνει μετατροπή σε euro. Σε δοκιμές που έκανα το Paypal κάνει μετατροπή πρώτα σε ευρώ, δε με αφήνει δηλαδή να μεταφέρω απευθείας δολάρια από το balance χωρίς να κάνει προηγούμενός μετατροπή. Πιθανόν δε γίνεται απλά αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας ενημερώσει. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.
spartak1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, batig0al είπε Πιθανόν να έχει απαντηθεί αλλά δε το βρήκα στο search και όσο και να έψαξα δε βρήκα τρόπο να το κάνω από τις ρυθμίσεις του Paypal. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να μεταφέρω δολάρια που έχω στο balance απευθείας σε λογαριασμό που έχω που είναι σε δολάρια χωρίς να γίνει μετατροπή σε euro. Σε δοκιμές που έκανα το Paypal κάνει μετατροπή πρώτα σε ευρώ, δε με αφήνει δηλαδή να μεταφέρω απευθείας δολάρια από το balance χωρίς να κάνει προηγούμενός μετατροπή. Πιθανόν δε γίνεται απλά αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας ενημερώσει. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Δε γίνεται, αν εχεις δηλώσει διευθυνση σε χώρα ευρωζώνης
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 7 ώρες πριν, marios46 είπε Ψαχνω πως κανεις αλλαγη το conversion rate στην pp εδω κ 2 μερες αλλα φαινεται οτι έχει αλλαξει το μενου της. Μηπως ξερετε που βριστετε τωρα; Δοκίμασε εδω https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding Αν πετύχει κρατά το δεν θα το ξαναβάλω 1
Pel999 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Για δημιουργια λογαριασμου σε τι διευθυνση πρεπει να μπω για ασφαλεια γιατι μπηκα στο σιτε και μου βγαζει paypal.com/gr/home αυτο ειναι το σωστο;
alfeios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Στις 21/10/2019 στις 6:29 ΜΜ, NikosKallithea είπε Δοκίμασε εδω https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding Αν πετύχει κρατά το δεν θα το ξαναβάλω Επιβεβαιώνω κι εγω
Pel999 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Τωρα μου βγαζει paypal.com/gr/webapps/mpp/account-selection σε πιο απο τα δυο να συνεχισω ειναι σαν δυο διαφορετικες σελιδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα