Προς το περιεχόμενο

Lidl


mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πες μας πως την εψησες την πιτσα του lidl να δοκιμασουμε και εμεις. Δηλ:

-ειδος ψησιματος (με αερα, με τις πανω κατω αντιστασεις κλπ)

-διαρκεια ψησιματος

-θερμοκρασια ψησιματος

-θεση ταψιου μεσα στο φουρνο (κατω, μεση, πανω)

-ειδος ταψιου ή αν ψηθηκε μονη της πανω στη σχαρα

-εγιναν αλλαγες στη θεση του ταψιου ή/και στη θερμοκρασια κατα τη διαδικασια ψησιματος;

 

Συνηθως τετοιες οδηγιες αναγραφονται πανω τη συσκευασια, αλλα περισσοτερο θα με απασχολουσαν τα υλικα που βαζουν στις πιτσες τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ψησιμο θελει τεχνη. Σε αλλη μαρκα πιτσας σου γραφει να την βαλεις κατω στην αρχη και μετα να την ανεβασεις στη μεση με πιο χαμηλη θερμ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ψησιμο θελει τεχνη. Σε αλλη μαρκα πιτσας σου γραφει να την βαλεις κατω στην αρχη και μετα να την ανεβασεις στη μεση με πιο χαμηλη θερμ.

 

Σιγα μη θυσιάσουμε και 3-4 παρθένες στην πανσέληνο. Με 18-20 λεπτά στους 180 με αέρα, αν της βαστάει ας μην ψηθεί..

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που θα βρεις παρθενα το 2015 ρε παλληκάρι;

Η πίτσα θελει πρωτα σχαρα κατω με γερη φωτια να ψηθει το ζυμαρι και μετα την πας απάνω να ψηθει & να λιωσουν τα κασερια, σε λιγο χαμηλότερη φωτια. Ο αερας τα ψηνει ολα ταυτοχρονα και δεν μπορεις να κοντρολαρεις το ψησιμο, αν θες πχ τραγανη κρουστα και μαλακο ή ξερό το πάνω μερος ή αντίστροφα.

Σε μερικους φουρνους εχει ειδικη επιλογη για πιτσα, ήτοι κάτω αντίσταση+πάνω γκριλ, με ή χωρίς αέρα. Την βαζεις και εδω στην κάτω σχαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ δυσφήμηση απο τους κλασσικούς Ελληναρες..... ειναι μια χαρά τα  προιοντα του και συμφέρουν καποιες τιμές . Επίσης ο φούρνους που έχουν βάλει έχει τέλεια πράγματα !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ταμπελάκια με τις τιμές γιατί δε βρίσκονται στο ίδιο ράφι με το προϊόν, αλλά το βάζουν στο πιο πάνω ράφι;

Δε βολεύει καθόλου στο μάτι αυτό. Πρέπει να ψάχνεις κάθε φορά τί γράφει η ετικέτα του προϊόντος και να βλέπεις αν τυχόν συμφωνεί με το ταμπελάκι μισό μέτρο πιο πάνω.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ταμπελάκια με τις τιμές γιατί δε βρίσκονται στο ίδιο ράφι με το προϊόν, αλλά το βάζουν στο πιο πάνω ράφι; Δε βολεύει καθόλου στο μάτι αυτό. Πρέπει να ψάχνεις κάθε φορά τί γράφει η ετικέτα του προϊόντος και να βλέπεις αν τυχόν συμφωνεί με το ταμπελάκι μισό μέτρο πιο πάνω.

 

Είναι περισσότερο τίμιο με αυτό τον τρόπο, από πάνω προς τα κάτω. Οι υπόλοιποι βάζουν κάτω στα παπούτσια τις τιμές του κάτω ραφιού και για να τις δεις πρέπει να κάνεις υπόκλιση. 1714e159_bow_down.gif

 

(Ασε που εφτά στα δέκα παπουτσο-ταμπελάκια δεν συμφωνούν με την τιμή στο ταμείο, τυχαίο; )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ δυσφήμηση απο τους κλασσικούς Ελληναρες..... ειναι μια χαρά τα  προιοντα του και συμφέρουν καποιες τιμές . Επίσης ο φούρνους που έχουν βάλει έχει τέλεια πράγματα !!

 

Στο βίντεο δείχνει με τι ωραίο τρόπο παρασκευάζονται τα φρέσκα ψωμιά στα Lidl 8 βδομάδες πριν τα φάμε εμείς με την βοήθεια μεγάλων εταιριών χημικών όπως οι Monsanto, Bayer, Syngenta και BASF.

 

https://www.facebook.com/Netzfrauen/videos/954770244535959/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Lidl ομως σου φερνει και φθηνο αρτοπαρασκευαστη για να κανεις μονος σου αγνο σπιτικο ζεστο ψωμάκι!

Εσυ επιλεγεις τι θα κανεις στο τελος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο βίντεο δείχνει με τι ωραίο τρόπο παρασκευάζονται τα φρέσκα ψωμιά στα Lidl 8 βδομάδες πριν τα φάμε εμείς με την βοήθεια μεγάλων εταιριών χημικών όπως οι Monsanto, Bayer, Syngenta και BASF.

 

https://www.facebook.com/Netzfrauen/videos/954770244535959/

 

Eνω ο τροπος που παρασκευαζονται τα ψωμια στους φουρνους της γειτονιας ειναι λιγοτερο ωραιος?

 

Τουλαχιστον στο lidl ξερεις τι ακριβως βαζουνε μεσα, αφου αναφερονται λεπτομερως στην ετικετα  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το "φρέσκο" ψωμί σηκώνει μεγάάάλη συζήτηση.

 

Φρεσκοψημένο ψωμάκι όλοι μπορούμε να φάμε (και από πολλές πηγές).

Ψρεσκοζυμωμένο όμως .....!!!

Ακόμα και πολλοί "παραδοσιακοί" φούρνοι είναι σε χώρους που ούτε καν χωράνε φούρνους ψησίματος (παρά μόνο τα μικρά φουρνάκια για τα κατεψυγμένα). Αυτό είναι ακόμα περισσότερο εμφανές αν ψάξεις να δεις πάνω από το κτήριο την μεγάλη καμινάδα, απαραίτητη για την λειτουργία του κλασσικού φούρνου και η οποία είναι ανύπαρκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα προϊόντα φούρνου της Lidl είναι πραγματικά καλά, και πολύ έξυπνο να δημιουργήσει φούρνο εντός του καταστήματος, αντί να παραλαμβάνει τα συνήθως πολύ πιο μέτρια ψωμιά που φέρνουν τα σουπερμάρκετ.

 

Να ρωτήσω όμως μια που φτάσαμε στο τέλος του μήνα

 

Έμαθε/άκουσε κανένας σας να κέρδισε κάποιος το λαχνό για τα 300€ ψώνια το μήνα για τα επόμενα 15 χρόνια;

 

...οι δικές μου προσπάθειες (5-6 λαχνοι) δεν στέφθηκαν με επιτυχία.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...