Silverage Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιδιά, μέτρησα την τάση στη γραμμή του τηλεφώνου και βγάζει 104V σε όλες τις πρίζες. Πολύ δεν είναι; Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Έχω Vodafone /Hol.
dbconan Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ποια ειναι η πιο σταθερή εταιρεία για vdsl;θε αλλάξω. Hol η forthnet? Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο.... Αλλο πραγμα επρεπε να ρωτησεις...
giannisopc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ok τότε. Υπάρχει καμια σταθερή εταιρεία; δεν νομίζω να μπορείς να κρίνεις μια εταιρία ως "σταθερή" όλες οι εταιρίες βασιζονταi πάνω στην χάλκινη όδευση τηλεφώνων του οτε οποια εταιρία και να πας το δίκτυο ανήκει στον οτε οποτε από τα δικά του καλώδια θα πάρεις... αν θες να χαρακτηρίσεις κάποια ως ποιο σταθερή τότε λογικά ο οτε είναι ποιο σταθερός και λογικά πάντα προσέχει ποιο πολύ τους δικούς του μιας και είναι στο χέρι του η γραμμή που θα σου δώσει. με το vdsl γενικότερα αν είσαι μέχρι και 500 μετρα από το καφάο μη σε απασχολεί η εταιρία από οποια και αν πάρεις λογικά θα τερματίσεις τα 50mbps... οποτε ψάξε για την καλύτερη τιμή και όχι για την καλύτερη εταιρία
dbconan Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 300-500 μετρα ειμαι.Οκ θα παω forthnet,fingers crossed Τυχερε,,,forthnet.!!!!
christopoulosc Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Είμαι Forthnet,VDSL 50,Up/Down 4026/38706... Λέω να πάω ΟΤΕ στα ίδια λεφτά,τώρα με την προσφορά,κάνω μ@λ@κί@; (Συγγνώμη εάν έχω γράψει κάτι λάθος στα νούμερα,με διορθώνετε...
frozex Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μάγκες μένω Καβάλα και είμαι κάτοχος ADSL γραμμής από την Forthnet, εδώ και μια βδομάδα συμβαίνουν πολλά παράξενα σχετικά με το internet και ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν άλλον και τι μπορεί να φταίει. Έχουμε και λέμε, 1ον: τα βίντεάκια στο youtube κάνουν απίστευτη ώρα να φορτώσουν όταν η ποιότητα της εικόνας είναι 720p και πάνω, 2ον: στο facebook για να δω ένα βίντεο του ενός λεπτού περιμένω άλλα 5 να φορτώσει, 3ον: στο facebook πάλι όταν σκρολάρω προς τα κάτω στην αρχική μου αργεί πολύ να φορτώσει τις ενημερώσεις (αναρτήσεις), 4ον: στα online games ενώ το ping μου με παλαιότερα είναι σχετικά ίδια (το πολύ +10 να πάει max 90 ping) κολλάει απίστευτα (lag, delay, spikes). Τέλος πριν λίγο κατέβασα ένα DLC του BF4 από το Origin και από εκεί που κατέβαζε με 1,5MB/sec πήγαινε στο 0 και από εκεί πάλι στο 1,5. Αυτό το έκανε συνέχεια μέχρι να κατέβει ολόκληρο το DLC (6,4 GB). Router έχω αυτό που δίνει η Forthnet (ZTE ZXHN H108N). Παλαιότερα έβλεπα 15+ DL και 1+ UPL EDIT: πήρα τηλέφωνο στην Forthnet και μου είπε να κάνω κάποιο test, τα "ESTABLISHED" στα αποτελέσματα μου είπε πως είναι πάρα πολλά χωρίς να έχω κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό, γνώμες; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2016 από frozex
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 1.Κλείσε ό,τι τρέχει.Μόνο το antivirus άσε ανοιχτό 2.Στη γραμμή εντολών γράψε netstat -ano 3.Ανοίγεις τη διαχείριση εργασιών,πας στην καρτέλα Λεπτομέρειες και ελέγχεις το PID που ήδη σου έχει εμφανιστεί στη γραμμή εντολών. 1
frozex Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αν αντί για "Λεπτομέρειες" εννοείς "Υπηρεσίες" το έκανα, έλεγξα όλα τα "established" και ήταν από NVIDIA - BitDefender - Windows Defender, μόνο που δεν βρήκα ένα PID "2808" Ξέχασα να αναφέρω πως τα "established" μειώθηκαν χωρίς να κάνω αλλά ακόμα είναι 10+ και το DL speed σέρνεται EDIT: τα PID αλλάζουν κάθε φορά; πάντως αυτό που δεν μπορώ να ποιο είναι αλλάζει αριθμό κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση EDIT2: έτσι μου ήρθε και το έκανα, έκανα τα test από safe mode με internet, η πρώτη φώτο είναι πριν μπω σε ασφαλή λειτουργία και οι άλλες δύο είναι όταν ήμουν... Site: imgur Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από frozex
techm Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι,στα 7ρια δεν έχει την καρτέλα λεπτομέρειες.Είναι αναλυτικότερη.Κατέβασε το process explorer και ξαναδοκίμασε το ίδιο. 1
frozex Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το έκανα, δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό; αυτή τη φορά τα βρήκα όλα, όπως είπα και πριν είναι όλα από NVIDIA και BitDef. Τις φωτογραφίες από την ασφαλή λειτουργία τις είδες; Από την στιγμή που η ταχύτητα είναι ίδια λογικά δεν φταίει κάτι από τα "ESTABLISHED", έτσι δεν είναι; Επικοινώνησα ξανά με Forthnet και μου είπαν να στείλουν τεχνικό και αν δεν βρουν κάτι πληρώνω 30€... Θα πάρω από κάτι ξαδέρφια μου 2 ρούτερ και ένα λάπτοπ να κάνω και εκεί μερικά test. Αν έχει και εκεί τα ίδια αποτελέσματα τότε θα τους καλέσω να στείλουν τεχνικό γιατί το πρόβλημα λογικά θα είναι στη γραμμή ή στο router ανάλογος με το τι θα δείξουν και τα άλλα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο Erthnet;
techm Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ethernet εννοείς.Γιατί να φταίει;Από την στιγμή που δεν τρέχει τπτ από πίσω,τότε η καλύτερη λύση είναι να το κοιτάξουν οι τεχνικοί.
frozex Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ethernet εννοείς.Γιατί να φταίει;Από την στιγμή που δεν τρέχει τπτ από πίσω,τότε η καλύτερη λύση είναι να το κοιτάξουν οι τεχνικοί. ναι το Ethernet εννοώ, ρωτάω γιατί έχει μια παλαιότητα των 8-10 ετών και πιο πολύ ρωτάω γιατί σε περίπτωση που έρθει τεχνικός και δεν βρει κάτι θα πληρώσω το 30άρι και δεν είναι λίγα τα χρήματα. Θα κάνω σήμερα το βράδυ τα τεστ με το λάπτοπ και τα άλλα ρούτερ και θα ενημερώσω.
frozex Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) έφερα δύο router και ένα laptop... συνδέω το laptop ethernet στο router που έχω και το PC (στο δικό μου router δηλαδή) και κάνω test και στο laptop και στο PC. Το PC 4Mbps το laptop 13, ανταλλάζω τα καλώδια του ethernet 13άρι και τα δύο... Βγάζω το router, πάω να συνδέσω ένα technicolor της HOL και δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση ούτε στο PC, ούτε στο laptop (αυτά τα έχει κλειδωμένα η HOL μόνο για τα δίκτυα της; ). Βγάζω το technicolor και βάζω το THOMSON (αυτό που έδινε παλιά η forthnet), δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση στο PC αλλά στο laptop τα κατάφερα. Κάνω το test -2 με -2.5Mbps (δηλαδή 10-11). Τελικά έβαλα το δικό μου το ZTE με το άλλο καλώδιο που πήρα από τα ξαδέρφια μου μαζί με τα router. Τώρα στο PC με το ZTE έχω κοντά 11Mbps, από τα 13 που έβγαζε νωρίτερα και τα 16 που είχα πριν μια βδομάδα. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο στην forthnet να δω αν μπορεί να γίνει και μετά θα το αφήσω το θέμα γιατί σε μια βδομάδα παρουσιάζομαι και δεν έχω τον χρόνο να τρέχω και για αυτό. Πάντως μου έκανε εντύπωση πως όταν άλλαξα τα καλώδια από 4Mbps στο PC και 13 στο laptop, έγιναν και τα δύο 13 και του laptop η ταχύτητα δεν έπεσε καθόλου. EDIT: πήρα τηλέφωνο δεν βρήκαν τίποτα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν θα ασχοληθώ και εγώ παραπάνω τώρα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2016 από frozex
Par1s* Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Σήμερα συνδέθηκα με νέα γραμμή ΟΤΕ έως 24mbps. Στο speedtest.net μου έβγαζε 13-14 mbps. Κατέβασμα torrent και από ftp της cosmote, 13-14 mbps. Έχει όμως κανένα 2ωρο που σέρνεται και το speedtest μου βγάζει 1.7 mbps. Έκανα επανεκκίνηση και hard reset το speedport entry 2i, αλλά δεν είδα διαφορά. Τι μπορεί να συμβαίνει; στατιστικά όταν συνδέθηκα και έτρεχε κανονικά στατιστικά τώρα
mkp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έχω ΟΤΕ vdls πανό από χρόνο και περνώ περίπου 28mbps άλα σήμερα ξαφνικά περνώ μονό 9mbps δεν έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο, τι μπορεί να συμβαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα