babis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το αστειο είναι οτι το χω κανει και εχουν συμφωνησει κιολας..και εκαναν δώρο καποια mb και λεπτα στο κινητο...εχω ξενερωσει και δεν εχω και επιλογες εδω στην επαρχεια..
soteras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγαινε απο τον τοπικο ΟΤΕ και μιλά όχι με τεχνικούς αλλά με το διεθυντή και πες του πως εχει η ολη κατασταση πατα και μια φωνή ή πάρε τηλέφωνο και ζήτανα μιλήσεις με τον supervisor στο τηλεφωνικο κεντρο (υπευθυνος βαρδιας) και ζητα ενημερωση γιατι αργουνε τοσο Καλά όπου και να ήσουν το δίκτυο ανηκει στον ΟΤΕ δηλαδη αμα ήσουν φορθνετ και επεφτε το καλωδιο πρεπει ο ΟΤΕ να το σηκωσει και οχι η φορθνετ καθως δεν της ανηκει
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες εχω το ιδιο θεμα -.- απο κει που ημουν με 21mpbs πακετο 24αρι.. απο προχθες που συνδεσα το καλωδιο για το τηλ στο ρουτερ κυμαινομαι απο 2mps-6mpbs.. τι σκατα να κανω; -.-τους πηρα τηλ μ λενε αυτοι οτι βλεπουν οτι παιζω στα 21mpbs αλλα στο speedtest του οτε ειμαι με 3mpbs.. εχει βρει κανεις καμια λυση;
babis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα ειναι οτι δεν υπάρχει τοπικος οτε εδω απλα 2 τεχνικοί ειχα σκοπο να κανω το δευτερο που ειπες σοτερας γιατι η υπομονη τελειωσε
goana12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 παιδες εχω το ιδιο θεμα -.- απο κει που ημουν με 21mpbs πακετο 24αρι.. απο προχθες που συνδεσα το καλωδιο για το τηλ στο ρουτερ κυμαινομαι απο 2mps-6mpbs.. τι σκατα να κανω; -.- τους πηρα τηλ μ λενε αυτοι οτι βλεπουν οτι παιζω στα 21mpbs αλλα στο speedtest του οτε ειμαι με 3mpbs.. εχει βρει κανεις καμια λυση; Βγαλε φιλτρα, τηλεφωνα κ.λ, και ασε σκετο το καλωδιο απο την πριζα στο ρουτερ και ξανακοιταξε. Αν συνεχιζετε το προβλημα μιλα και παλι με τον ΟΤΕ.
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλε φιλτρα, τηλεφωνα κ.λ, και ασε σκετο το καλωδιο απο την πριζα στο ρουτερ και ξανακοιταξε. Αν συνεχιζετε το προβλημα μιλα και παλι με τον ΟΤΕ. αδερφε αν βγαλω φιλτρο ομως και ξεσυνδεσω το τηλ δεν θαχω τηλεφωνικη γραμμη μιας και το εχουν κανει αναγκαστικα το τηλ ναναι συνδεδεμενο απο το ρουτερ προς το φιλτρο (εννοω ενα ακομα καλωδιο συνδεσα απο ρουτερ σε φιλτρο phone),ετσι πρεπει να βρω τροπο να φτιαξω την συνδεση αν ειναι απο μενα...και ταυτοχρονα να δουλευει και η τηλεφωνικη γραμμη... βεβαια μ ειπαν μεχρι τς 6 του μηνος αν δεν με παρει καποιος τεχνικος να τους ξαναπαρω...2 φορες μαλιστα τους καλεσα τους εξηγησα και αυτοι μ στελναν μνμ οτι αποκατασταθηκε ο ελεγχος κ ειναι κομπλε...ε την 3η φορα τους ξεχεσα και ζητησα οχι μυνημα αλλα τηλεφωνο να με παρουν
goana12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε αν βγαλω φιλτρο ομως και ξεσυνδεσω το τηλ δεν θαχω τηλεφωνικη γραμμη μιας και το εχουν κανει αναγκαστικα το τηλ ναναι συνδεδεμενο απο το ρουτερ προς το φιλτρο (εννοω ενα ακομα καλωδιο συνδεσα απο ρουτερ σε φιλτρο phone),ετσι πρεπει να βρω τροπο να φτιαξω την συνδεση αν ειναι απο μενα...και ταυτοχρονα να δουλευει και η τηλεφωνικη γραμμη... βεβαια μ ειπαν μεχρι τς 6 του μηνος αν δεν με παρει καποιος τεχνικος να τους ξαναπαρω...2 φορες μαλιστα τους καλεσα τους εξηγησα και αυτοι μ στελναν μνμ οτι αποκατασταθηκε ο ελεγχος κ ειναι κομπλε...ε την 3η φορα τους ξεχεσα και ζητησα οχι μυνημα αλλα τηλεφωνο να με παρουν Δεν σου ειπα να βγαλεις μονιμα το φιλτρο... Βγαλτο για δοκιμη να δεις τι γινετε και το ξαναβαζεις... 1
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το εκανα και τιποτα...με τα πολλα πολλα ζητησα να μιλησω με υπευθυνο γιατι απλα κανανε τα ιδια και τα ιδια ενω εγω ζηταγα να μιλησω με τεχνικο! μιλησα με τν υπευθυνο,,σημερα με πηρε τεχνικος ηρθε μετρησε μεσα στο σπιτι μετρησε και εδω κοντα που ειναι το κουτι και μετα απο καποια ωρα μ ειπε οτι υπαρχει προβλημα ψηφιακο,εχει στειλει αιτηση για επιλυση και μ εδωσε και μενα ενα τηλ για να τους παρω να ρωτησω την πορεια της βλαβης... ελπιζω ναναι αυτο και να επιλυθει γρηγορα....
myst77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, με τέτοια στατιστικά σε τι ταχύτητα πρέπει να συγχρονίζει το router σε ADSL και VDSL ;
panos- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, με τέτοια στατιστικά σε τι ταχύτητα πρέπει να συγχρονίζει το router σε ADSL και VDSL ; Έχεις 24αρα από VDSL. Δεδομένου ότι έχει αυξημένο Attenuation για να κλειδώνεις σε σχεδόν 24/1 δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Λογικά θα μπορεις να φτάσεις γύρω στα 48. Πόσα μέτρα εισαι από την καμπίνα;
myst77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 βασικά τώρα υπάρχει προσωρινό γενικό πρόβλημα στη περιοχή και κλειδώνω τόσο.Κανονικά κλειδώνω στα 23-24 (με VDSL σύνδεση), απόσταση χαλκού περίπου 850m.Μου έχουν πει ότι ο χαλκός μου είναι καθαρός αλλά το καφάο είναι "σάπιο"
goana12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Η αποσταση σου απο το dslam βασει των χαρακτηριστικων σου (αν υποθεσουμε οτι η αποσβεση γραμμης δειχνει σωστα) ειναι γυρω στο 1,5 χιλιομετρο και οχι στα 850 μετρα. Τωρα αν οπως λες το καφαο που συνδεεσε ειναι σαπιο και δειχνει το ρουτερ αλλα ντ' αλλων, δεν μπορεις να κανεις πολλα απο την μερια σου, παρα μονο να περιμενεις για αλλαγη. Αφου μαλιστα λες οτι ολη η περιοχη εχει θεμα, πιστευω οτι θα δρομολογηθει η αλλαγη συντομα.
DerMeister Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η σύνδεση μου υποτίθεται πως είναι 24Mbps, αλλά μετά βίας φτάνω 1 με 2 είτε ασύρματα στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ, είτε με ethernet!! Κάποια πρόταση;
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η σύνδεση μου υποτίθεται πως είναι 24Mbps, αλλά μετά βίας φτάνω 1 με 2 είτε ασύρματα στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ, είτε με ethernet!! Κάποια πρόταση; Χωρίς τίτλο.png Τι σε κάνει να απορείς για το 1,5 mbps? Με βάση την εξασθένιση που έχει γραμμή σου κλειδώνεις καλά.
DerMeister Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σε κάνει να απορείς για το 1,5 mbps? Με βάση την εξασθένιση που έχει γραμμή σου κλειδώνεις καλά. Εννοώ κάποια πρόταση, ώστε να μην έχω αυτή την εξασθένιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα