Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Π.Φάληρο από ότι ξέρω έχει τα καινούρια KV για VDSL, οπότε δεν ασχολείσαι με ADSL..

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Π.Φάληρο από ότι ξέρω έχει τα καινούρια KV για VDSL, οπότε δεν ασχολείσαι με ADSL..

Ευχαριστώ για τα καλά νέα κατ αρχήν.

Σε θέμα ping θα βοηθούσε η αγορά ενός router αντί για το μαμά της hol ή να μη μπω καν σε έξοδα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει διαφορά, τσάμπα χρήματα θα δώσεις αν είναι μόνο για ping...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω απ το πρωι μια βλαβη δω περα. εχω το speedport κλασσικα κοπηκαν ολα κατα τις 9.20 και απο τοτε το dsl ειναι μονιμα σβηστο. δεν αναβοσβηνει περιοδικα δλδ να προσπαθησει να συγχρονισει. καμια ιδεα τι μπορει ναναι εχουμε?

προχτες ανανεωσα το συμβολαιο και προσθεσα αναγνώριση. παιζει κανα ρολο?

Επεξ/σία από andreapaog328
Δημοσ.

παιδια εχω απ το πρωι μια βλαβη δω περα. εχω το speedport κλασσικα κοπηκαν ολα κατα τις 9.20 και απο τοτε το dsl ειναι μονιμα σβηστο. δεν αναβοσβηνει περιοδικα δλδ να προσπαθησει να συγχρονισει. καμια ιδεα τι μπορει ναναι εχουμε?

προχτες ανανεωσα το συμβολαιο και προσθεσα αναγνώριση. παιζει κανα ρολο?

ρώτα και τους γείτονες μήπως υπάρχει καλωδιακή βλάβη στην περιοχή,αν ναι περαστικά...

Δημοσ.

:-( τελικά καναν "προγραμματισμένες εργασίες". κοινως τα ξεκωλιασαν ολα 9.30 το πρωι και το φτιαξαν 10 το βραδυ. ηταν κατι τυποι σενα φρεατιο μεσα με ομπρελες θα δουλευαν απ το πρωι λογικα. 

ανεβαζει ο οτε πουθενα αυτες τις "προγραμματισμενες εργασιες"?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σημερα παρατηρησα οτι το attenuation μου επεσε απο τα 17db στα 8db αυτο μπορει να σημαινει καινουριο καλωδιο? το οκτωμβριο μου δωσανε ζευγος που εχανα 4mbps δηλαδη με 3.7db snr κλειδωσα στα 16mbps και τωρα επανηλθα στα 20 επισης κερδισα και στην δευτερη γραμμη που ειναι cyta και εκει κερδισα 4mbps

Δημοσ.

Μετά από 35 μέρες έγινε τελικά η μεταφορά και ενεργοποίηση της γραμμής στη νέα διεύθυνση.

Παρ ότι είδα κι εγώ ότι όλες οι καμπίνες είναι οι καινούριες η Vodafone δε δίνει vdsl στη γραμμή μου. Και όχι απλά δε δίνει vdsl αλλά απ τα 24 της adsl πιάνω 10-11 τα οποία με το fastpath που ενεργοποίηση χθες πέσανε στα 7-8.

Πήρα τηλέφωνο από περιέργεια στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι δίνουν vdsl στην περιοχή αλλά ότι υπάρχουν λίγες διαθέσιμες γραμμές και ενδέχεται να φάω πακέτο και απ αυτούς.

Τι σημαίνει αυτό? Γιατί δεν έχω vdsl εφ όσον δίνουν και οι 2 στην περιοχή μου και τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να δίνει κάποιος απ τους εναλλακτικούς εφ όσον ούτε στον ΟΤΕ δεν είναι σίγουροι?

Μίλησα σήμερα το πρωί μαζί τους και μου είπαν κάνεις την αίτηση φορητότητας και αν δούμε ότι δε μπορούμε να σου δώσουμε δεν προχωράει απλά.

Και πώς γίνεται να μη μου δίνουν vdsl εφ όσον όπως είπες κι εσύ οι καμπίνες στην περιοχή μου είναι απ τις καινούριες?

Δημοσ.

Διαθεσιμότητα vdsl μέχρι και 50..

Και τελικά παίζει να μη μου δίνουν καν. Μου είπαν απλά στο τηλ ότι πρέπει να κάνω την αίτηση για να το δουν σίγουρα και αν τελικά δε δίνουν απλά δεν το προχωράμε.

Δημοσ.

Όταν πέρασα τέλη του προηγούμενου έτους την adsl (cyta) οι ταχύτητες ήταν στα 11mbps μέσα στο σπίτι, κάτω ο τεχνικός το έβλεπε 13. Οκ, κανένα πρόβλημα, σταδιακά άρχισε να πέφτει και είχε φτάσει στα 8 αν θυμάμαι καλά. Τους πήρα τηλ. και μου είπαν να δοκιμάσω με άλλο καλώδιο στο ρουτερ, το έκανα χωρίς αποτέλεσμα οπότε και δηλώσαν βλάβη. Μετά από κάποιες μέρες ξαναπήγε στα 10mbps και τώρα βλέπω πάλι με το ζόρι 7. Τι σκ@τά να τους πω τώρα πάλι; Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;

Η οικοδομή είναι σχετικά καινούργια (10ετιας), το ρούτερ πάει απ ευθείας στη γραμμή χωρίς να υπάρχει κάποια συσκευή τηλεφώνου επάνω.

Noise Margin(Up/Down) 8.5/5.3 dB
Line Attenuation(Up/Down) 32.9/43.2 dB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...