stm00192 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δεν έχω αγοράσεο το Diablo ακόμη. Έχω λιώσει παλιότερα τα 2 πρώτα' date=' αλλά έχω κολώσει μέχρι τώρα να τα σκάσω από τα μπινελίκια διαφόρων και δεν ξέρω τι να κάνω μιας και δεν περισσεύουν τα φράγκα. Χτες πήρα closed beta του Path of Exile και έννοιωσα ότι έπαιζα πραγματικά Diablo από άλλες εποχές. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το έχετε τσεκάρει. Σε σύγκριση με το PoE αξίζει να χτυπήσω το Diablo ή δεν παίρνω τίποτα παραπάνω; Ρωτάω απλά, γιατί το 50άρικο πλέον είναι 2 μέρες οικοδομή [/quote'] Βασικά για εμένα περίμενε μέχρι το patch 1.1 (άγνωστο το ποτέ ) και αναλόγως τις αλλαγές αποφασίζεις τότε!
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 solarsoul μείνε Path of Exile για πάντα και μην ασχοληθείς ποτέ με το Diablo. κοίτα μούτρα,αν κάποιος πει κάτι άσχημο για το d3 . --- Σα πολιτικοί βρε παίδες κάνετε,και λέτε περιμένετε μέχρι το 1.1..μέχρι το άγνωστο..
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Σε σχέση με Diablo 2 Lord of Destruction, το Diablo 3συνολικά είναι πολύ κατώτερο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 τα λέμε όταν έχει βγει expansion, οποιαδήποτε σύγκριση τώρα είναι άδική...
Xorxhs! Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 τα λέμε όταν έχει βγει expansion, οποιαδήποτε σύγκριση τώρα είναι άδική... Δε θα την ελεγα και αδικη αν αναλογιστείς οτι το starctaft 2 μπορεί ανετα να συγκριθεί με το BroodWars. Τεσπα, μας εχει κακομαθει η Blizzard και το D3 ίσως να ειναι ο πιο απογοητευτικός της τίτλος σε σχέση με τα υπολοιπα διαμαντάκια της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 κοίτα μούτρα,αν κάποιος πει κάτι άσχημο για το d3 . --- Σα πολιτικοί βρε παίδες κάνετε,και λέτε περιμένετε μέχρι το 1.1..μέχρι το άγνωστο.. Δεν τον έκραξε τον παροτρύνει. Εφόσον βρίσκει το PoE ωραίο δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσει το Diablo 3 @solarsoul Και εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις το Diablo 3 όταν βγεί το patch 1.1 γιατί έχουμε unfinished game στα χέρια μας τώρα, αυτή είναι η αλήθεια.
solarsoul Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Παιδιά το PoE είναι ωραίο, κακά τα ψέματα. Ανυπομονούσα χρόνια για το Diablo και πραγματικά θέλω να το παίξω. Μέχρι και για WoW άκουσα ότι μοιάζει και κάτι τέτοια που δε μου αρέσουν καθόλου. Το Diablo είναι χρυσός, μπουντρούμι και σφαγή, that's all. Συνεχίζω PoE γιατί το βρίσκω και εθιστικό και τίμιο και μόλις βγει το patch θα ορμήξω Diablo. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.
devil-ji Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ξαναρχισα να ασχολουμαι λογω co-op,(μπηκα act 3 με co-op monk) Πλεον ειμαι 20k dmg ( full, μαζι με berserker rage + frenzy) 61k life 1020 res το μικροτερο ( impunity) 1537 strenght 1465 vit Θελω να αναβαθμισω 3-4 ιτεμς αλλα κυριως για τα resist , ενω τα str + vit αντε να ανεβουν κανα 100. Δεν εχω καθολου life on hit αλλα και καθολου $$$ για τετοια ιτεμ. Να επικεντρωθω και καπου αλλου ή απλα συνεχιζω farming. To act3 παντως δεν το εχουμε ακομα...
Red_Phantom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Πρέπει να έχουν αυξήσει πάλι το elemental dmg - (ίσως και το melee dmg). 4η φορά? Μπήκα μια ώρα να φαρμάρω act2 με τον mage σε 2-coop (social λόγοι) και πέθαινα 1-2 φορές σε κάθε normal pack και 5-6 σε packs me shield στο act2. Resists 800-900,34κ life, 20%block sacred shield , 500loh. Πριν απο 2 εβδομάδες tankara σε 4αρι στο act3 με αυτά τα stats... (με deaths ofc αλλά όχι σαν το σημερινό χάλι) Άλλαξαν τπτ στα skill του wizard? Έχω επίσης ένα πρόβλημα με το battle net. Στο Ευρωπαϊκό δεν μπορώ να ποστάρω γιατί το account είναι frozen λόγω wow. Στο Αμερικανικό αναγνωρίζει ότι έχω μόνο το diablo3 και μπορώ να ποστάρω κανονικά. Μήπως γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κάνω?
greeneye Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ναι κατι εχει γινει με τα damage γιατι ενω εχω υποφερτα αντικειμενα για να βγαλω κουτσα κουτσα και με τεχνη το hell (στο τελος ειμαι) ξαφνικα αρχισαν τρελα χαστουκια σε pack με πολλους θανατους σχεδον ακαριαιους!!! Εφαγα τοσο ξυλο τωρα το βραδυ παιζοντας 1-2 ωρες οσο δεν ειχα φαει σε ΟΛΟ το diablo III εως τωρα συνολικα !!! Ειχα σκοπο να ψωνισω πραγματα μια και καλη οταν τελιωσω το hell αλλα βλεπω οτι θα χρειαστει νωριτερα μαλλον... Το μονο καλο της ιστοριας ειναι οτι απο το πουθενα πουληθηκαν κατι γαντακια που ειχα βαλει για πλακα στο real ! Ηταν level <60 , καπου στο 55 μαλλον απο οσο θυμαμαι οχι κατι ιδιαιτερο αλλα με buyout στα 6.90 βαλαμε 5 ευρω καθαρα στην τσεπη...! καλοριζικα σε οποιον τα πηρε... !
Tenshi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Κατι δέν πάει καλά με τα packs ή είναι ιδέα μου;Στο Hell ήταν δύσκολα,άλλα με kiting τα έβγαζες πέρα.Στο inferno τρωω το ξύλο της αρκούδας απο κάτι ομάδες με uber properties: Illusion+plague+shielding+jailer+fast.Εχω ρίξει όλο το βάρος σε regeneration+reflect dmg στον 60lvl Monk και τα 45K health επαρκούν για 5~6 sec,με την προυπόθεση οτι οι πρώτοι που θα αρχίσουν να τρώνε ξύλο είναι ο Templar+Mystic.Ένα τετοιο pack με βάζει μέσα κατα 35000gold για επισκευές. Ελα blizzard παραδέξου το,με τρολλαρεις...έτσι;
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δε θα τον έλεγα πάντως uber αυτόν το συνδυασμό. Από τους σχετικά εύκολους είναι.
Tenshi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Στο Inferno;Δέν νομίζω...ειδικά την στιγμή που είσαι 1-2 hit KO και η μόνη λύση είναι hit&run τακτικές (τις οποίες και δέν μπορείς να εφαρμόσεις).Αν δέν είναι jailer θα είναι vortex ή waller.Αν δέν είναι plagued θα είναι molten ή desecrator (ή και τα δύο αν είσαι γκαντέμης).Το θέμα είναι οτι δέν μπορεις να κινηθείς στον χώρο.Τώρα αν θεωρείς δυσκολότερο τον συνδιασμό invulnerable+firechains+arcane+κάποιο blocker,θα συμφωνήσω,άλλα τα συγκεκριμένα είναι πιο σπάνια και απο τα legendary items. Αν παντως τύχει κάτι τετοιο,δέν το συζητάω... ALT+F4 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2012 από Tenshi
NickTG Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Για Inferno μιλάω πάντα. Στα desecrator αλλάζει το πράγμα. Αυτά μου κάνουν αρκετό damage. Μάλλον πρέπει να αρχίσεις να κλέβεις περισσότερο life.
Προτεινόμενες αναρτήσεις