margaritagr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Γιαννη εκανα τεροια ασκηση προσφατως , χωρις μπαλα!! Δε το χω και με μπαλα ακομη, σκεψου οτι με ζοριζει και χωρις. Οντως πολυ καλη ασκηση! 1
yannis27gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Και τo swing αν γίνει σωστά χτίζει πολύ δυνατούς ραχιαίους. 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Τι θα γινει θα βαλεις κανα καλο γκομενακι? Δευτερο απαραδεκτο ειναι που μας δειχνεις οντως σαβουρα ! καλυτερο γκομενακι, μονο αν ανεβασει η μαργαριτα οταν την κανει 3
Akis1914 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 New PR!!Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν Ελλάδα για 9 μέρες πήγα 87 κιλά και γυρισα 93!!Άντε και τον άλλο μήνα που θα ξανά πάω να το σπάσω το ρεκορ..Ειναι δυνατόν????Γαμώ τις βότκες γαμώ.. 6
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Η ικανότητα αυτού του ανθρώπου να γίνεται αγνώριστος σε μια εβδομάδα είναι αξιοθαύμαστη. Έλα κάνα gym τουλάχιστον μην ξύνεσαι. 1
bosei Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Χαχα ωραίος Άκη. Κανάν πάγκο δοκίμασε με τα κιλά που πήρες. Η προπόνα πάγκου σήμερα: Bench press: 4 x 4 @ 87,5 + 1 x 7 @ 87,5 [AMRAP set (As Many Reps As Possible)] + Pause bench press: 3 x 3 @ 80 Εντωμεταξύ άκουσα κάτι στο gym και πήγαν να μου πέσουν τα μαλιά. Λέει ένα παλικάρι ότι κάνει personal και του λέει ο άλλος "Α ναι? Ξέρεις?" και του λέει το παλικάρι "ναι ρε...είμαι καλός...σκέψου τους μετράω τον χρόνο για τα διαλείμματα και όλα" 6
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Χαχα ωραίος Άκη. Κανάν πάγκο δοκίμασε με τα κιλά που πήρες. Πρέπει να δοκιμάσει οπωσδήποτε. Με αυτή την τεχνική θα μας φάει όλους http://youtu.be/nrtdjsL_WtQ?t=31s 2
bosei Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πρέπει να δοκιμάσει οπωσδήποτε. Με αυτή την τεχνική θα μας φάει όλους http://youtu.be/nrtdjsL_WtQ?t=26s Χαχα γαμάτο. Σαν προτάσεις με μπάρα έμοιαζε αυτό αλλά ξάπλα. 1
Akis1914 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κοίτα άλλες 2 φορές θεσ/νικη και άνετα γυρνάω με τέτοια κοιλούμπα.Αυτός στο βιντ δικός μου είναι..Πως φαίνεται ο άνθρωπος που κάνει καλή ζωή ε?χααχαχαχ 3
alex_000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Κοίτα άλλες 2 φορές θεσ/νικη και άνετα γυρνάω με τέτοια κοιλούμπα.Αυτός στο βιντ δικός μου είναι..Πως φαίνεται ο άνθρωπος που κάνει καλή ζωή ε?χααχαχαχ Λολ κάπου το έχασες, έτσι είσαι τώρα ήδη χαχαχααχαχ 1
Akis1914 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Χαχα ο Άκης Πριν: και μετά: αχαχαχαχαχαχ αυτό είναι..τζηνάκι,ζωνούλα και front squat το παλικάρι απο πάνω.. 2
bosei Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εδώ το link για live streaming από powerlifting meet που γίνεται στο Arnold Classic: http://www.bodybuilding.com/fun/usa-powerlifting.html Θα το πάνε από light weight μέχρι 120+ κιλά. Σχετικά γνωστοί που μπορεί να τους ξέρει κάποιος είναι ο Candito (στα 83 κιλά) και ο Layne Norton (93 κιλά).
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 τελικά άρχισα πάλι βαριά squat γιατι με τη δοκιμή που έκανα σήμερα δεν είχα πρόβλημα με την μέση μου. Μάλλον επειδή δυνάμωσα τους κοιλιακούς μου και κοντεύω και χρόνο απο το χειρουργείο πλεον δεν πέφτει μεγάλο στρεσάρισμα στην μέση ε μέχρι 120kg χ 5 πήγα σήμερα (απ τα 90 που είχα βάλει όριο) και μου άρεσε , θυμήθηκα το παλιό συναίσθημα που μ έδινε. Αν είχα κ spotter ίσως δοκίμαζα παραπάνω αλλα δεν πειράζει , 30 κιλά πάνω απ τη μια προπόνηση στην άλλη ηταν αρκετά για να μην μπορώ να περπατήσω , όχι απο πόνο , απο πρήξιμο.Μετά έπαιξα στα 100-150-170-190-210kg πρέσα επικλινή και leg extention μέχρι 100 , όσα έχει δηλαδή . Ευχαριστήθηκα μετά απο καιρό προπόνηση ποδιών έλεγα μη ζορίζω τη μέση και τελικά δεν ζορίζεται άρα δεν υπάρχει λόγος να κρατάω πίσω Τώρα θα επαναφέρω και τα deadlifts γιατι ηταν η άσκηση που είχα στα 120 όταν squat καλά καλά δεν μπορούσα 80 τότε που ξεκίνησα σοβαρά βάρη μου έχει λήψει το τσίτωμα στους μυς απο DLfood intake = MASSIVE
Προτεινόμενες αναρτήσεις