Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαννη εκανα τεροια ασκηση προσφατως , χωρις μπαλα!! Δε το χω και με μπαλα ακομη, σκεψου οτι με ζοριζει και χωρις. Οντως πολυ καλη ασκηση!

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τι θα γινει θα βαλεις κανα καλο γκομενακι? Δευτερο απαραδεκτο ειναι που μας δειχνεις :P

οντως σαβουρα !

καλυτερο γκομενακι,  μονο αν ανεβασει η μαργαριτα οταν την κανει  :)

• Like 3
Δημοσ.

New PR!!Την προηγούμενη βδομάδα που ήμουν Ελλάδα για 9 μέρες πήγα 87 κιλά και γυρισα 93!!Άντε και τον άλλο μήνα που θα ξανά πάω να το σπάσω το ρεκορ..Ειναι δυνατόν????Γαμώ τις βότκες γαμώ..

• Like 6
Δημοσ.

Η ικανότητα αυτού του ανθρώπου να γίνεται αγνώριστος σε μια εβδομάδα είναι αξιοθαύμαστη. Έλα κάνα gym τουλάχιστον μην ξύνεσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα ωραίος Άκη. Κανάν πάγκο δοκίμασε με τα κιλά που πήρες.

Η προπόνα πάγκου σήμερα:

Bench press: 4 x 4 @ 87,5 + 1 x 7 @ 87,5 [AMRAP set (As Many Reps As Possible)]

+

Pause bench press: 3 x 3 @ 80

Εντωμεταξύ άκουσα κάτι στο gym και πήγαν να μου πέσουν τα μαλιά. Λέει ένα παλικάρι ότι κάνει personal και του λέει ο άλλος "Α ναι? Ξέρεις?" και του λέει το παλικάρι "ναι ρε...είμαι καλός...σκέψου τους μετράω τον χρόνο για τα διαλείμματα και όλα" 

image003.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Κοίτα άλλες 2 φορές θεσ/νικη και άνετα γυρνάω με τέτοια κοιλούμπα.Αυτός στο βιντ δικός μου είναι..Πως φαίνεται ο άνθρωπος που κάνει καλή ζωή ε?χααχαχαχ

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα άλλες 2 φορές θεσ/νικη και άνετα γυρνάω με τέτοια κοιλούμπα.Αυτός στο βιντ δικός μου είναι..Πως φαίνεται ο άνθρωπος που κάνει καλή ζωή ε?χααχαχαχ

Λολ κάπου το έχασες, έτσι είσαι τώρα ήδη χαχαχααχαχ

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα ο Άκης 

Πριν:

tumblr_lckiuoossg1qef5wlo1_400.jpg

και μετά:

shirtless-bear-patriot-powerlifter.jpg

αχαχαχαχαχαχ αυτό είναι..τζηνάκι,ζωνούλα και front squat το παλικάρι απο πάνω..

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ το link για live streaming από powerlifting meet που γίνεται στο Arnold Classic: http://www.bodybuilding.com/fun/usa-powerlifting.html

Θα το πάνε από light weight μέχρι 120+ κιλά. Σχετικά γνωστοί που μπορεί να τους ξέρει κάποιος είναι ο Candito (στα 83 κιλά) και ο Layne Norton (93 κιλά). 

Δημοσ.

τελικά άρχισα πάλι βαριά squat γιατι με τη δοκιμή που έκανα σήμερα δεν είχα πρόβλημα με την μέση μου. Μάλλον επειδή δυνάμωσα τους κοιλιακούς μου και κοντεύω και χρόνο απο το χειρουργείο πλεον δεν πέφτει μεγάλο στρεσάρισμα στην μέση 
ε μέχρι 120kg χ 5 πήγα σήμερα (απ τα 90 που είχα βάλει όριο) και μου άρεσε , θυμήθηκα το παλιό συναίσθημα που μ έδινε. 
Αν είχα κ spotter ίσως δοκίμαζα παραπάνω αλλα δεν πειράζει , 30 κιλά πάνω απ τη μια προπόνηση στην άλλη ηταν αρκετά για να μην μπορώ να περπατήσω , όχι απο πόνο , απο πρήξιμο.

Μετά έπαιξα στα 100-150-170-190-210kg πρέσα επικλινή  και leg extention μέχρι 100 , όσα έχει δηλαδή . 

Ευχαριστήθηκα μετά απο καιρό προπόνηση ποδιών  
έλεγα μη ζορίζω τη μέση και τελικά δεν ζορίζεται άρα δεν υπάρχει λόγος να κρατάω πίσω 
Τώρα θα επαναφέρω και τα deadlifts γιατι ηταν η άσκηση που είχα στα 120 όταν squat καλά καλά δεν μπορούσα 80 τότε που ξεκίνησα σοβαρά βάρη 
μου έχει λήψει το τσίτωμα στους μυς απο DL

food intake = MASSIVE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...