Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 δεν ειμαι φετες οπως περυσι αλλα κατι εχω ακομη! Εχω μπολικους μυς! Λιπος δεν ξερω ποσο εχω κανα 13?14?
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 1,70!! Το χειμωνα εκανα λιιιιγο πιο πολυ bulking! Ρε τούμπανο. 83 κιλά με 1.70 ύψος. Μα σε βλέπω προχθές στα βίντεο που ανέβασες και λέω 75 έλεγες ήσουν. Και εγώ πάνω από 80 θα έλεγα ότι ήσουν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 νομιζα οτι ημουν σταα 77-79. Καλα για 80+ δεν με κανεις γενικα
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 νομιζα οτι ημουν σταα 77-79. Καλα για 80+ δεν με κανεις γενικα Έχεις πολύ πράμα πάνω σου ρε συ από μυς και με τα κιλά που κανεις(50kg shrugs κτλ) αν ήσουν 73-74 θα ετρωγες πολύ ζόρι. 65 κιλα στήθος και έτρωγα ζόρι όταν ήμουν 58 και τώρα στα 64 βγαζω τα 85 1 φορά. Τα καλά κιλά παίζουν τεράστιο ρόλο. Τώρα αν ο άλλος είναι 100 κιλά λιπος ούτε τα 20 δεν θα μπορει να σηκώσει.
Arct1c Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε Σπεκτ λιγο ασχετο .Ποια η λογικη των 20 επαναληψεων που κανεις ? απο οτι παρατηρω σε ογκο παιζουν λιγοτερες επαναληψεις περισσοτερα κιλα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε Σπεκτ λιγο ασχετο . Ποια η λογικη των 20 επαναληψεων που κανεις ? απο οτι παρατηρω σε ογκο παιζουν λιγοτερες επαναληψεις περισσοτερα κιλα στον ογκο παιζει ρολο το φαι! Οι λιγες επαναληψεις θα σου φτιαξουν δυναμη οι πολλες αντοχη στη δυναμη! 2
Mikeasdf Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε Σπεκτ λιγο ασχετο . Ποια η λογικη των 20 επαναληψεων που κανεις ? απο οτι παρατηρω σε ογκο παιζουν λιγοτερες επαναληψεις περισσοτερα κιλα Βασικα αυτο με τις επαναληψεις και τα κιλα σε γραμμωση και ογκο συμβαινει και απο μονο του. Υποτιθεται οτι στη γραμμωση χανεις κιλα και συνηθως χανεις και λιγο δυναμη.Για να συνεχισεις να καταπονεις τους μυς οπως πριν, εφοσον δε μπορεις να το κανεις με τα ιδια η και περισσοτερα κιλα, στοχευεις στις επαναληψεις οσο γινεται περισσοτερο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 γενικα ο μυς για αναπτυψθει θελει 2 πραγματα! 1)να τον πιεσεις να κανει κατ που δεν μπορουσε και 2)να του δωσεις τροφη! αυτα που λενε λιγα κιλα πολλες επανληψεις για γραμμωση κτλ ειναι αμαλακιες.! αν θες να γραμμωσεις θα κοψεις το φαι. Οπως ειπα και πριν τα πολλα κιλα σου φτιαχνουν δυναμη οι πολλες επανληψεις σου φτιαχνουν αντοχη στη δυναμη, 6
bosei Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρεεεε ξέχασα να σας πω δύο γελοία σκηνικά από χτες. Squat, πρώτο σετ και στην 2η rep μου έρχεται να την αμολήσω, δεν φεύγει τίποτα αλλά σκάλωσα τόσο που σχεδόν κόλλησα αλλά τελικά σηκώθηκα. Μετά, τελευταίο σετ στην 2η rep πάλι και στο κατέβασμα μου σκίζεται το μποξεράκι ! Με το ζόρι ανέβασμα πάλι αλλά rack-αρα και δεν έκανα και άλλη γιατί δεν ξέρω τι θα παιζόταν. Εντωμεταξύ, αφήνω τα κιλά στο τελευταίο σετ και αρχίζω και κοιτάω το παντελόνι από πίσω κτλπ. και επειδή με είδαν κάποιοι γύρω ότι παραλίγο να βγω fail, κοιτάζανε και από μακριά παίζει να φαινόταν σαν να μου έφυγε κανά σκατό . 9
wizzy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γαστρεντερίτιδα τσίμπησες φίλος , μείον 2 κιλακια στάνταρ ! Όχι ρε, ευτυχώς όχι. Η γαστρεντερίτιδα συνοδεύεται κι από συχνές επισκέψεις στο "θρόνο", εμένα ήταν κανονική η συχνότητα. Ό,τι και να ήταν, φαίνεται ότι πέρασε, θα του δώσω 1-2 μέρες ακόμα και από Δευτέρας βλέπουμε.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρεεεε ξέχασα να σας πω δύο γελοία σκηνικά από χτες. Squat, πρώτο σετ και στην 2η rep μου έρχεται να την αμολήσω, δεν φεύγει τίποτα αλλά σκάλωσα τόσο που σχεδόν κόλλησα αλλά τελικά σηκώθηκα. Μετά, τελευταίο σετ στην 2η rep πάλι και στο κατέβασμα μου σκίζεται το μποξεράκι ! Με το ζόρι ανέβασμα πάλι αλλά rack-αρα και δεν έκανα και άλλη γιατί δεν ξέρω τι θα παιζόταν. Εντωμεταξύ, αφήνω τα κιλά στο τελευταίο σετ και αρχίζω και κοιτάω το παντελόνι από πίσω κτλπ. και επειδή με είδαν κάποιοι γύρω ότι παραλίγο να βγω fail, κοιτάζανε και από μακριά παίζει να φαινόταν σαν να μου έφυγε κανά σκατό . Εγω την τριτη στα deadlifts φορεσα μια βερμουδα που βρηκα στη ντουλαπα την οποια ειχα να τη φορεσω 4-5 χρονια. Οπως τελειωνω το ζεσταμα και φορτωνω λιγα κιλα, στη δευτερη επαναληψη ακουω ενα χρατς (κανει ενα sound να ουμε) και παει η βερμουδα.Ακυρα τα deadlifts
bosei Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγω την τριτη στα deadlifts φορεσα μια βερμουδα που βρηκα στη ντουλαπα την οποια ειχα να τη φορεσω 4-5 χρονια. Οπως τελειωνω το ζεσταμα και φορτωνω λιγα κιλα, στη δευτερη επαναληψη ακουω ενα χρατς (κανει ενα sound να ουμε) και παει η βερμουδα.Ακυρα τα deadlifts Ε κι εσύ δεν καταλάβαινες ότι μίκρηνε ? Εγώ εντωμεταξύ πριν το σετ που σκίστηκε είπα και καλά να φτιάξω λίγο το μποξεράκι επειδή είχε γίνει βρακί...τι το 'θελα... https://youtu.be/jqydLPQFbcQ 3
4saken Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχω κοψει την γυμναστικη τελευταια και μου την εχει δωσει...δυστυχως ο μονος ρεαλιστικος χρονος που μπορω να κανω γυμναστικη ειναι το πρωι που ξυπναω...Μπορω να κανω γυμναστικη χωρις να χω φαει τιποτα?Τον χειμωνα που εχω ελευθερο χρονο φροντιζω να παρω καλο πρωινο και 3 ωρες μετα κανω γυμναστικη...
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ναι. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά γίνεται, το έκανα για 2-3 μήνες τότε που νόμιζα ότι και καλά καις πιο πολύ λίπος κάνοντας προπόνηση το πρωί με άδειο στομάχι. Αλλά μη βάλεις πολλά κιλά, δε λεει. Εσύ με bodyweight δεν κάνεις αν θυμάμαι καλά;
4saken Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ναι σωστα...Οποτε δεν παιζει θεμα με κιλα...βρηκα αρκετα ενδιαφεροντα αρθρα... http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=494932 http://www.mensfitness.com/nutrition/what-to-eat/breakfast-before-or-after-a-workout
Προτεινόμενες αναρτήσεις