ribo7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Λόγω μετακόμισης και αλλαγών έχω να πάω γυμναστηριο 2+ μήνες. Και επειδή από Σεπτέμβριο πρέπει να ενοικιάσω αλλού, δε το ρισκάρω να γραφτώ σε γυμναστήριο μήπως και το χειμώνα δε με βολεύει η περιοχή. Άρα λέω να πάρω ένα σετ βαράκια να δώσω τουλάχιστον βάρος στα χέρια που είναι αδύνατα. Έχουμε να προτείνουμε κανένα σετ με αφαιρούμενους δίσκους? Για να μην αγοράζω πόσα βαράκια!! Παίζω 5-20kg. Γενικά τι να προσέξω, παίζει ρόλο πλαστικό, σίδερο? Αν έχετε καμιά πρόταση για αγορά από internet, ακόμα καλύτερα. Αν και φοβάμαι τα μεταφορικά αν βγούνε πολλά κιλά. Thanks!
therock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πηρε σακο ο κολλητος μου τον γεμισε με αμμο, πριονιδια, ρουχα και ηταν πανσκληρος, εσπαγες καλαμια. Τον αδειασε και τωρα κοιταζει να τον γεμιζει μονο με ρουχα, αλλα δε παιζει να βρει τοσα πολλα. Για ριχτε καμμια ιδεα για το πως να γεμισει, να ειναι στιβαρος μεν χωρις να γινει πετρα
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Με αφρολεξ, αλλα στον πατο καλο θα ταν να εβαζε λιγο αμμο να χει βαρος, αν και δεν ξερω απο μποξ, λογικα θα πρεπει να ναι λιγο βαρεις να επιστρεφει
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγώ στα έλεγα live για τα kettlebells. Αλλά καλύτερα να επενδύσεις σε power rack ,πάγκο και μπάρα σιγά σιγά. Ειδικά power rack http://www.christinsport.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4107&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1 1
slevinkelevra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλησπερα Γρηγορη ερωτηση Επειδη ειναι πολυυυυ βαρετο να ξαπλωνεις κατω για να κανεις κοιλιακους, υπαρχει οποιαδηποτε εναλλακτικη ασκηση για κοιλιακους, λιγοτερο βαρετη και πιο ευκολη? Θενξ
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Pushups. οπ άκυρο. Κάτι πιο εύκολο? Ξάπλωσε στον καναπέ και κάνε απλά κάμψεις σπονδυλικής στήλης ενώ βλέπεις τηλεόραση-παίζεις παιχνίδια. 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αν ήταν να κάνουμε μόνο swing με τα kettlebells θα παίρναμε μια βαλίτσα θα την γεμίζαμε με πέτρες και θα γλιτώναμε και τα φράγκα ! εγώ για να μην τα ξαναβγάζω φώτο έχω και 16αρια και 20αρια και το 24αρι ! τα 20ρια τα εχω μονιμα στο αμάξι και σχεδον παντα παιζω με αυτα ! το 24αρη δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ ειναι πολυ βαρύ και για μενα (για ασκησεις και οχι γύρω γύρω όλοι συνέχεια) κάνω 3 χρόνια με αυτά και λίγη δύναμη παραπάνω απο τον λιβε νομίζω την έχω ! οταν κάνεις κ αλλες ασκήσεις λιβε που ειναι δύσκολες θα δεις πως θα σε βολέψουν και τα 8ρακια , το ξαναλέω τα kettlebells δεν ειναι μόνο swing και γύρω γύρω όλοι, αν τα πήρες γι αυτά πέταξες τα λεφτά σου .. Σκύβουμε , κάνουμε ώμους δικέφαλα τρικέφαλα , δουλεύουμε μικρές μυικές ομάδες , πως θα τα κανουμε ολα αυτα με τα 20ρια και τα 24αρια ? έχεις δει τα θηρία στα βίντεο τι kettlebells εχουν ? μάθε να να κανεις 5-10 ασκήσεις σωστά , δουλεψε ολες τις μυικες σου ομαδες και θα δεις τι φοβερη δουλειά κάνουν τα 8ρακια δες στο 8' την ασκηση που κανει ο τουμαπνο ο μαυρος που δουλευει ολο του το σωμα ! πιστευεις ειναι κοροιδο που την κανει με μικρα ?? δες τα πουσαπς που κανει στο 6' ! γενικα παρε το βιντεο κ λιωστο 3
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Λόγω μετακόμισης και αλλαγών έχω να πάω γυμναστηριο 2+ μήνες. Και επειδή από Σεπτέμβριο πρέπει να ενοικιάσω αλλού, δε το ρισκάρω να γραφτώ σε γυμναστήριο μήπως και το χειμώνα δε με βολεύει η περιοχή. Άρα λέω να πάρω ένα σετ βαράκια να δώσω τουλάχιστον βάρος στα χέρια που είναι αδύνατα. Έχουμε να προτείνουμε κανένα σετ με αφαιρούμενους δίσκους? Για να μην αγοράζω πόσα βαράκια!! Παίζω 5-20kg. Γενικά τι να προσέξω, παίζει ρόλο πλαστικό, σίδερο? Αν έχετε καμιά πρόταση για αγορά από internet, ακόμα καλύτερα. Αν και φοβάμαι τα μεταφορικά αν βγούνε πολλά κιλά. Thanks! Πάρε kettlebells, θα μπορέσεις να γυμνάσεις όλο το σώμα κι όχι μόνο τα χέρια. Πηρε σακο ο κολλητος μου τον γεμισε με αμμο, πριονιδια, ρουχα και ηταν πανσκληρος, εσπαγες καλαμια. Τον αδειασε και τωρα κοιταζει να τον γεμιζει μονο με ρουχα, αλλα δε παιζει να βρει τοσα πολλα. Για ριχτε καμμια ιδεα για το πως να γεμισει, να ειναι στιβαρος μεν χωρις να γινει πετρα Πέτα την άμμο, τον κάνει πέτρα. Μόνο πριονίδι στα 4/5 και παλιά ρούχα στο άνω 1/5. Έτσι τον έχω εγώ κι είναι όσο σκληρός πρέπει.
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ------------------------ Από Νοέμβριο-Απρίλιο δε θα κάνω βάρη έξω στην αποθήκη, έφαγα πολύ κρύο φέτος. Θα μπω μέσα στο σπίτι να γυμνάζομαι. Λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορώ να μεταφέρω τον πάγκο και το αυτοσχέδιο rack. Οπότε σκέφτομαι είτε να αγοράσω ένα καλό σετ λάστιχα ή κανένα ακόμα 8άρι kettlebel + το ρυθμιζόμενο που ήδη έχω. Μάους, τι λες; Και τους 2 τρόπους τους γουστάρω αν και είμαι 60-40 πιο πολύ υπέρ των kettlebell. Μπορούν να αντικαταστήσουν, τουλάχιστον για 6 μήνες, τα βάρη; -------------------------- Όταν ξεκίνησα πριν 2 χρόνια οι σφυγμοί, σε ακινησία, ήταν 75 το λεπτό. Τώρα έπεσαν στους 60 Αλλοι kettlebells και αλλοι τα @@ τους ... Χτες πήγα για μπάσκετ. Ένα μισάωρο πάτα-κιούτα και δεν είχα κουραστεί καθόλου. Σε σκέφτηκα, λέω ντάξ δεν έχω φτάσει την αντοχή του Φώτη που ανεβοκατεβαίνει λαγκάδια και φαράγγια και βουτά στους καταρράχτες αλλά μικρός είμαι μωρέ, έχω ακόμα. 2
GreekMonkey Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Βαριεμαι να κανω γαμπες αυριο Ναι ρε, κάνε κωλαράκι.
gkasmak0s GR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Γεια σας, ειμαι 18 και λογω Πανελληνιων εχω παρει περιπου 10 κιλα το οποια θελω να χασω.Γενικοτερα θελω να βελτιωσω την διατροφη μου μια και καλη αλλα και να πηγαινω γυμναστηριο καθε μερα.Ειμαι 1,80 περιπου και γυρω στα 95 κιλα.Δεν ειμαι πολυ παχυς αλλα αρκετα αγυμναστος λογω του οτι εχω να πατησω γυμναστηριο κανα 7αρι μηνες λογω του διαβασματος που ειχα.Τελος παντων,για να μην γραφω πολλα, εχω ξεκινησει διατροφη με κοτοπουλο,αυγα,παττατες,φασολια,ψαρι και σαλατες, και πηγαινω γυμναστηριο καθε μερα κανοντας διαδρομο για 1 ωρα και κατι λεπτα,και επειτα κανω καποιες ασκησεις ωστε να επανελθουν οι μυες μου στην προηγουμενη κατασταση τους ωστε να αρχισω να τους γυμναζω εντατικοτερα και ποιο δυνατα οπως εκανα παλια (αεροβια κατα κυρια βαση).Αυτο που θελω να ρωτησω,ειναι αν χρειαζεται μετα το γυμναστηριο να τρωω κατι ελαφρυ και σε τι θα βοηθησει.Πηγαινω γυμναστηριο γυρω στις 12 και μπορει να γυρισω κατα τις 14:00-14:30 και να φαω το μεσημεριανο κατα τις 15:00-15:30, και τρωω πρωινο κατα τις 10:30.Αξιζει λοιπον να τρωω π.χ μια μπανανα και σε τι θα βοηθησει?? Σορρυ για ολο αυτο το κατεβατο Ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις