viper2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δώσε εμψύχωση κοουτς! Α, οι στρατιωτικές πιέσεις με βολεύουν καθιστό παρά όρθιο όπως έδειχνε στο βίντεο που έβαλες. Το ίδιο δεν είναι; Α, πώς διάολο ξεχωρίζεται το front squat από το back; Είδα βίντεο και μου φάνηκε η ίδια άσκηση. Σήμερα έκανα τη μέρα Β, μια χαρά. Με την κωπηλατική έχω ένα θεματάκι, δεν είμα σίγουρος αν κρατάω τη μέση ίσια ή καμπουριάζω. Πρέπει να πάρω ένα ολόσωμο καθρέπτη, να βλέπω αν εκτελώ σωστά τις ασκήσεις, να θαυμάζω και την κορμάρα μου. Τη χοληστερίνη να φοβάσαι, για τα λιπαρά δεν έχεις θέμα. Τα λιπαρά προκαλούν αισθητικά προβλήματα, η χοληστερίνη σε στελνει αδιάβαστο. Γιατί δεν παίρνετε μια πρωτείνη σκονούλα; Πιο φτηνά βγαίνει με τα ασπράδια; μυθος Τα λιπαρα ειναι αναγκαια για την επιδερμιδα και για το συστημα in general. Οι υδατανθρακες ειναι που κανουν την ζημια 1
YiN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα όρθιος Γιάννη, δουλεύεις περισσότερο κορμό για να μείνεις σταθερός. Κι εγώ στην αρχή καθιστή τις έκανα, αλλά όρθια βρίσκω ότι είναι περίπου 100 φορές καλύτερα. 1
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Όρθιος γιάννη. Το front με το back μοιάζουν στο ότι κάνεις βαθύ κάθισμα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχουν 2-3 διαφορετικά coach cues για να ξέρεις αν είσαι ίσια. Πέτα τον κώλο πίσω ή προσπαθησε να ρίξεις το πουλί σου ανάμεσα στα πόδια σου ή δείξε τα βυζιά σου. Καλό ε? Δουλεύει. Πάντως αν θες να είσαι και σίγουρος, πες στη γυναίκα να πάρει ένα ίσιο ξύλο ή σκουπόξυλο και όπως κάνεις την άσκηση να το ακουμπήσει στη πλάτη σου. Και σαν αλφάδι , από το κεφάλι σου μέχρι τους γλουτούς. Εντάξει δε θα το πετύχεις χωρίς εξάσκηση. Αυτά στο Deadlift και στο barbell row. 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μυθος Τα λιπαρα ειναι αναγκαια για την επιδερμιδα και για το συστημα in general. Οι υδατανθρακες ειναι που κανουν την ζημια Δε μιλάω για τα λιπαρά per se αλλά για τις περιπτώσεις που αυτά υπερβαίνουν το 30% της καθημερινής διατροφής. Κι επιλέον, υπάρχουν λιπαρά και λιπαρά, δεν είναι ολα ίδια. Άμα δώσω σκουπόξυλο στη γυναίκα μου, βλέπω να μου το φέρνει στο κεφάλι. Ζειν επικινδύνως... 1
viper2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα να έχεις παραπάνω απο 30% λιπαρά καθημερινά παρά να έχεις παραπάνω απο 30% υδατάνθρακες. Εκτός αν θέλεις να μπουκωσεις για να πάρεις όγκο...
YiN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 100ισα την πρέσα λέμε και deadlift 60kg - έφτασα το squat xD Βέβαια τώρα θέλω να φάω ο,τι έχω στο ψυγείο και να κοιμηθω 24 ώρες, να δω πώς θα δουλέψω το απόγευμα :ρ 4
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Σούπερ νούμερα. Εγώ χτες αρρώστησα από τα squat.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 ποσα κιλά κάνετε; και πόσες φορές την εβδομάδα; εγώ μόνο μία προς το παρών και το αφήνω πάντα σάββατο με επόμενη μέρα γυμναστηρίου Τρίτη έτσι ώστε να είμαι ξεκούραστος. Σύνολο κάνω 30κιλά + την μπάραΧ10 επαναλήψεις . Δεν είναι πολλά αλλά απο αυριο θα ανέβω 40-50
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσα κιλά τι? Πόσα σετ? Τα μέγιστά μας? Αν δηλαδή πάμε και κάνουμε 1 επανάληψη? Τι συνηθίζουμε να κάνουμε? Με ποια λογική θα ανέβεις? Και αν τώρα γιατί όχι προτύτερα?
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το μέγιστο ... σε 10 επαναλήψεις .και πόσες φορές την εβδομάδα..; γιατι να μην ανέβω 10 κιλά;
gatokoritso Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 απο ποτε τα απλα πλαστικα βαρακια εχουν γινει τοσο ακριβα?
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε προφ, σε ποια άσκηση αναφέρεσαι αγόρι μου? Στο σκουώτ? Έκανα 8χ105 . Το μέγιστο δεν υπολογίζεται σε 10 επαναλήψεις , αλλά σε 1 επανάληψη.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 για το squot μιας και ανοίξανε κουβέντα ακριβώς πιο πάνω τα παιδιά.. ωραία Πόσες επαναλήψεις προτείνεις και πόσα σετάκια ; εγώ κάνω 20 κιλά χ 10 φορές το πρώτο σέτ και τα υπόλοιπα 3 απο 30κιλά χ 10 φορές Να βάλω περισσότερα κιλά και λιγότερες επαναλήψεις;
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλες ρε συ.. Καθε μερα κανεις; Παρε και κανενα λαστιχο να εμπλουτισεις το προγραμμα σου. Κανε βυθισεις με μια καρεκλα, προσεχε μην σου φυγει, να την κοντραρεις. Ελευθερα καθισματα. Δεν τις κανω συνεχομενες ρε. Σε σετ των 25 τις βγαζω με κανα διλεπτο διαλλειμα ενδιαμεσα Ανα δυο μερες κανω τωρα που εχω εξεταστικη και ειμαι σπιτι. Αργοτερα ανα δυο μερες θα κανω μια καμψεις, μια κολυμβητηριο, μια μονοζυγο και μια τρεξιμο ή μπασκετ. Ξερετε ποια ειναι η καλυτερη σειρα για να τα κανω? Ας πουμε μετα απο καμψεις ποια απο τις υπολοιπες τρεις ασκησεις ειναι καλυτερες?
Muchacho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ξερει κανεις τιποτα αλλο που βοηθαει για την αποφυγη ή μειωση του πιασιματος ?Ειδικα στα χερια.. Δεν ειναι και κανενα μεγαλο προβλημα αλλα το επομενο 24ωρο μετα την ασκηση ειναι ενοχλητικο και μεχρι να στρωσει αναγκαστικα χαλαω το προγραμμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις