Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αναλογια 1:3 νερο, χαμηλη φωτια και το δοκιμαζεις μεχρι να εχει μαλακωσει και να πιει τα νερα.

Οποτε βρισκουμε τονακια λαικη τσιμπαμε, κανουν γυρω στα 8 ευρω το κιλο, πολυ ωραιος φρεσκος.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά επειδή τώρα πλησιάζει και η καθαρά Δευτέρα πόσες θερμίδες έχει ενα κομμάτι χαλβά κανονικός όχι κακάο και αμύγδαλα? ?

• Like 1
Δημοσ.

Γιώργο, ´η οποιος άλλος ξέρει, στείλτε μου ενα πμ τι εχει συμβεί.

Και μετά πες μου και μένα γιατί...

...well γιατί έτσι. 

Δημοσ.

3-4 μέρες την εβδομάδα αναρρίχηση. Θα γίνουν 4 τουλάχιστον από βδομάδα, βάζοντας λίγο στην άκρη το πρόγραμμά μου, έως και τις 12 Μαρτίου που είναι οι αγώνες. Ήδη κλαίνε οι πήχεις μου και ο κορμός μου.

Από βδομάδα θα παιχτεί και snowboard όσο βαστάει ο καιρός και το σώμα μου. Φαγητό σα γουρούνι full στους υδατάνθρακες.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μάους ποτέ. Το ban ήταν μόνιμο.

Ω ρε ξενέρα!!

Οι συμβουλές του Μaus ήταν ανεκτίμητες.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να τα λέμε....

Δημοσ.

Εχω αγωνα σκοποβολης σε 1 ωρα  και μετα γυρναω αλλαζω και παω παρνηθα .

Σημερα ρεπο απο gym ειναι" μερα ξεκουρασης ".

Θα παω για φαγητο κατι ελαφρυ οπως παντα :P αφου θα εχω καψει 1 δις θερμιδες πριν.

• Like 3
Δημοσ.

Καλύτερα που έφυγε έχει πέσει τοςο πολυ το επίπεδο του θρεντ που και που τα έλεγε πήγαιναν στο βρόντο.

Κανεις λάθος νεαρά. Η γνώση ποτε δεν παει χαμένη. Στην χειρότερη περίπτωση να αργήσει να ανθίσει καθώς όλοι μας έχουμε κολλήματα που θέλουν χρονο να πέσουν.

Επιπλεον, ειναι πολλοί αυτοί που ωφελούνται άμεσα. Μην κοιτάς που δε γράφουν, το θρεντ αυτό διαβάζετε απο αρκετό κόσμο.

Ελπίζω να το καταλάβει, να ξαναγυρίσει με αλλο νικ και να σταματήσει να ασχολείται με τις λοιπές μλκς του μπλα μπλα.

• Like 11
Δημοσ.

Ουτε καν ρε Σωκράτη , πάντα τους βοηθούσε όλους ακόμα κι αυτούς που έγραφαν αντικειμενικά μπούρδες , μια χαρά ευγενικός ηταν. Τέλοσπαντων ειναι απόψεις διαφορετικές και σεβαστές!

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκοληστε με αυτο το θεμα ομως να στροφαρουμε λιγακι μην ειναι τελειως ακατακοιτο εκει πανω ...

3-4 μέρες την εβδομάδα αναρρίχηση. Θα γίνουν 4 τουλάχιστον από βδομάδα, βάζοντας λίγο στην άκρη το πρόγραμμά μου, έως και τις 12 Μαρτίου που είναι οι αγώνες. Ήδη κλαίνε οι πήχεις μου και ο κορμός μου.

Από βδομάδα θα παιχτεί και snowboard όσο βαστάει ο καιρός και το σώμα μου. Φαγητό σα γουρούνι full στους υδατάνθρακες.

Αναρριχηση gon που κανεις προπονηση  και με ποιον με τον Νικο ?

Κανεις ειδικες ασκησεις για πηχη και  και δαχτυλα ?

Δημοσ.

Ξεκοληστε με αυτο το θεμα ομως να στροφαρουμε λιγακι μην ειναι τελειως ακατακοιτο εκει πανω ...

Αναρριχηση gon που κανεις προπονηση  και με ποιον με τον Νικο ?

Κανεις ειδικες ασκησεις για πηχη και  και δαχτυλα ?

Στα χαρτιά προπονητής ο Νίκος, αλλά μόνος μου ό,τι κάνω. Είμαστε μεγάλοι εμείς. Προπονήσεις σοβαρές υπό επίβλεψη μόνο τα μικρά που έχουν μέλλον. Αν και θα τον συμβουλεύομαι σίγουρα.

Γενικά λιώσιμο με πίστα και βράχια και το σώμα δυναμώνει. Το σώμα πρέπει να είναι σανίδα, ακόμη και σε μεγάλες κλίσεις (πχ ταβάνι), αλλιώς δεν γίνεται δουλειά. Μετράει άπειρα η τεχνική και να διαβάζεις λίγο τις διαδρομές από κάτω και να βλέπεις κανα-δυο βήματα παραπέρα.

Έξτρα για πήχεις και δάχτυλα, έλξεις μέχρι τελικής πτώσεως σε board που φαίνεται στο spoiler. Επίσης βράχια καθώς έχουν πιασίματα που είναι τρύπες, οπότε κάτι γίνεται και από εκεί.

IMG_5519.jpg

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...