Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο καστανό ρύζι όντως γ@μαει.

Τσεκαρετε και το "uncle ben's" οπού το βγάζει και σε συσκευασία που περιέχει το ρύζι χωρισμένο σε μερίδες των 112,5 gr(ωμό) μέσα σε ειδικά σακουλάκια βρασίματος. Πετάς το σακουλάκι σε βραστό νερό για 8-10 λεπτά και είναι έτοιμο. Μεγάλη ευκολία.

συνήθως περνω απο ενα μικρο παντοπωλείο που το εχει σε καλη τιμη αλλα αυτο ακουγεται πολυ βολικο.νομιζα οτι μονο το ασπρο βγαζει σε σακουλακι..

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μπος μαζι σου ειμαι - απλα αυτη η διαιτα ειναι πολυ της μοδας - την ακολουθουν πολυ ειδικα γυναικες !

το βιντεακι τα σπαει - φαντασου εναν τυπα σαν και αυτον να σου ερθει την ωρα που γυμναζεσαι :-)

Eχει χαβαλε ο τυπος αλλα δεν πρεπει να γουσταρει και πολυ leg day! Κατσικοποδαρος φουλ.

• Like 1
Δημοσ.

Γυρνας σπιτι με μια πεινα και εχεις μονο αυγα και μηλα σαν επιλογες... Ειχε κατι γιουφκαδες αλλα δεν τους αγγιξα...

Mηλαρακι με λιγο αμυγδαλοβουτηρο (ναι) και εισαι πενα.

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο λάστιχο; Λέω να κάνω ασκήσεις μ' αυτά, έχω στο σπίτι ένα σετ αλλά είναι παλιό και φθαρμένο φοβάμαι μη μου ρθει στα μούτρα από το πολύ ζόρι και μου χαλάσει τη μόστρα :), οπότε καλύτερα να αγοράσω ένα καινουργιο.

Επίσης να επιλέξω το σκληρό μια που είμαστε σκληρά αντράκια;

Δημοσ.

Tο καστανό ρύζι όντως γ@μαει.

Τσεκαρετε και το "uncle ben's" οπού το βγάζει και σε συσκευασία που περιέχει το ρύζι χωρισμένο σε μερίδες των 112,5 gr(ωμό) μέσα σε ειδικά σακουλάκια βρασίματος. Πετάς το σακουλάκι σε βραστό νερό για 8-10 λεπτά και είναι έτοιμο. Μεγάλη ευκολία.

Αυτο αγοραζω και εγω , τρωω πολλα κιλα σε 1 5μηνο ...

• Like 2
Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο λάστιχο; Λέω να κάνω ασκήσεις μ' αυτά, έχω στο σπίτι ένα σετ αλλά είναι παλιό και φθαρμένο φοβάμαι μη μου ρθει στα μούτρα από το πολύ ζόρι και μου χαλάσει τη μόστρα :), οπότε καλύτερα να αγοράσω ένα καινουργιο.

Επίσης να επιλέξω το σκληρό μια που είμαστε σκληρά αντράκια;

αν σου φτάνει αυτό το λάστιχο μετά από ένα χρόνο γυμναστικής καλύτερα να σκέφτεσαι να το παρατήσεις σιγα σιγά. 

Κοίτα εδώ, πάνε από το κατάστημα και θα σε αφήσουν να τα δοκιμάσεις. Δοκίμασε και δες πόσα και ποια θα πάρεις. Θα κάνεις συνδυασμό από 2-3 για να μπορείς να προσθέτεις και να αφαιρείς αντίσταση ανάλογα με την άσκηση. 

http://www.bbclub.gr/gf-st100-single-extreme-resist.-tube-100lb-black.html

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα αν μου φτανει, γι αυτο ρωταω. Λεω να παρω ενα για να ξεκινησω, να δω αν γουσταρω ασκησεις με λαστιχα ή οχι.

Μην ξεχνας οτι εχω μπαρα+αλτηρες+βαρη, μου τη δινει ομως το βαλε-βγαλε και ψαχνω εναλλακτικη.

Τι σε χαλασε στο συγκεκριμενο λαστιχο; 

Υ.Γ. Δεν εχει καταστημα εδω που μενω, και δεν εχω χρονο να πηγαινω Σαλονικα. Ο,τι κανω μεσω νετ θα το κανω, αμα μπορουσα να παω να δοκιμασω και να συζητησω με τον πωλητη, δε θα ρωτουσα.

Δημοσ.

Δεν λέει τι αντίσταση δίνει. Επίσης ακόμα και το σκληρότερο λάστιχο από bodylastics (100lb) δεν είναι αρκετό σκέτο για κάποιες ασκήσεις και εφόσον κάνει κοντά 30 ευρώ, νομίζω το reebok που ούτε καν αναφέρει αντίσταση και κάνει 10-14ε θα είναι τρίχες.

Τα λάστιχα θέλουν budget 30-70 ευρώ ανάλογα πόσο δυνατός είσαι, και επίσης θέλει πάνω από 1 λάστιχο για να προθαφερείς βάρος. Αλλο το bicep curl και άλλο το seated row. Αυτά που σου πρότεινα έχουν και στήριξη να μπαίνουν στην πόρτα για να κάνεις πολύ περισσότερες ασκήσεις. 

για την περίπτωση σου προτείνω αυτό για entry. Ισως χρειαστείς έξτρα λάστιχα, ίσως όχι, αλλά αν χρειαστείς τα αγοράζεις εξτρά. 

http://www.bbclub.gr/gfpgym-gofit-ultimate-pro-gym-3-power-tubes-dvd.html

Τα λάστιχα δεν αντικαθιστούν τα βάρη, αλλά μπορείς να συμπληρώνεις τα βάρη με μερικές ασκήσεις από λάστιχο. 

Κοίταξε και sandbags, εκεί όντως με 10-15 ευρώ budget κάνεις σοβαρή δουλειά 

• Like 1
Δημοσ.

παιχταρα αλεξ εδω διαφωνουμε ! γιαννη αν εχεις ιντεσπορτ καπου εκει κοντα πηγαινε παρε το κοκκινο το σκληρο ! μη παρεις ριμποκ μην δωσεις τσαμπα λεφτα για μαρκα ! κανεις τελεια γυμανστικη  φτανει καποιος να σου δειξει ασκησεις και δε τραυματιζεσαι ! πολυ καλη εναλακτικη οχι για να αντικαταστησεις τα βαρη αλλα για συνδιασμο !αν καποιες ασκησεις σου φαινοντε ευκολες οσο πιο   ''λιγο'' λαστιχο αφηνεις τοσο πιο πολυ δυσκολευει (παραδειγμα ! βλεπεις αυτος που κανει δικεφαλα και παταει το λαστιχο ? αν ειναι ευκολο ανοιγεις τα ποδια πατας το λαστιχο περισσοτερο - αφηνεις λιγοτερο λαστιχο και δυσκολευει πολυ περισσοτερο)! παρε μια ιδεα

lastixa-askiseis.jpg

και ενα σωρο αλλες ακομη ! αυτες για τους ωμους πχ που βλεπεις θα σε δυσκολεψουν πολυ ακομη και με αυτο το ενα λατσιχακι ! το ιδιο γιατρικεφαλα κ δικεφαλα ! κανεις μερικες επαναληψεις κ μετα δυσκολευει πολυ ..
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε απλά δεν δοκίμασες να κάνεις με περισσότερα από ένα λάστιχα. Αν έχεις περισσότερα δεν χρειάζεται πατήματα και πατέντες και μπρορείς να δουλέψεις ότι στυλ θες (ακόμα και λίγες επαναλήψεις)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...