galanos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Από αυτά που είπες παντός εγώ θα ήμουν ανάμεσα σε wow και gw2.
galanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Θελω mmo.... Θέλω κάτι καινούργιο (((( μα τίποτα???? Τίποτα στον ορίζοντα?????
Gilmaru Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Κάτσε ντε, κάθε μήνα θέλεις να βγαίνει καινούργιο; Παίξε κανά single player να αποτοξινωθείς λιγάκι. Καλοκαιράκι που είναι κιόλας.
galanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ε θέλω τιπτ να χαζολογήσω .. τι καθε μηνα το τελευταίο ειναι το Black desert παίζω paragon αλλα ειναι αλφα ... δεν θέλω να παίζω και να μου σβήσουν τα πάντα ...
Gilmaru Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Όντως τώρα που το σκέφτομαι το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως φτωχό από ΜΜΟ releases. Δοκίμασε κάποιο ήδη υπάρχον ΜΜΟ που δεν έχεις παίξει ή παίξε ένα καλό single player RPG να στανιάρεις. Εγώ το έριξα στο strategy προς το παρόν (TW: Attila), όσα ΜΜΟ θέλω αργούν.
Atallos1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 ε θέλω τιπτ να χαζολογήσω .. τι καθε μηνα το τελευταίο ειναι το Black desert παίζω paragon αλλα ειναι αλφα ... δεν θέλω να παίζω και να μου σβήσουν τα πάντα ... Warhammer/DaoC private servers αν θες παλιο καλο RvR . Απο εκει κ περα τα εχουμε ξαναπει , δεν παιζει MMO και ουτε προκειται συντομα Για PvP περιμενεις το Battlerite που ειναι κοπια της αρενας του WoW
galanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 δοκίμασα servive ... το the culling ... πλακα εχει για χαβαλε ...
galanos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 το warhammer 40k eternal crusade δεν ειναι mmo ετσι ?
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ψηθηκα.... Δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι απο το video αυτο που να δινει σε καποιον αφορμη να ξεκινησει το εν λογω παιχνιδι που μοιαζει αυτο που λεμε'' μια απο τα ιδια'' με τα περισσοτερα παρομοια mmo που υπαρχουν τωρα.
galanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ένταξη ρε 9 δολάρια Για να δεις το παιχνίδι Κορέα... Και το lost Ark θα μπω μα το δω
Nachovidal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω αν κανω την ερωτηση στο σωστο υπo φορουμ αλλα αν γνωριζει κανεις ας απαντησει.Σε ενα λαπτοπ 5ετιας,6ετιας αν μπει ενας SSD υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η αποδοση παιχνιδιων οπως το Wartune να βελτιωθει το lag και διαφορα αλλα θεματα δηλαδη;
Atallos1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μονο το loading θα βελτιωθει , το lag/stuttering κτλ ειναι mix απο CPU/GPU/RAM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα