Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε ντε, κάθε μήνα θέλεις να βγαίνει καινούργιο;

Παίξε κανά single player να αποτοξινωθείς λιγάκι. Καλοκαιράκι που είναι κιόλας. :P

Δημοσ.

ε θέλω τιπτ να χαζολογήσω .. τι καθε μηνα το τελευταίο ειναι το Black desert  :( 

παίζω paragon αλλα ειναι αλφα ... δεν θέλω να παίζω και να μου σβήσουν τα πάντα ...

Δημοσ.

Όντως τώρα που το σκέφτομαι το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως φτωχό από ΜΜΟ releases. 

Δοκίμασε κάποιο ήδη υπάρχον ΜΜΟ που δεν έχεις παίξει ή παίξε ένα καλό single player RPG να στανιάρεις.  :-D  Εγώ το έριξα στο strategy προς το παρόν (TW: Attila), όσα ΜΜΟ θέλω αργούν.

Δημοσ.

ε θέλω τιπτ να χαζολογήσω .. τι καθε μηνα το τελευταίο ειναι το Black desert   :(

παίζω paragon αλλα ειναι αλφα ... δεν θέλω να παίζω και να μου σβήσουν τα πάντα ...

Warhammer/DaoC private servers αν θες παλιο καλο RvR . Απο εκει κ περα τα εχουμε ξαναπει , δεν παιζει MMO και ουτε προκειται συντομα

Για PvP περιμενεις το Battlerite που ειναι κοπια της αρενας του WoW

Δημοσ.

Ψηθηκα....

Δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι απο το video αυτο που να δινει σε καποιον αφορμη να ξεκινησει το εν λογω παιχνιδι που μοιαζει αυτο που λεμε'' μια απο τα ιδια'' με τα περισσοτερα παρομοια mmo που υπαρχουν τωρα.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν κανω την ερωτηση στο σωστο υπo φορουμ αλλα αν γνωριζει κανεις ας απαντησει.Σε ενα λαπτοπ 5ετιας,6ετιας αν μπει ενας SSD υπαρχει περιπτωση να βελτιωθει η αποδοση παιχνιδιων οπως το Wartune να βελτιωθει το lag και διαφορα αλλα θεματα δηλαδη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...