Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, marioboni είπε

Update 24ωρης nonstop λειτουργίας με 5.87kw (μ.ο. 244w)

Πιο δροσερή ημέρα η σημερινή αλλά με αρκετή υγρασία

Το μηχάνημα είναι στη σαλοκουζινα, όπου η κουζίνα έριξε και ένα 4ωρο σχεδόν αναμμένη

Morris 24 σε 75τμ όλα ανοιχτά 

Screenshot_2020-07-02-23-59-05-877_com.tuya.smartlife.jpg

Ρε φίλε πως το κάνεις αχαχαχαχαχαχα. Πχ σήμερα το μεσημέρι εμένα 25 μέσα ζητούμενη 24,5 πραγματική εξωτερικό 35 είχε ισορροπία νστα 450.....μαλλον είναι θέμα χώρου... 240 270 βλέπω μόνο το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία κάπου εκεί και όχι πάντα... 

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Καλύτερα από ποιο φαίνονται? Ποιο μοντέλο από inventor έχεις δει? Στην ψύξη το tcl είναι πολύ δυνατό ενώ αντίστοιχα στην θέρμανση το Daikin ξεχωρίζει.

Μου πρότειναν αυτό: Inventor Premium PR1VI32-12WF/PR1VO32-12. 

Για τοποθέτηση πρεπει να προσέξω κάτι? π.χ ελαχιστο μήκος σωλήνας 'η υψομετρική διαφορά? Ρωτά γιατί έχω ακούσει πολλά από τους 3 τεχνικους που εχω συνεργαστεί, με πρωταγωνιστικό ρόλο ότι αν βιδωθούν καλα οι σωλήνες για να μην χανεται ψυκτικό υγρό, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία.

Επεξ/σία από Melli
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Ρε φίλε πως το κάνεις αχαχαχαχαχαχα. Πχ σήμερα το μεσημέρι εμένα 25 μέσα ζητούμενη 24,5 πραγματική εξωτερικό 35 είχε ισορροπία νστα 450.....μαλλον είναι θέμα χώρου... 240 270 βλέπω μόνο το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία κάπου εκεί και όχι πάντα... 

Εδώ και σχεδόν 3 μέρες δεν έχει σταματήσει

Ξέρω γω;με φοβήθηκε!

Μεσο όρο έχω 250-270 ανάλογα την ημέρα αλλά σε 26 ζητούμενη 

Live μετρηση

Screenshot_2020-07-03-20-42-13-265_com.tuya.smartlife.jpg

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, marioboni είπε

Εδώ και σχεδόν 3 μέρες δεν έχει σταματήσει

Ξέρω γω;με φοβήθηκε!

Μεσο όρο έχω 250-270 ανάλογα την ημέρα αλλά σε 26 ζητούμενη 

Live μετρηση

Screenshot_2020-07-03-20-42-13-265_com.tuya.smartlife.jpg

Πανάθεμα το... Πάντως εγώ δεν μπορώ να το αφήσω όλη μέρα όσο και να το θέλω. Κρυώνει η κυρά. Ίσως να Έβλεπα και εγώ καλύτερα αποτελέσματα άμα το έκλαιγα σερί όπως εσύ. Πάντως μια χαρά πάει μην το ματιάσω.. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Melli είπε

Μου πρότειναν αυτό: Inventor Premium PR1VI32-12WF/PR1VO32-12. 

Για τοποθέτηση πρεπει να προσέξω κάτι? π.χ ελαχιστο μήκος σωλήνας 'η υψομετρική διαφορά? Ρωτά γιατί έχω ακούσει πολλά από τους 3 τεχνικους που εχω συνεργαστεί, με πρωταγωνιστικό ρόλο ότι αν βιδωθούν καλα οι σωλήνες για να μην χανεται ψυκτικό υγρό, όλα τα άλλα δεν έχουν καμία σημασία.

Δεν το βρίσκω καλή επιλογή. Αν θες οπωσδήποτε inventor τότε καλύτερα να δεις το Aria. Έχει αρκετά καλύτερους δείκτες απόδοσης στην ψύξη. Υπάρχουν και οι δύο προηγούμενες λύσεις που σου ανέφερα από tcl & Daikin. Η τελική επιλογή είναι δική σου. Οπωσδήποτε 3 μέτρα σωλήνα και κενό κατά την εγκατάσταση. Όποιος σου λέει ότι δεν παίζει ρόλο τότε τον προσπερνάς.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimostr είπε

1876895330_toshiba3-7.png.39cadfe613870b0b6f0c14a68f1ed262.png

daikin 3-7.png

kuro 3-7.png

Aρχοντας εισαι Λαμιωτη ε? εμενα παρολο που το νεο μου haier tide green 9ri με βολεψε γιατι λογω μονωσης θελω μονο στο quiet να δουλευει ,ρελαντι δηλαδη,δεν το κατεβαζω κατω απο 300w.

Θα γινω χειροτερος απο τον κρητικο με τα toshiba και γενικα με οτι δουλειει σαν inverter...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Specs είπε

Aρχοντας εισαι Λαμιωτη ε? εμενα παρολο που το νεο μου haier tide green 9ri με βολεψε γιατι λογω μονωσης θελω μονο στο quiet να δουλευει ,ρελαντι δηλαδη,δεν το κατεβαζω κατω απο 300w.

Θα γινω χειροτερος απο τον κρητικο με τα toshiba και γενικα με οτι δουλειει σαν inverter...

παιζουν πολλα ρολο στην καταναλωση ο χωρος ειναι το κυριοτερο και ο τροπος χειρισμου οπως λες,  το haier που εχεις ειναι με  i feel η δεν εχουν αυτα ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimostr είπε

παιζουν πολλα ρολο στην καταναλωση ο χωρος ειναι το κυριοτερο και ο τροπος χειρισμου οπως λες,  το haier που εχεις ειναι με  i feel η δεν εχουν αυτα ?

δεν εχουν...βασικο πλεον σε δυσκολους σαν εμενα που μονο με τετοιο στο κομοδινο μπορω και κοιμαμαι με ενα αρχαιο ον-οφ...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, danaos7 είπε

Πανάθεμα το... Πάντως εγώ δεν μπορώ να το αφήσω όλη μέρα όσο και να το θέλω. Κρυώνει η κυρά. Ίσως να Έβλεπα και εγώ καλύτερα αποτελέσματα άμα το έκλαιγα σερί όπως εσύ. Πάντως μια χαρά πάει μην το ματιάσω.. 

Ανέβασε 27-28 και είσαι μια χαρά 

Δεν είναι κρύο

Μια χαρά δροσιά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Specs είπε

δεν εχουν...βασικο πλεον σε δυσκολους σαν εμενα που μονο με τετοιο στο κομοδινο μπορω και κοιμαμαι με ενα αρχαιο ον-οφ...

κοιτα εμενα απο τα τρια κλιματιστικα που εχω το toyotomi kuro εχει και χαρη σε αυτο το κλιματιστικο δουλευει υποδειγματικα , το toshiba δεν εχει αλλα λογω του twin rotary (γνωμη μου) δοτυλευει αψογα , αυτο που μου τα χαλαει λιγο οπωε εχω δειξει με σχεδιαγραμματα και σε θερμανση και σε ψυξη ειναι το daikin αλλα μαλλον καποιο θεμα εχει το κλιματιστικο και θα δουμε τι θα γινει με την  εταιρεια 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimostr είπε

κοιτα εμενα απο τα τρια κλιματιστικα που εχω το toyotomi kuro εχει και χαρη σε αυτο το κλιματιστικο δουλευει υποδειγματικα , το toshiba δεν εχει αλλα λογω του twin rotary (γνωμη μου) δοτυλευει αψογα , αυτο που μου τα χαλαει λιγο οπωε εχω δειξει με σχεδιαγραμματα και σε θερμανση και σε ψυξη ειναι το daikin αλλα μαλλον καποιο θεμα εχει το κλιματιστικο και θα δουμε τι θα γινει με την  εταιρεια 

Στα 9ρια ποσο ειναι το χαμηλοτερο σε Watt που βλεπεις περιπου? Silent/Quiet μονο και αν εχουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Specs είπε

Στα 9ρια ποσο ειναι το χαμηλοτερο σε Watt που βλεπεις περιπου? Silent/Quiet μονο και αν εχουν...

το kuro με quiet εχει παει στην ψυξη εως 125-130  και να καθεται εκει αλλα με ρυθμιση στους 27 και εξωτερικη 30-31  στην θερμανση παιζει στα 160 watt και πανω με ρυθμιση 21 και  εξωτερικη 0-2 , αντιστοιχα το daikin το χαμηλοτερο εως 165 σε ψυξη και σε θερμανση απο 210 και πανω  αλλα εχω θεμα με αυτο κανει σε οριακες συνθηκες ατέλειωτα  on off παλι σε ιδιες συνθηκες που περιγραφω 

Επεξ/σία από dimostr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimostr είπε

το kuro με quiet εχει παει στην ψυξη εως 125-130  και να καθεται εκει αλλα με ρυθμιση στους 27 και εξωτερικη 30-31  στην θερμανση παιζει στα 160 watt και πανω με ρυθμιση 21 και  εξωτερικη 0-2 , αντιστοιχα το daikin το χαμηλοτερο εως 165 σε ψυξη και σε θερμανση απο 210 και πανω  αλλα εχω θεμα με αυτο κανει σε οριακες συνθηκες ατέλειωτα  on off παλι σε ιδιες συνθηκες που περιγραφω 

εχουν quiet/silent η μονο low και πανω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...