Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimostr είπε

quiet και τα δυο 

Ειναι εικονα αυτη? δυο σκαλες εχει απλα και μια το off τρεις! Δεν το κατακρινω βεβαια με τα 330 ευρω του κ με απιστευτη 18db ησυχια...

1-Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 372020 94923 μμ.bmp.jpg

• Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Specs είπε

Ειναι εικονα αυτη? δυο σκαλες εχει απλα και μια το off τρεις! Δεν το κατακρινω βεβαια με τα 330 ευρω του κ με απιστευτη 18db ησυχια...

1-Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 372020 94923 μμ.bmp.jpg

Μια χαρά είναι , παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο χώρος ,πόσα άτομα κυκλοφορούν στο δωμάτιο πόσες φορές ανοίγει μια πόρτα ένα παράθυρο ,πόση ώρα είναι αναμμένο το κλιματιστικό , με πόση θερμοκρασία εξωτερική και εσωτερική κάνει εκκίνηση ,πόσο θερμικό φορτίο έχουν τα δομικά στοιχεία , είναι άπειρα τα πράγματα που επηρεάζουν την κατανάλωση ενός κλιματιστικού 

εγώ ανεβάζω σχεδιαγράμματα όχι για να δείξω πόσο καίει ένα κλιματιστικό και πόσο χαμηλά πέφτει η δεν πέφτει  αλλά τον τρόπο που συμπεριφέρεται στις εκάστοτε συνθήκες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Το 18αρι που ειδα μονο ειναι inverter οποτε εισαι σιγουρα μια χαρα και στην εκκινηση του και στην λειτουργια του .

Μια πριζα στο καθε 9αρι και καθαρισες . Μεγιες 

Ευχαριστώ να σε καλά 

2 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Δυστυχώς η πιο safe λύση είναι 1 πάνω και ένα κάτω. Ίσως δροσίζει το κάτω αλλά άγνωστο το πόσο. Για 30τμ μην πας σε 9αρι. Βάλε ένα φέτος και ένα του χρόνου.

Το 18αρι στα γκάζια που θα δίνει στην αρχή ίσως ζορισει αρκετά την πρίζα. Γιατί δεν βάζεις hs110? Νομίζω πάει μέχρι 16A.

Η 110hs δεν είναι συμβατή με iOS και HomeKit με την Siri δυστηχως 

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ευχαριστώ να σε καλά 

Η 110hs δεν είναι συμβατή με iOS και HomeKit με την Siri δυστηχως 

Η 110hs έχει το kasa  smart για ios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Inventor premium 18, σε χώρο 57 τ. μ.  Μέσος όρος στο χώρο 27c. Με χαμηλότερη ζητούμενη κάνει κρύο. 

S00702-184304.jpg

Επεξ/σία από User000100
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbakiasss είπε

Δεν το βρίσκω καλή επιλογή. Αν θες οπωσδήποτε inventor τότε καλύτερα να δεις το Aria. Έχει αρκετά καλύτερους δείκτες απόδοσης στην ψύξη. Υπάρχουν και οι δύο προηγούμενες λύσεις που σου ανέφερα από tcl & Daikin. Η τελική επιλογή είναι δική σου. Οπωσδήποτε 3 μέτρα σωλήνα και κενό κατά την εγκατάσταση. Όποιος σου λέει ότι δεν παίζει ρόλο τότε τον προσπερνάς.

Εμένα με νοιάζει να κάνω τη δουλειά μου και να μην ζεσταίνομαι, εχοντας δώσει ένα 500ρικο σύνολο... Το κενό τι σημαίνει? Βάζουν μηχάνημα να μειωθεί ο αέρας στο κύκλωμα της εσωτερικής μονάδας πριν την εγκατάσταση 'η καμία σχέση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Melli είπε

Εμένα με νοιάζει να κάνω τη δουλειά μου και να μην ζεσταίνομαι, εχοντας δώσει ένα 500ρικο σύνολο... Το κενό τι σημαίνει? Βάζουν μηχάνημα να μειωθεί ο αέρας στο κύκλωμα της εσωτερικής μονάδας πριν την εγκατάσταση 'η καμία σχέση?

Ουσιαστικά δημιουργεί υποπίεση και ρουφάει ότι έχουν μέσα οι σωληνώσεις. Σαν σκούπα δουλεύει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , 

Έκανα μια μικρή έρευνα για κλιματιστικό για χώρο γύρω στα 40-50 τμ. Και κατέληξα σε αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/23188535/Inventor-Dark-DRVI32-18WF-DRVO32-18.html#specs

Η ερώτηση είναι απλή αξίζει τα χρήματα που κάνει ;  Η αυτό ; 
https://www.skroutz.gr/s/18449742/Inventor-Grande-GR1VI410-18WF-GR1VO410-18.html

ξέρω ότι η είναι καλή μάρκα. Θα προτιμούσα μαύρο, αλλά εάν κάποιο λευκό είναι στα ίδια χρήματα καλύτερο το σκέφτομαι .

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
1 ώρα πριν, User000100 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Inventor premium 18, σε χώρο 57 τ. μ.  Μέσος όρος στο χώρο 27c. Με χαμηλότερη ζητούμενη κάνει κρύο. 

S00702-184304.jpg

Το εχεις μετρηση καταναλωση?

Εχει επιλογη eco στην εφαρμογη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Artakos είπε

Το εχεις μετρηση καταναλωση?

Εχει επιλογη eco στην εφαρμογη?

Δεν έχω μετρητή, αναμένεται. Στο τηλεχειριστήριο δεν έχει ECO, αλλά από την  εφαρμογή invmate II λειτουργεί η επιλογή Eco. 

Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ τώρα είναι τής Midea και δεν έχει eco. 

Επεξ/σία από User000100
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Καλησπέρα παιδιά , 

Έκανα μια μικρή έρευνα για κλιματιστικό για χώρο γύρω στα 40-50 τμ. Και κατέληξα σε αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/23188535/Inventor-Dark-DRVI32-18WF-DRVO32-18.html#specs

Η ερώτηση είναι απλή αξίζει τα χρήματα που κάνει ;  Η αυτό ; 
https://www.skroutz.gr/s/18449742/Inventor-Grande-GR1VI410-18WF-GR1VO410-18.html

ξέρω ότι η είναι καλή μάρκα. Θα προτιμούσα μαύρο, αλλά εάν κάποιο λευκό είναι στα ίδια χρήματα καλύτερο το σκέφτομαι .

ευχαριστω εκ των προτερων

https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-toshiba-σειρά-edge-18000-btu-ras-18j2avsg-e-ras-18j2kvsg-eμε λίγα  παραπάνω  αλλά καμία σχέση..σε χαρακτηριστικά  και ποιότητα  και Toshiba  και 7 χρόνια  εγγύηση. Τώρα  αν είναι  καλή  μάρκα    η  invertor..απλά βάζουν  το  σήμα  τούς  δεν είναι κατασκευάστρια  εταιρεία  από αλλού παίρνουν....στα+ βεβαια  10 χρόνια  εγγύηση. Αλλά το Toshiba  δεν έχει σχέση  με invertor,  λίγα παραπανω  το αξίζει....

Επεξ/σία από s2000rr
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από 2 χρόνια χρήσης μόνο στο κρύο το κλιματιστικό που έφτιαξα

χάλασε και πάλι. Η αντιπροσωπεία μου είχε δώσει 1 χρόνο εγγύηση για την επισκευή.
Είναι λες και το κάνουν να χαλάνε αμέσως μόλις λήξει η εγγύηση.

Οπότε προσανατολίζομαι στην αγορά καινούργιου κλιματιστικού. Θέλω να πάρω ένα 12αρι για το υπνοδωμάτιο που είναι περίπου 15τμ.
Ο λόγος για το 12αρι είναι ότι θέλω να ανοίγω την πόρτα ώστε η ψύξη να πηγαίνει και στο παιδικό δωμάτιο. Το κλιματιστικό εκεί που είναι "βλέπει" κατευθείαν το παιδικό δωμάτιο.
Το θέλω κυρίως για ψύξη καθώς το χειμώνα δεν τα ανάβω σχεδόν ποτέ και το σπίτι έχει καλή μόνωση. Είναι πολύ το 12αρι για το δωμάτιο ή να πάρω 9αρι;

Είμαι κυρίως σε αυτά τα 4. Παραθέτω κυριως αξιόπιστες εταιρίες και έβαλα και μία όχι τόσο κυριως για τα χαρακτηριστικά που έχει.
Τι μου προτείνεται και εσείς ανάμεσα σε αυτά τα 4;

TCL Miracle 12CHSA/VE
Toshiba Seiya R32 RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E το συγκεκριμένο περιλαμβάνει και την εγκατάσταση.
Daikin Sensira FTXC-35B/RXC35B 12000BTU με R32
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ HR35VF

Το TCL έχει φοβερά χαρακτηριστικά και 10 χρόνια εγγύηση αλλά δεν είναι από τους μεγάλους. Για μένα η εγγύηση παίζει ρόλο γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Μετά το TOSHIBA που μου αρέσει πολύ έχει και αυτό 7 χρόνια εγγύηση αλλά πολύ πιο ακριβό από τα άλλα 3.
Αυτό που φαίνεται να έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3 "μεγάλα" είναι το DAIKIN αλλά έχει πολύ μικρή εγγύση μόλις 3 χρόνια. Έχω ακούσει ότι μπορείς να πάρεις και επέκταση σε αυτή, γνωρίζει κανείς το κόστος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα όποια σχόλια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PTamis είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από 2 χρόνια χρήσης μόνο στο κρύο το κλιματιστικό που έφτιαξα

χάλασε και πάλι. Η αντιπροσωπεία μου είχε δώσει 1 χρόνο εγγύηση για την επισκευή.
Είναι λες και το κάνουν να χαλάνε αμέσως μόλις λήξει η εγγύηση.

Οπότε προσανατολίζομαι στην αγορά καινούργιου κλιματιστικού. Θέλω να πάρω ένα 12αρι για το υπνοδωμάτιο που είναι περίπου 15τμ.
Ο λόγος για το 12αρι είναι ότι θέλω να ανοίγω την πόρτα ώστε η ψύξη να πηγαίνει και στο παιδικό δωμάτιο. Το κλιματιστικό εκεί που είναι "βλέπει" κατευθείαν το παιδικό δωμάτιο.
Το θέλω κυρίως για ψύξη καθώς το χειμώνα δεν τα ανάβω σχεδόν ποτέ και το σπίτι έχει καλή μόνωση. Είναι πολύ το 12αρι για το δωμάτιο ή να πάρω 9αρι;

Είμαι κυρίως σε αυτά τα 4. Παραθέτω κυριως αξιόπιστες εταιρίες και έβαλα και μία όχι τόσο κυριως για τα χαρακτηριστικά που έχει.
Τι μου προτείνεται και εσείς ανάμεσα σε αυτά τα 4;

TCL Miracle 12CHSA/VE
Toshiba Seiya R32 RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E το συγκεκριμένο περιλαμβάνει και την εγκατάσταση.
Daikin Sensira FTXC-35B/RXC35B 12000BTU με R32
Mitsubishi Electric MSZ/MUZ HR35VF

Το TCL έχει φοβερά χαρακτηριστικά και 10 χρόνια εγγύηση αλλά δεν είναι από τους μεγάλους. Για μένα η εγγύηση παίζει ρόλο γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Μετά το TOSHIBA που μου αρέσει πολύ έχει και αυτό 7 χρόνια εγγύηση αλλά πολύ πιο ακριβό από τα άλλα 3.
Αυτό που φαίνεται να έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα 3 "μεγάλα" είναι το DAIKIN αλλά έχει πολύ μικρή εγγύση μόλις 3 χρόνια. Έχω ακούσει ότι μπορείς να πάρεις και επέκταση σε αυτή, γνωρίζει κανείς το κόστος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα όποια σχόλια.

τα daikin με κωδικο που ξεκιναει απο F εχουν 5 χρονια εγγυηση με το που θα στο δηλωσει ο εγκατστατης στην daikin 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, s2000rr είπε

https://voyias.gr/climaunit/κλιματιστικό-τοίχου-inverter-toshiba-σειρά-edge-18000-btu-ras-18j2avsg-e-ras-18j2kvsg-eμε λίγα  παραπάνω  αλλά καμία σχέση..σε χαρακτηριστικά  και ποιότητα  και Toshiba  και 7 χρόνια  εγγύηση. Τώρα  αν είναι  καλή  μάρκα    η  invertor..απλά βάζουν  το  σήμα  τούς  δεν είναι κατασκευάστρια  εταιρεία  από αλλού παίρνουν....στα+ βεβαια  10 χρόνια  εγγύηση. Αλλά το Toshiba  δεν έχει σχέση  με invertor,  λίγα παραπανω  το αξίζει....

έχει τιμή προσφοράς 979 άρα φθηνότερο από το Dark της Inventor. Δεν είδα να έχει wifi , θα το ψάξω λίγο ακόμη όμως τώρα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, C(r)y είπε

έχει τιμή προσφοράς 979 άρα φθηνότερο από το Dark της Inventor. Δεν είδα να έχει wifi , θα το ψάξω λίγο ακόμη όμως τώρα. 

Έχει  wifi  ψήσου  και δεν  θα το μετανιώσεις...μέχρι αυτά   τα λεφτά  το θεωρώ  κορυφαίο  συνδυάζει  όλα  ποιότητα  καλό   seer και scoop  που σε νοιάζει  για την οικονομία. Εγγύηση. Και επίσης  έχει πιστοποίηση  eurovent  σε αντίθεση  με το invertor....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...