Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποια ειναι η αποψη σας για evelynn jungle? Στο bronze 2 που βρισκομαι βλεπω τεραστια επιτυχια λογω της μη τοποθετησης Pink ward, και τα ganks ειναι πανευκολα. Εχετε να προτεινετε κανα build? Προσωπικα Must item θεωρω το Deathfire Grasp μονο για την active που σε συνδυασμο με το συνεχομενο dmg της eve ειναι καταπληκτικο

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Garen: Boots of swiftness,sunfire cup,visage,warmogs,black cleaver,Guardian.

Eκανα carry το game μου γιατι δεν ενιωθαν οι δικοι μου. Σκορ 25/9/16

Δημοσ.

Tον garen τον προτιμω με μποτες αναλογα τους αντιπαλους, black cleaver, warmong's, ie για critical μεε το e, last wisper, και μετα randuins ή spirit visage για το αντιπαλο feedαρισμενο carry ή αν παει καλα το game βαραμε ενα atmas.

Δημοσ.

Tον garen τον προτιμω με μποτες αναλογα τους αντιπαλους, black cleaver, warmong's, ie για critical μεε το e, last wisper, και μετα randuins ή spirit visage για το αντιπαλο feedαρισμενο carry ή αν παει καλα το game βαραμε ενα atmas.

Not bad!!

Δημοσ.

Με σάλιο και υπομονή :P Πραγματικά απο κάποια φάση και μετά τι διάολο και καλά να μην παίξεις θα σε κουβαλήσουν που λέει ο λόγος για 3/5 games. 

Δημοσ.

Μιλάμε για σουρεαλισμό, κέρδισα παιχνίδι που ήμουν mid Ryze εναντίον Zyra με σκορ 3-5-11 και 98 minions στα 30+ λεπτά (ο άθλιος ο ίδιος, πρώτη φορά που τον έπαιζα εκτός vs AI), και μόλις κέρδισα ματς που ήμουν SONA, την πήρα λόγω missclick αντί για Soraka και έκανα 2-5-21.

Τρολολόλ? Τρολολόλ! Άλλες 2 νίκες και είμαι Silver, πάμε πάλι κουπί...

Δημοσ.

http://www.lolking.net/summoner/euw/39369638

Παίζει μόλις 2 εβδομάδες LoL και είναι ήδη σχεδόν Gold. Αυτά είναι, άμα έχεις skill διάβαινε.

Καλα δεν ειναι σχεδον Gold.. Μπορει να μεινει silver μηνες.. αν κανεις ενα καλο σερι στην αρχη σε βαζει κατευθειαν gold

Δημοσ.

Παιζει 2 εβδομαδες λολ και πηγε silver 2?Η παιζει 2 εβδομαδες rank?

Ο τυπος εχει 9 rune pages, με γεματες τις 5.. δεν νομιζω να παιζει μονο 2 εβδομαδες..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...