Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή ξεκίνησα σαν μάγος σε συνδυασμό με one handed για όταν τελείωνε η magicka. Μετα ανακάλυψα πως μου αρέσει πολυ το stealth και έπαιξα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού sneaking και τόξο. Αφού έφτασα 100 sneak και archery ξαναγύρισα σε destruction magic. Όταν χορτάσαμε και απο αυτο συνέχισαν full one handed και όταν έσφαξε τα πάντα στο πέρασμα μου άρχισα να ανέβαζω το two handed. Αυτο για εμένα είναι ένα κομμάτι της ομορφιάς του παιχνιδιού. Δεν σε περιορίζει σε συγκεκριμένα καλού πια. Κυριολεκτικά the sky(rim) is the limit!

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το δυσκολο ειναι να τα κουβαλησεις και να φτασεις το blacksmith 100

αλλιως το daedric ειναι καλυτερο

εγώ με το που έσφαζα ένα δράκο γύριζα breezehome και το έβαζα στο σεντούκι με τα υλικά :)

και εγώ δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μάπα η dragon armor και τζάμπα χάλαγα τα skill εκεί. Αν το γνώριζα θα πήγαινα κατευθειαν για daedric

ναι αν και νομίζω όσο πιο πολύ blacksmith τόσο καλύτερα upgrades κάνεις και στα όπλα/armor ε?

Αν πηγαίνεις στο αμόρε σου αν διαστήματα σου δίνει και λεφτά από τις εισπράξεις με τις δουλειές που κάνει στην πόλη.

γάμο το λένε τώρα ? χαχα δε το ξέρα, πάω για γάμο asap

Στην αρχή ξεκίνησα σαν μάγος σε συνδυασμό με one handed για όταν τελείωνε η magicka. Μετα ανακάλυψα πως μου αρέσει πολυ το stealth και έπαιξα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού sneaking και τόξο. Αφού έφτασα 100 sneak και archery ξαναγύρισα σε destruction magic. Όταν χορτάσαμε και απο αυτο συνέχισαν full one handed και όταν έσφαξε τα πάντα στο πέρασμα μου άρχισα να ανέβαζω το two handed. Αυτο για εμένα είναι ένα κομμάτι της ομορφιάς του παιχνιδιού. Δεν σε περιορίζει σε συγκεκριμένα καλού πια. Κυριολεκτικά the sky(rim) is the limit!

Ισχύει, δε θα χεις βέβαια τόσα perks για να τα χρησιμοποιείς στο φουλ αλλά μπορείς πολύ εύκολα να χαρείς με όλα τα "classes" χωρίς να πρέπει να κλειστείς σε class

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια !

Σημερα ανοιγω το Skyrim μεσο του Steam βγαινει ο launcher παταω το play και κλεινει αμεσως

αν το αφησω ανοιχτω βγαζει αυτο failed to extract from ckm

οκ το μετεφερα

Δημοσ.

^

Μια φορά ως τώρα μου έτυχε να πατάω play και να κλείνει αμέσως. Έκανα logout απ'το Steam, ξανά login και μετά όλα ΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια αν και σε σένα θα βοηθήσει αυτό :P

Δημοσ.

Παιδια γεια σας εχω την καρτα γραφικων MSI N250GTS 1GB μπορω να παιξω skyrim αν και το εχω κατεβασει αλλα το εχω στα 800X600 και δεν μου βγαζει ενω με ποιο πανω μου βγαζει και εχει μαυρακια στην οθονη και οσο ποιο πανω και μεγαλυτερο ειναι το παραθυρο τοσο ποιο μεγαλο ειναι και τα μαυρα κουτακια και τα εχω και ολα στο low. τι φταει ?

Δημοσ.
τι ενοεις φωτο της καρτα γραφικων ?

Αυτό ακριβώς εννοεί....

Ξεβίδωσέτη απο το κουτί....κράτα τη στα χέρια σου, χαμογέλα :-D και στείλε μας τη φώτο!!!!

Ετσι ίσως βγεί κάποιο συμπέρασμα τι φταίει :mrgreen:

Αρε ρε size με έκανες και γέλασα πρωί - πρωί...να είσαι καλά!

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοεί....

Ξεβίδωσέτη απο το κουτί....κράτα τη στα χέρια σου, χαμογέλα :-D και στείλε μας τη φώτο!!!!

Ετσι ίσως βγεί κάποιο συμπέρασμα τι φταίει :mrgreen:

Αρε ρε size με έκανες και γέλασα πρωί - πρωί...να είσαι καλά!

Τι λέτε ρε κάφροι στον άνθρωπο;;; LOL

Δημοσ.
Τι λέτε ρε κάφροι στον άνθρωπο;;; LOL

lalanis εννοείται οτι του απάντησα με αρκετη δόση χιούμορ διότι όντως με έκανε και γέλασα..

δεν είχα πρόθεση για κάποιο χλευασμό....

Και μια και το ανέφερες....φίλε size εννοείτε οτι έκανα πλάκα...

μη στείλεις καμια φώτο :-D και με απογειώσεις.

Οσο για το πρόβλημα σου...δε ξέρω την απάντηση!

Δημοσ.

Αφου δεν ξερεις καλυτερα μην απαντας και οσο για το χιουμορ σου ειναι παρα πολυ κρυο εγω σε μια στιγμη κρυωσα και παιδια οποιος ξερει αν μπορω να παιξω με αυτη την καρτα γραφικων που ανεφερα παραπανω να μου πει αλλα να ξερει

Δημοσ.

αυτο που ειπες ηταν λιγο troll :P

εννοω εικονα απτα μαυρα κουτακια και τα λοιπα τη ωρα που τρεχεις το παιχνιδι

πες αν μπορεις επισης τι υπολογιστη εχεις

πχ

cpu amd x3 720

gpu amd hd4770

ram 4gb ddr3

edit: drivers καινουργια βαλε αν δεν εχεις ηδη στην καρτα σου κλπ

Δημοσ.

Ερώτηση:

Στην αρχή του παιχνιδιού που φτιαχνουμε τον χαρακτήρα μας ΔΕΝ μπορώ να γράψω/βάλω όνομα.Οταν πάω να γράψω μου βγάζει τετραγωνάκια και δέχεται μόνο αριθμούς.

Υπάρχει λύση;;

Επίσης,αυτά τα mods που έχω ακούσει πολλά ειναι δωρεάν;;FREE;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...