Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, VarDerSar86 said:

Αρχοντόμαγκας!Καλοφαγοτα για ολα τα γούστα!Χωρος για κανα μπιφτεκάκι;;;😝🫶

Και μπιφτεκάκι και μπυριτσα και από όλα... με καλή παρέα πάντα..  περιμένω τα δικά σου επιτεύγματα να πάρω ιδέες 😉

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
12 hours ago, Tsino said:

Αργήσαμε σήμερα αλλά είχαμε υποχρεώσεις καλή μας όρεξη 😊

20240330_165534.jpg

Καλοφάγωτα!Αυτη ποια ψησταριά είναι,έτσι για να έχω λίγο εικόνα για το μέγεθος;;

Δημοσ.

Καλησπέρα στη ομάδα 

Έχω τη εξής ερώτηση για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο. Έχω τη Kenton 4B και κάθε φορά που πάω να ανάψω το καυστήρα δε παίρνει με τη μια και πρέπει να το προσπαθήσω 2-3 φορές. Με το που το ανοίξω δηλαδή απλά ακούγεται το αέριο που βγαίνει αλλά δε βγάζει φλόγα. Αν το προσπαθήσω 2-3 φορές τότε όλα καλά. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ή είναι φυσιολογικό ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλησπέρα στη ομάδα 

Έχω τη εξής ερώτηση για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο. Έχω τη Kenton 4B και κάθε φορά που πάω να ανάψω το καυστήρα δε παίρνει με τη μια και πρέπει να το προσπαθήσω 2-3 φορές. Με το που το ανοίξω δηλαδή απλά ακούγεται το αέριο που βγαίνει αλλά δε βγάζει φλόγα. Αν το προσπαθήσω 2-3 φορές τότε όλα καλά. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ή είναι φυσιολογικό ;

Φυσιολογικό είναι, δεν πιάνει καλά η σπίθα. Όπως και ο αναπτήρας δεν παίρνει αμέσως κάποιες φορές μέχρι να βγει καλή σπίθα. 

13 ώρες πριν, rallistas είπε

Καλοφάγωτα!Αυτη ποια ψησταριά είναι,έτσι για να έχω λίγο εικόνα για το μέγεθος;;

Κάποια Ναπολέων πρέπει να είναι με 3 καυστήρες. 

  • Like 3
Δημοσ.
14 hours ago, rallistas said:

Καλοφάγωτα!Αυτη ποια ψησταριά είναι,έτσι για να έχω λίγο εικόνα για το μέγεθος;;

Napoleon Rogue 425 SE

  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Φυσιολογικό είναι, δεν πιάνει καλά η σπίθα. Όπως και ο αναπτήρας δεν παίρνει αμέσως κάποιες φορές μέχρι να βγει καλή σπίθα. 

Ευχαριστώ φίλε 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλησπέρα στη ομάδα 

Έχω τη εξής ερώτηση για εκπαιδευτικούς λόγους και μόνο. Έχω τη Kenton 4B και κάθε φορά που πάω να ανάψω το καυστήρα δε παίρνει με τη μια και πρέπει να το προσπαθήσω 2-3 φορές. Με το που το ανοίξω δηλαδή απλά ακούγεται το αέριο που βγαίνει αλλά δε βγάζει φλόγα. Αν το προσπαθήσω 2-3 φορές τότε όλα καλά. Έχει κάποιος κάτι παρόμοιο ή είναι φυσιολογικό ;

Όταν ανοίγεις το αέριο πριν το ψήσιμο, άφησε το περίπου 10-15 δευτερόλεπτα για να διοχετευθεί σε όλες τις σωληνώσεις της ψησταριάς. Επίσης μπορεί να χρειάζεται να τρίψεις λίγο τις ακίδες με ένα σφουγγάρι κουζίνας, από την πράσινη μεριά.

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.  Ψάχνω να πάρω μια οικονομική ψησταριά υγραερίου να την βάλω στο μπαλκόνι μου.  Το μπάτζετ είναι μέχρι 200 ευρώ.  Έχετε κάτι να προτείνετε? Γενικά είμαι τέρμα άσχετος από ψήσιμο σε αέριο και θέλω λίγο να μπω στη φάση.  

  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Jim D. Ace said:

Καλησπέρα σας παιδιά.  Ψάχνω να πάρω μια οικονομική ψησταριά υγραερίου να την βάλω στο μπαλκόνι μου.  Το μπάτζετ είναι μέχρι 200 ευρώ.  Έχετε κάτι να προτείνετε? Γενικά είμαι τέρμα άσχετος από ψήσιμο σε αέριο και θέλω λίγο να μπω στη φάση.  

KENTON NATERIAL  στο leroy,, λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα ως η πιο vfm επιλογή 

  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόσφατα άρπαξε φωτιά η αερίου μου. Άφησα λίπη στον λιποσυλλεκτη και έπεσε ενα κορδόνι που είχε φωτιά και άρπαξε. 

Ξεφλουδιστηκε το καπάκι της ψησταριάς σε ενα σημείο. Τι μπορω να κάνω; Χρειάζεται βάψιμο; Υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, skskre είπε

KENTON NATERIAL  στο leroy,, λένε οι περισσότεροι εδώ μέσα ως η πιο vfm επιλογή 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jim D. Ace είπε

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε.

Εγκρίνω. Έχω τη 4Β σα πρώτη ψησταριά αερίου. Αρκετά καλή για πρώτη θα έλεγα. Επόμενη Weber😅

  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, karman13 είπε

Καλησπέρα! Πρόσφατα άρπαξε φωτιά η αερίου μου. Άφησα λίπη στον λιποσυλλεκτη και έπεσε ενα κορδόνι που είχε φωτιά και άρπαξε. 

Ξεφλουδιστηκε το καπάκι της ψησταριάς σε ενα σημείο. Τι μπορω να κάνω; Χρειάζεται βάψιμο; Υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει;

Ποια ψησταρια ειναι; για βαλε φωτο να δουμε τη ζημια.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά 

εχω τη εξής ερώτηση. Η σχάρα και το μαντεμι φαίνεται να έχουν σαν κομμάτια καμένα πάνω τους που τρίβω τρίβω και δεν λένε να φύγουν. Τι καίω τη ψησταριά μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φαίνεται επειδή στη αρχή δα τη καθάρισα όπως έπρεπε έμεινε σαν κάρβουνιλα θα πω. Υπάρχει κάτι που μετά από κάθε ψήσιμο θα τ καθαρίζει καλά ;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ventic139 είπε

Καλησπέρα παιδιά 

εχω τη εξής ερώτηση. Η σχάρα και το μαντεμι φαίνεται να έχουν σαν κομμάτια καμένα πάνω τους που τρίβω τρίβω και δεν λένε να φύγουν. Τι καίω τη ψησταριά μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φαίνεται επειδή στη αρχή δα τη καθάρισα όπως έπρεπε έμεινε σαν κάρβουνιλα θα πω. Υπάρχει κάτι που μετά από κάθε ψήσιμο θα τ καθαρίζει καλά ;

Καλησπέρα.

Προσωπικά δεν μένει κανένα υπόλοιμμα στην σχάρα όταν την τρίβω με την ατσαλόβουρτσα και ενώ η θερμοκρασία είναι από 250 και πάνω.

Στην αρχή είχα δοκιμάσει κάποια καθαριστικά, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το δυνατό τρίψιμο σε καυτή σχάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...