giannislazy Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Ρε παιδιά για προτείνετε καμιά καλή και με φιλικό υλικό βούρτσα καθαρίσματος για τις μαντεμενιες σχάρες. επίσης για τα τοιχώματα του κάδου, ειδικά για τα σήμεια που δύσκολα είναι προσβάσιμα εκεί που είναι οι πλαινοί καυστήρες σκεφτόμουν κάτι σας της Weber αλλα 16-18ε για μια ξυστρα τα θεωρώ πολλά. Υπάρχει κάτι που έχετε δοκιμάσει? 1
AristidisZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 17 ώρες πριν, Athanasop είπε Καλησπέρα σας. Ψάχνομαι για μια ψησταριά κοντά στο 200αρι και έχω δει μια unimac με 4 καυστήρες στα 220€ και τώρα είδα ότι έβγαλε και στα Leroy σε προσφορά μια kenton με 4 καυστήρες στα 229€ ανάμεσα σε αυτές τις δύο ποια η γνώμη σας? Για τη unimac έχω δει βιντεακια και κριτικές αλλά για την kenton πολύ λίγα. Ευχαριστώ 229 η μεγάλη ; έφυγες χτες
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, giannislazy είπε Ρε παιδιά για προτείνετε καμιά καλή και με φιλικό υλικό βούρτσα καθαρίσματος για τις μαντεμενιες σχάρες. επίσης για τα τοιχώματα του κάδου, ειδικά για τα σήμεια που δύσκολα είναι προσβάσιμα εκεί που είναι οι πλαινοί καυστήρες σκεφτόμουν κάτι σας της Weber αλλα 16-18ε για μια ξυστρα τα θεωρώ πολλά. Υπάρχει κάτι που έχετε δοκιμάσει? Παρε απλα μια πλαστικη σπατουλα απο χρωματοπωλειο και αλλαξε και την οδοντοβουρτσα σου Στα flavorized bars μπορεις να βαλεις και μεταλικη σπατοτουλα ή βουρτσα. Στον καδο οχι, μονο πλαστικο. 1
giannislazy Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Παρε απλα μια πλαστικη σπατουλα απο χρωματοπωλειο και αλλαξε και την οδοντοβουρτσα σου Οδοντοβουρτσα πήρα της γυναίκας μου!!! Για τις μαντεμένιες σχάρες κάτι καλό?
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, giannislazy είπε Οδοντοβουρτσα πήρα της γυναίκας μου!!! Για τις μαντεμένιες σχάρες κάτι καλό? Eγω εχω μια τετοια και κανει καλη δουλεια https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/vourtsa-3-kefalon-apo-plastiko-62315414
zeys13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, giannislazy είπε Ρε παιδιά για προτείνετε καμιά καλή και με φιλικό υλικό βούρτσα καθαρίσματος για τις μαντεμενιες σχάρες. επίσης για τα τοιχώματα του κάδου, ειδικά για τα σήμεια που δύσκολα είναι προσβάσιμα εκεί που είναι οι πλαινοί καυστήρες σκεφτόμουν κάτι σας της Weber αλλα 16-18ε για μια ξυστρα τα θεωρώ πολλά. Υπάρχει κάτι που έχετε δοκιμάσει? Ξύλινη σπάτουλα με 1 ευρώ για το καθάρισμα του κάδου 2 1
geor92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Καλημέρα σας! Με πείσατε και άλλαξα τη Weber Spirit II E-210 με την E-310 (570ε τελική) και έρχεται αύριο. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! 😍 6
PJK Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, plasTOST είπε Από ότι βλέπω δεν κάνει για Spirit II Μην ψαχνόσαστε με την ζυγαριά της βέμπερ. Κατ΄ αρχάς είναι ρυθμισμένη για τις 20λιβρες μπουκάλες των ΗΠΑ που ζυγίζουν γεμάτες 38 λίβρες ή 17 κιλά. Εδώ, πρώτον τα κιλά είναι περίπου 22-23 οπότε όταν θα είναι άδεια η φιάλη το κοκκινάκι στις ενδείξεις της ζυγαριάς θα δείχνει ότι έχει κι΄ άλλο και δεύτερον οι αμερικάνικες είναι κοντύτερες και χωράνε. Τρέχα γύρευε και μην μπλέκεις. Πάρτε ένα καντάρι η μια ζυγαριά χεριού για βαλίτσες. Να προσθέσω ότι και η ζυγαριά της βεμπερ μια διάταξη ελατηρίου είναι (όπως το καντάρι) μικρής ακρίβειας (που μετά από κάνα χρόνο με κρεμασμένη μόνιμα την μπουκάλα θα δείχνει άντε γειά) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από PJK 3
alexandrosgi Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, PJK είπε Μην ψαχνόσαστε με την ζυγαριά της βέμπερ. Κατ΄ αρχάς είναι ρυθμισμένη για τις 20λιβρες μπουκάλες των ΗΠΑ που ζυγίζουν γεμάτες 38 λίβρες ή 17 κιλά. Εδώ, πρώτον τα κιλά είναι περίπου 22-23 οπότε όταν θα είναι άδεια η φιάλη το κοκκινάκι στις ενδείξεις της ζυγαριάς θα δείχνει ότι έχει κι΄ άλλο και δεύτερον οι αμερικάνικες είναι κοντύτερες και χωράνε. Τρέχα γύρευε και μην μπλέκεις. Πάρτε ένα καντάρι η μια ζυγαριά χεριού για βαλίτσες. Να προσθέσω ότι και η ζυγαριά της βεμπερ μια διάταξη ελατηρίου είναι (όπως το καντάρι) μικρής ακρίβειας (που μετά από κάνα χρόνο με κρεμασμένη μόνιμα την μπουκάλα θα δείχνει άντε γειά) Ή το πιο απλό μια διάφανη φιάλη από ανθρακόνημα (40ε εγγύηση επιστρέψιμα) και βλέπεις ακριβώς πόσο έχει μέσα
AristidisZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, alexandrosgi είπε Ή το πιο απλό μια διάφανη φιάλη από ανθρακόνημα (40ε εγγύηση επιστρέψιμα) και βλέπεις ακριβώς πόσο έχει μέσα Ή ακόμα πιο απλά μια 2η φιάλη, και δε σε νοιάζει τίποτα 4
plasTOST Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Η δεύτερη φιάλη παίζει σίγουρα. Απλά δεν χρειάζεται να την πάρεις από την αρχή. Εγώ που ψήνω με τους 3 καυστήρες στο minimun έχω κάνει ήδη πάνω από 30 ψησίματα και έχω ακόμα μέσα περίπου 3 λίτρα 1 ώρα πριν, geor92 είπε Καλημέρα σας! Με πείσατε και άλλαξα τη Weber Spirit II E-210 με την E-310 (570ε τελική) και έρχεται αύριο. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! 😍 Δεν κατάφερες να σου δώσουν και καμία δωροεπιταγή?
g_f Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 27 minutes ago, alexandrosgi said: Ή το πιο απλό μια διάφανη φιάλη από ανθρακόνημα (40ε εγγύηση επιστρέψιμα) και βλέπεις ακριβώς πόσο έχει μέσα Εγώ έχω μια τέτοια (της fgas) και πραγματικά δεν μπορώ να διακρίνω που βρίσκεται η στάθμη. Καταφεύγω στην ζύγιση σε μια επιδαπέδια ηλεκτρονική ζυγαρια.
Evgenios_V Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Εγω ειμαι της λύσης... οταν τελειώσει θα πάω να την αλλάξω...ή θα πάρω να μου φέρουν μια ντιλιβερι... ελπιζω να μην φάω πολύ ξυλο απο τους πεινασμένους... βαριέμαι να κάθομαι να ζυγίζω, να εχω δευτερη στο μπαλκονι κτλ κτλ...
geor92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, plasTOST είπε Η δεύτερη φιάλη παίζει σίγουρα. Απλά δεν χρειάζεται να την πάρεις από την αρχή. Εγώ που ψήνω με τους 3 καυστήρες στο minimun έχω κάνει ήδη πάνω από 30 ψησίματα και έχω ακόμα μέσα περίπου 3 λίτρα Δεν κατάφερες να σου δώσουν και καμία δωροεπιταγή? Όχι αλλά δεν πίεσα πάρα πολύ. Γενικά κάνω πάντα negotiations αλλά είχα πολύ δουλειά οπότε το το άφησα.. 😂 Είμαι οκ με τα 570! Τώρα θα πάρω από leroy merlin και διάφορα παρελκόμενα και θα σταματήσω σε ένα βενζινάδικο μετά για φιάλη! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από geor92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα