SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, zanskou είπε πριν τον πάρεις τσέκαρε αν τα βουρτσάκια του ειναι μεταλλικά ή πλαστικά (λογικα πλαστικά θα ειναι). αν ειναι πλαστικά δνε θα κανεις σοβαρη δουλειά στον κάδο. ειχα πάρει κι εγώ έναν φτηνό από το eshop. αλλά με τα πρώτα 3-4 λεπτά ενώ η πίεση του ήταν μια χαρά το πλαστικό βουρτσάκι έλιωσε. οπότε αν δεν ειναι μεταλλικό μην περιμένεις πολλά. Toν ιδιο πηρα και γω και ισχυει οτι ελιωσαν. Πηρα μεταλικα βουρτσακια και με πολυ πιεση εφυγε η βρωμια, αλλα και ΜΑΛΛΟΝ και μια επιστρωση του καδου. Οποτε προσοχη στη χρηση παιδια.
PJK Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ατμοκαθαριστής. Αν δεν είναι βαρβάτο εργαλείο (συνήθως και πολύ ακριβό) δεν κάνει τίποτα. Έχω δοκιμάσει μικρό και αδύναμο, του χεριού. Τζίφος.
giannislazy Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Για 20€ θα καθαρίζω το μπάνιο κα ιτην κουζίνα με αυτό. Αν μου κάτσει για τον κάδο της ψησταριάς 1 φορά κάθε 4-6 μήνες είναι μπόνους. Να δώσω για Karcher 300€ που είδα σε ένα ποστ στο Facebook στο Hellas BBQ Community δεν γίνεται. Προτινμώ να πάρω νέα ψησταριά. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, PJK είπε Έχω δει πριν χρόνια (δεν υπάρχει περίπτωση να το βρω, ίσως να μην υπάρχει πιά) ότι έκαναν την δοκιμή με αναμμένη ψησταριά, καυτή, μέτραγαν γύρω στα δύο τρία λεπτά μόνο αν θυμάμαι καλά, γύρναγαν τα ψωμιά ακριβώς με την σειρά που τα τοποθέτησαν και το ίδιο γρήγορα και μετά έσβηναν. Έτσι το ποσοστό λάθους συμπεράσματος περιορίζεται πολύ νομίζω. Eδω περιγραφει τη μεθοδο και εχει και μερικες ιδεες τι να κανεις με το ψωμι μετα. https://www.thekitchn.com/grill-hot-spots-268381 Λεει αυτο που ειπες και συ. Αναφορά σε κείμενο Heat the grill on high for 15 minutes to get the grill grates nice and hot. Lower the heat to medium and arrange slices of white sandwich bread on the grates, covering the grill evenly. (It’s important to use white bread in order to clearly see the different gradations of color once the bread is grilled). Cover the grill and grill the bread for 1 minute. Open the lid and turn off the heat. Use tongs to flip each slice of bread over, keeping it in its location. Examine and photograph the bread. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από SagoniasSlutRos
gdeli Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε Είμαι σε φάση έρευνας και έχω την εξής απορία: Απρόσωπο (πχ. Κωτσόβολοι, Γερμανία eswd κλπ.) ή τοπικό εξειδικευμένο κατάστημα; Αξίζουν τα extra χρήματα που ενδεχομένως θα δώσεις στη δεύτερη περίπτωση ώστε να έχεις κάποιον να απευθυνθείς πιο άμεσα αν προκύψει κάτι ή για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις; Θα αναφέρω την εμπειρία μου με Napoleon, την είχα γράψει και όταν την αγόρασα τα Χριστούγεννα. Την πήρα από την αντιπροσωπεία, που βρίσκεται στο Κορωπί. Πέραν του ότι ο αντιπρόσωπος ήταν εξαιρετικά καταρτισμένος, με διευκόλυνε στην παραλαβή και ήταν γενικώς πολύ εξυπηρετικός, χρειάστηκα την υποστήριξή του στο στήσιμο. Έτυχε στο ράφι που στηρίζει το κεσεδάκι για τα λίπη να απουσιάζουν από την μια πλευρά οι βόλτες για να βιδώσει στο σώμα της ψησταριάς. Τον πήρα τηλέφωνο βράδυ, που έστηνα, του έστειλα φωτογραφία του προβλήματος και την επόμενη εργάσιμη πήγα και παρέλαβα το σωστό ράφι, χωρίς καμία καθυστέρηση ή άλλη ταλαιπωρία. Με παρότρυνε επίσης να ανάψω κανονικά την ψησταριά εξηγώντας μου πώς να στηρίξω με ασφάλεια το ράφι, χωρίς να τον νοιάζει αν θα προξενήσω φθορές στο ελαττωματικό εξάρτημα. Είναι να μην σου τύχει, αλλά νομίζω για τέτοιες αναποδιές αξίζει να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Από όσο ξέρω, και η Broil King έχει φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, που πουλάει ψησταριές στην λιανική. Και η Kyso πουλάει λιανική αλλά νομίζω πιο ακριβά από τους μεταπωλητές. Ψάξε το λίγο ανάλογα με την ψησταριά που θέλεις. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πάθαινα το ίδιο με μια ψησταριά που θα αγόραζα από Κωστόβολο π.χ. Νομίζω ότι θα καθυστερούσα και θα ξενέρωνα λίγο. 7
nick_gr2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, gdeli είπε Θα αναφέρω την εμπειρία μου με Napoleon, την είχα γράψει και όταν την αγόρασα τα Χριστούγεννα. Την πήρα από την αντιπροσωπεία, που βρίσκεται στο Κορωπί. Πέραν του ότι ο αντιπρόσωπος ήταν εξαιρετικά καταρτισμένος, με διευκόλυνε στην παραλαβή και ήταν γενικώς πολύ εξυπηρετικός, χρειάστηκα την υποστήριξή του στο στήσιμο. Έτυχε στο ράφι που στηρίζει το κεσεδάκι για τα λίπη να απουσιάζουν από την μια πλευρά οι βόλτες για να βιδώσει στο σώμα της ψησταριάς. Τον πήρα τηλέφωνο βράδυ, που έστηνα, του έστειλα φωτογραφία του προβλήματος και την επόμενη εργάσιμη πήγα και παρέλαβα το σωστό ράφι, χωρίς καμία καθυστέρηση ή άλλη ταλαιπωρία. Με παρότρυνε επίσης να ανάψω κανονικά την ψησταριά εξηγώντας μου πώς να στηρίξω με ασφάλεια το ράφι, χωρίς να τον νοιάζει αν θα προξενήσω φθορές στο ελαττωματικό εξάρτημα. Είναι να μην σου τύχει, αλλά νομίζω για τέτοιες αναποδιές αξίζει να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Από όσο ξέρω, και η Broil King έχει φυσικό κατάστημα στην Ελλάδα, που πουλάει ψησταριές στην λιανική. Και η Kyso πουλάει λιανική αλλά νομίζω πιο ακριβά από τους μεταπωλητές. Ψάξε το λίγο ανάλογα με την ψησταριά που θέλεις. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν πάθαινα το ίδιο με μια ψησταριά που θα αγόραζα από Κωστόβολο π.χ. Νομίζω ότι θα καθυστερούσα και θα ξενέρωνα λίγο. Ναι μεν, αλλά αυτά για Αθήνα. Εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουμε αντιπροσωπείες. Πόσο μάλλον και σε άλλες επαρχιακές πόλεις. 1
giannislazy Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χωρίς διάθεση διαφήμισης, όταν έξαχνα κι εγώ πήγα σε πολλούς. Μακράν την καλύτερη εξυπηρέτηση είχε ο General Gas που φέρνει τις Broil King στην Βούλα. Εξυπηρετικά τα παιδιά εκεί και με πολύ γνώση. Αναλαμβάνουν και το στήσιμο και συμβουλές γενικά. Στη Θεσσαλονίκη έχεις πολλές αντιπροσωπείες. Δεν έχεις εισαγωγείς αλλά έχεις επίσημους αντιπροσώπους. Δες από το site της κάθε εταιρίας ποιοι είναι. Στην έρευνα μου για Ναπόλεον, στο Homing λογω μη απόθέματος δεν μίλησα, ο καλύτερος ήταν ένας Καλλιπολίτης στην Καβάλα. Εξαιρετικός τουλάχιστον στην επικοινωνία. Έστειλα email στις 11 το βράδυ και μου είχε απαντήσει ο γιος του στις 8μιση το πρωί. Γενικά, υπάρχουν μαγαζία με χρόνια στον χώρο που εμπνέουν εμπιστοσύνη. Για να δώσει η οποια Weber, Napoleon k Broil την επίσημη άδεια για αντιπροσωπεία δεν το κάνει στο οποιοδήποτε κατάστημα. https://napoleongrills.gr/evresi-katastimatos https://www.weber.com/GR/el/storefinder/ https://broilkingbbq.com/el_gr/vreite_ta_shmeia_pwlhshs Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από giannislazy 7
gdeli Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Για την General Gas το επιβεβαιώνω και εγώ, για το κατάστημα των Βριλησσίων. Η πρώτη μου επίσκεψη όταν έψαχνα να πάρω καινούρια ψησταριά, απλώς δεν μου άρεσαν τόσο οι Broil King σαν σχέση τιμής - ποιότητας. Και στην Kyso είχα επίσης πολύ καλή εικόνα όταν παρέλαβα μια πέτρα ψησίματος weber παλιότερα, που ήταν ραγισμένη, τους έστειλα φωτογραφία και μου είπαν να περάσω να πάρω μια καινούρια, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα. @giannislazy έπρεπε να μιλήσεις και με Homing, έχουν και ίδια πείρα από τις Napoleon γιατί τις χρησιμοποιούν και οι ίδιοι. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση και γι αυτό δεν γράφω περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι έχεις πάρει μια άριστη ψησταριά και την χαίρεσαι! 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Παιδια σιγουρα αυτα τα καταστηματα εχουν πολυ καλυτερη γνωση και εξυπηρετηση απο Κωτσοβολο κλπ. Και γω εχω πολυ καλη εντυπωση και απο το kyso που ειχα παει να δω την spirit και τελικα πηρα την genesis, αλλα και απο το general gas που πηρα κατι πελετ καπνισματος. Απλα εγω ειπα οτι θα ψωνιζα απ οπου εβρισκα καλυτερη τιμη, μιας και στο τελος για προβληματα μιλαμε τελικα με την μαμα εταιρια, αφου και τα καταστηματα και οι αντιπροσωποι εδω ειναι μεσαζοντες. Καποιοι βεβαια μπορει να βοηθησουν πολυ σε καποιες περιπτωσεις. 1
alimentas Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Eπαιξα πιτσα σημερα.Mε biga ,αυτο το πραγμα για να λιωσει θελει 2 ωρες με το ρολοι.Πολυ μαλακο αποτελεσμα,πολυ ωραια ζυμη αλλα δυστηχως εμενα απ οτι φαινεται η ναπολιτανα δεν ειναι του γουστου μου.Θελω να κραταει λιγο.Απο δω κ περα θα παιζω μονο λεπτες κ τυπου New York με πειραματισμους. https://ibb.co/XX6Gjzzhttps://ibb.co/fpZLK0c Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από alimentas 5
paylidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Λέω αυτή τη φορά να χτυπήσω και εγώ αυτή με τους 4 καυστήρες του Leroy Merlin στα 229, τι λέτε; Υπάρχει κάποιος κάτοχος να του κάνω 2-3 ερωτήσεις..; 6 λεπτά πριν, alimentas είπε Eπαιξα πιτσα σημερα.Mε biga ,αυτο το πραγμα για να λιωσει θελει 2 ωρες με το ρολοι.Πολυ μαλακο αποτελεσμα,πολυ ωραια ζυμη αλλα δυστηχως εμενα απ οτι φαινεται η ναπολιτανα δεν ειναι του γουστου μου.Θελω να κραταει λιγο.Απο δω κ περα θα παιζω μονο λεπτες κ τυπου New York με πειραματισμους. https://ibb.co/XX6Gjzzhttps://ibb.co/fpZLK0c Βρε σατανα μεσημεριάτικα!! (Θέλω τη συνταγή για το ζυμάρι πλιζ)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Να λιωσει το biga εννοεις μετα το 48ωρο? εκανες 100% biga?
alimentas Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι απλα να ξερεις οτι θα σε παιζεψει .Καποια στιγμη επειδη εχει τοσο υγρασια καταληγει να ειναι σαν λιμνη η ζυμη και σου ερχεται να το πεταξεις.Νομιζω θελει λιγοτερο νερο απ οτι γραφει η συνταγη.Γενικα παντως δεν διαχειριζεται ευκολα,ειναι ζυμαρι με παρα πολυ υγρασια.Ακομα κ μπαλες εκανα με δυσκολια κ γρηγορα.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από alimentas 2
Evgenios_V Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Για εμένα ήταν ξεκάθαρο οτι την καλύτερη πληροφόρηση, στο τι πρεπει να προσέξω αλλά και ποια χαρακτηριστηκα τι ειναι σημαντικό σε μια ψησταριά, θα την έπαιρνα απο τους χρηστες και οχι απο τους εμπορους για αυτο τον λογο βρηκα την παρεα μας εδω και εκανα ολες τις σχετικές ερωτησεις με το θέμα... ο εμπορος Ελληνας Γερμανος ή οποιας αλλης εθνικοτητας να πουλησει θέλει και μπορει να μην παραπληροφορήσει αλλά μπορει να μην πει και ολη την αληθεια προκυμένου να πετυχει την πώληση... Γενικότερα το θέμα ψησταριάς απο τεχνικής αποψης δεν ειναι δα και τοσο περιπλοκο...ή για να ειμαι ακριβης ειναι περιπλοκο αλλα στον σχεδιασμο την επιλογη υλικών κτλ που εχει ηδη (ή δεν) γινει απο την κατασκευαστρια εταιρία... Τωρα αν χαλάσει ενας ανακλαστήρας, ή ενας καυστήρας κτλ δεν ειναι δα και κανενα περιπλοκο θέμα... Αρα για να συνοψίσω τα κρητιρία μου ηταν και παραμένουν... 1. να δω απο καποιες ψησταριές απο κοντά ωστε να δω την ποιοτητα - αδυνατον μεσα στο γενικό lockdown 2. να μάθω απο τους χρηστες τα θετικά και αρνητικά - κανατε καλή δουλειά ευχαριστώ 3. να δω review στον σωληνα - πολλά σε σημείο να υπερκαλυψω την ανικανοτητα να παω να τις δω σε φυσικά καταστηματα 4. μιας και τα λεφτά δεν φυτρωνουν σε δέντρα αν καταφέρω να πετυχω την βελτιστη τιμή - δυστηχώς τα καταστηματα της Γερμανίας την συγκεκριμένη στιγμή ειχαν μια προσφορά που δεν μπορούσα να προσπεράσω 1
alimentas Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Να λιωσει το biga εννοεις μετα το 48ωρο? εκανες 100% biga? Ναι 100%.Επειδη αυτο το πραγμα πρακτικα ειναι αναποδη μεθοδος ,δηλαδη κανεις πρωτα ενα ζυμαρι που εχει τοσο λιγο νερο που δεν δενει(ειναι σαν τριφτη ζυμη ταρτας για να καταλαβεις) κ μετα το ενυδατωνεις.Αυτο το πραγμα για να λιωσει με το χερι κ να μην μεινουν σβολοι απ το biga ,εμενα που το εκανα πρωτη φορα πρεπει να μου πηρε μια ωρα κ στο τελος το πεταξα στο μιξερ. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2021 από alimentas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα