d_gkal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέονται mouse και keyboard για παιχνιδια; Πχ tomb raider, call of duty, και λοιπα
k_dinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχώς όχι.. Λένε εδώ και καιρό ότι θα υπάρξει υποστήριξη αλλά ακόμα περιμένουμε 1
Tiphonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ναι η αληθεια ειναι οτι το xbox εχει το game pass και το ea access που εχουν πολυ καλα παιχνιδακια αλλα περα απο αυτο στο store δεν ειδα καμια καλη προσφορα απο αυτες που βαζει το ps.στο ps γεμιζεις τον λογαριασμο σου παιχνιδια για πλακα.βαζει πολυ καλα παιχνιδια στο 20αρικο.ειδικα τωρα χριστουγεννα γινεται χαμος Γενικα επειδη τυχαινει.να εχω κανει την ενναλαγη απο ps σε xbox πριν μια μερα αρχιναω και καταλαβαινω γιατι εχει ξεφυγει η sony τοσο πολυ μπροστα.λιγο τα μαγαζια που ειναι αδεια λιγο το store που περνεις τιτλους πολυ καλους με λιγα λεφτα , λιγο οι διαφημισεις που οπου κοιταξεις βλεπεις ps4 και να το αποτελεσμα.οι πωλησεις μετα φερνουν αλλο αερα και αλλο budget να ριξεις εξω στην αγορα.εχει παρα πολυ δουλεια η microsoft να κανει και πολυ δυσκολη. Πριν λίγες μέρες κατα την διάρκει του black friday ειχαν πεσει παρα πολυυυυυυυ οι τιμές για όλα σχεδόν τα παιχνίδια. Μάλλον δεν το πρόλαβες......τώρα περιμενε λίγο καιρό και έρχονται Χριστούγεννα. Εκείνες τις μέρες θα δεις στα ψηφιακα παιχνίδια μεγάλη πτώση τιμής. Επίσης να κοιτάς κάθε βδομάδα τις προσφορές για τα gold μέλη σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μπορεις να πετύχεις μέχρι και έκπτωση 80%. Τέλος να κοιτάς συχνα και το https://majornelson.com/ καλως ηρθες στην παρεα μας. 1
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχει αγοράσει κανένας από Egypt store; Ψήνομαι για το Shadow of War που το έχουν μόλις στα 25 ευρώ. Συγκριτικά η πλησιέστερη τιμή είναι Τουρκία στα 50φεύγα ευρώ. Αλλά με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι σχετικό και σίγουρο, πχ. αιγυπτιακά gift cards και σία. Όσα σχόλια έχω διαβάσει είναι μάλλον αποθαρρυντικά. Συνεχίζω να ψάχνω, αν βρω κάτι θα ενημερώσω. ps: Μη μου πείτε για δισκάκια (έστω και στα 45 ευρώ), γιατί τα έχω αποτάξει δια παντός.
papeipa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 https://www.cdkeys.com/middle-earth-shadow-of-war-digital-standard-edition-xbox-one 32€ απο cdkeys.
Tiphonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έχει αγοράσει κανένας από Egypt store; Ψήνομαι για το Shadow of War που το έχουν μόλις στα 25 ευρώ. Συγκριτικά η πλησιέστερη τιμή είναι Τουρκία στα 50φεύγα ευρώ. Αλλά με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι σχετικό και σίγουρο, πχ. αιγυπτιακά gift cards και σία. Όσα σχόλια έχω διαβάσει είναι μάλλον αποθαρρυντικά. Συνεχίζω να ψάχνω, αν βρω κάτι θα ενημερώσω. ps: Μη μου πείτε για δισκάκια (έστω και στα 45 ευρώ), γιατί τα έχω αποτάξει δια παντός. Δεν υπάρχει καρτούλα για Αιγυπτο φιλε. Το ειχα προσπαθησει και εγω και δεν βγηκε ακρη. 1
angelponiros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει καρτούλα για Αιγυπτο φιλε. Το ειχα προσπαθησει και εγω και δεν βγηκε ακρη. Να κάνω την χαζή ερώτηση παρόλο που διαβάζω τα πάντα τόσο καιρό. Από κάρτες χρεωστικές πιστωτικές δεν γίνεται αγορά από φτηνότερα store στο account; Μόνο προπληρωμένη κάρτα από την εκάστοτε χώρα θέλει;
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 https://www.cdkeys.com/middle-earth-shadow-of-war-digital-standard-edition-xbox-one 32€ απο cdkeys. Ευχαριστώ, καλή περίπτωση. Για την ακρίβεια πάνω από 10 ευρώ φθηνότερο από το επόμενο κλειδάδικο ακόμα κι αν δεν πρόκειται για Xbox account αλλά για κανονικό digital download. Παρ' ότι το Shadow of War είναι Play Anywhere (φαντάζομαι αν αγοραστεί μέσω MS Store), δεν είχα κοιτάξει τα κλειδάδικα για Xbox παρά μόνο για PC σε Steam. Δεν υπάρχει καρτούλα για Αιγυπτο φιλε. Το ειχα προσπαθησει και εγω και δεν βγηκε ακρη. Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Οι διαθέσιμες χώρες για gift cards εμφανίζονται εδώ και προφανώς δεν υπάρχει Αίγυπτος, ούτε και κατάφερα ακόμα να βρω κάποιον που να αγόρασε από εκεί. Να κάνω την χαζή ερώτηση παρόλο που διαβάζω τα πάντα τόσο καιρό. Από κάρτες χρεωστικές πιστωτικές δεν γίνεται αγορά από φτηνότερα store στο account; Μόνο προπληρωμένη κάρτα από την εκάστοτε χώρα θέλει; Όχι απαραίτητα, για περιοχές όπως το Hong Kong κατά καιρούς έχει δουλέψει μια χαρά το Paypal αν συνδεθεί με πιστωτική κάρτα που δέχεται τέτοιες συναλλαγές (πχ. Πειραιώς) και δηλωθεί διεύθυνση HK. Πιθανότατα δουλεύει ακόμα αν και έχω καιρό να το δοκιμάσω. Σε γενικές γραμμές όμως η gift card είναι ο πλέον σίγουρος και προτεινόμενος τρόπος, περισσότερα εδώ.
Tiphonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Όχι απαραίτητα, για περιοχές όπως το Hong Kong κατά καιρούς έχει δουλέψει μια χαρά το Paypal αν συνδεθεί με πιστωτική κάρτα που δέχεται τέτοιες συναλλαγές (πχ. Πειραιώς) και δηλωθεί διεύθυνση HK. Πιθανότατα δουλεύει ακόμα αν και έχω καιρό να το δοκιμάσω. Σε γενικές γραμμές όμως η gift card είναι ο πλέον σίγουρος και προτεινόμενος τρόπος, περισσότερα εδώ. Οχι πλέον δεν δουλεύει το έχουν κλειδώσει. Μόνος τρόπος μέσω gift cards. 1
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πουλάω και εγώ ένα κερδισμένο από διαγωνισμό στα 35.Το έχω βάλει στις αγγελίες.
SaFiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Οχι πλέον δεν δουλεύει το έχουν κλειδώσει. Μόνος τρόπος μέσω gift cards. Σε εμένα πάντως, μια χαρά δούλεψε πρόσφατα, που αγόρασα το Wolfenstein II (Deluxe) από το HK Store...
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τίποτα, τα έχει κακαρώσει το εργαλείο, ό,τι να 'ναι κάνει. Ανάβω το Xbox, βάζω να μπει στο Store, κολλάει στο loading screen που δείχνει το logo του Store. Βγαίνω στο dashboard, δοκιμάζω να φορτώσω ένα παιχνίδι, κολλάει. Επανεκκίνηση από το κουμπί (αφού το gamepad πλέον δεν κάνει σχεδόν τίποτα), ξαναφορτώνω το ίδιο παιχνίδι, παίζει. Φορτώνω το Store, σηκώνεται κομπλέ. Βάζω να κατεβάσω το Netflix app, μουλαρώνει, δεν κάνει τίποτα, ούτε καν στο dashboard δεν γύριζε. Νέο restart, αυτή τη φορά με αποσύνδεση του ρεύματος για μισό λεπτό. Ξεκουμπώνω τον εξωτερικό σκληρό (μπας και...), δοκιμάζω ξανά, μέσες άκρες τα ίδια. Ευτυχώς μου έχουν περισσέψει κάτι μεγάλες σακούλες των Τζάμπο για να πάει στην ανακύκλωση, γιατί δεν έχω ούτε χρόνο ούτε υπομονή να ασχολούμαι με τη μλκια. Έλεος πια.
k_dinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε service πρώτα, πιθανόν το πρόβλημα να είναι στον εσωτερικό σκληρό δίσκο. Πάντως και εμένα μου κάνει νερά με τον εξωτερικό ssd, αλλά και όταν έχω ξεχασμένο blu ray μέσα. Σπάνια βέβαια, αλλά όσες φορές τα έπαιξε, το πρόβλημα διορθώθηκε μετά από restart και εξαγωγή το δισκάκι
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως είχα ένα δισκάκι ξεχασμένο μέσα εδώ και μήνες. Το έβγαλα μετά που διάβασα το μήνυμά σου αλλά δεν είδα κάποια βελτίωση. Διαισθητικά μιλώντας δεν μου φαίνεται για πρόβλημα στον εσωτερικό σκληρό, γιατί τότε ή θα είχε μεγαλύτερη τυχαιότητα ή θα παρουσίαζε παρόμοια συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Τουναντίον αυτά που έχουν το πρόβλημα και κρασάρουν στο desktop όταν αρχίζουν τα περίεργα είναι τα παιχνίδια του EA Access, τα υπόλοιπα φορτώνουν είτε είναι εγκατεστημένα στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό δίσκο. Το ίδιο δεν ισχύει για τις εφαρμογές, άπαξ και ξεκινήσουν τα προβλήματα τότε δεν φορτώνει σχεδόν καμία από δαύτες. Δεν αποκλείω να φταίει κάτι στον εσωτερικό δίσκο, απλώς μου μοιάζει περισσότερο με software-ικό θέμα. Τι να πω, μπορεί να ξεκινήσω με κανα factory reset και βλέπουμε. EDIT Λοιπόν... έσβησα εντελώς όλα τα port forward settings από το router (τα είχα αλλάξει σχετικά πρόσφατα), του έκανα και ένα restart και ξαφνικά τα προβλήματα λύθηκαν χωρίς να κάνω τίποτα στο Xbox (ούτε καν επανακκίνηση). Μέχρι και το EA Access φόρτωσε για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι αλλαγές στις πόρτες ή το ίδιο το router (ή και τα δύο), πάντως είναι προφανές ότι αυτό επηρέαζε το Xbox με τον πλέον κουλό τρόπο... 2
Alejandro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως είχα ένα δισκάκι ξεχασμένο μέσα εδώ και μήνες. Το έβγαλα μετά που διάβασα το μήνυμά σου αλλά δεν είδα κάποια βελτίωση. Διαισθητικά μιλώντας δεν μου φαίνεται για πρόβλημα στον εσωτερικό σκληρό, γιατί τότε ή θα είχε μεγαλύτερη τυχαιότητα ή θα παρουσίαζε παρόμοια συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια. Τουναντίον αυτά που έχουν το πρόβλημα και κρασάρουν στο desktop όταν αρχίζουν τα περίεργα είναι τα παιχνίδια του EA Access, τα υπόλοιπα φορτώνουν είτε είναι εγκατεστημένα στον εσωτερικό είτε στον εξωτερικό δίσκο. Το ίδιο δεν ισχύει για τις εφαρμογές, άπαξ και ξεκινήσουν τα προβλήματα τότε δεν φορτώνει σχεδόν καμία από δαύτες. Δεν αποκλείω να φταίει κάτι στον εσωτερικό δίσκο, απλώς μου μοιάζει περισσότερο με software-ικό θέμα. Τι να πω, μπορεί να ξεκινήσω με κανα factory reset και βλέπουμε. EDIT Λοιπόν... έσβησα εντελώς όλα τα port forward settings από το router (τα είχα αλλάξει σχετικά πρόσφατα), του έκανα και ένα restart και ξαφνικά τα προβλήματα λύθηκαν χωρίς να κάνω τίποτα στο Xbox (ούτε καν επανακκίνηση). Μέχρι και το EA Access φόρτωσε για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι αλλαγές στις πόρτες ή το ίδιο το router (ή και τα δύο), πάντως είναι προφανές ότι αυτό επηρέαζε το Xbox με τον πλέον κουλό τρόπο... Ευτυχώς που δεν πρόλαβες να το πετάξεις! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις