Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι προμηθεια περνει η revolut ? πχ αν βαλω 100 ευρω ποσα θα εχω μεσα ?

Δεν έχει προμήθεια η Revolut. 1€ κοστίζει η αποστολή τραπεζικού εμβάσματος μέσω e-banking. Διάβασε το link με το θέμα που σου έστειλα και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Εδώ είμαστε off-topic.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

12 ευρω για καθε 60 ευρω.

την ημερα που βγηκε αυτο εκανα μια παραγγελια 80 ευρω.θα μου στειλουν καποιο κουπονι ή επρεπε να κανω κατι κατα την διαρκεια της παραγγελιας?

Δημοσ.

Παρελαβα σημερα τα πραγματα που ειχα παραγγειλει. Ειχε μεσα 4 παντελονια, δυο διαφορετικες μαρκες Lee Cooper και Pierre Cardin. Ολα στο ιδιο νουμερο βασιζομενος σε οτι ειχα μεχρι τωρα αγορασμενο απο Ελλαδα. Πολυ κοντα ολα μεταξυ τους, σαφως τα Lee ειναι πιο φαρδυα και τα Pierre λιγο πιο στενα αλλα σε λογικα πλαισια. Σιγουρα θα βολευε να ειχα δοκιμασει στην Αγγλια νουμερα σε διαφορες μαρκες για να δω πως ειναι η φορμα τους.

Δημοσ.

παιδια να υποθεσω ακομα δεν γινεται να αγοράσουμε με τον κλασικο τρόπο ε?

με καρτα χρεωστικη εννοω...

Δημοσ.

παιδια να υποθεσω ακομα δεν γινεται να αγοράσουμε με τον κλασικο τρόπο ε?

με καρτα χρεωστικη εννοω...

την πεμπτη με χρεωστικη amex της alpha (μεσω paypal) περασε κανονικα. αλλα γενικα ειναι θεμα τυχης πιστευω

Δημοσ.

την πεμπτη με χρεωστικη amex της alpha (μεσω paypal) περασε κανονικα. αλλα γενικα ειναι θεμα τυχης πιστευω

σε ευχαριστω... οι υπολοιποι? εχει τύχει και σε αλλον να περασει?

Δημοσ.

Κι εγω με amex της alpha (μεσω paypal) εκανα τα ψωνια μου κανονικα   B)

mesw paypal ομως... οχι κατευθειαν με την καρτα...

οκ ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

mesw paypal ομως... οχι κατευθειαν με την καρτα...

οκ ευχαριστω για τις απαντησεις

Μεσω η οχι μεσω paypal δεν εχει σημασια.

Εχω κανει αγορα και απευθειας με την καρτα ανευ paypal προσφατα .

Δημοσ.

Μεσω η οχι μεσω paypal δεν εχει σημασια.

Εχω κανει αγορα και απευθειας με την καρτα ανευ paypal προσφατα .

μονο με την δικη μου δεν μπορω δηλαδη?

τελος παντων, σας ευχαριστω

Δημοσ.

μονο με την δικη μου δεν μπορω δηλαδη?

τελος παντων, σας ευχαριστω

τι καρτα εχεις; γιατι και εγω χωρις κολπο δεν μπορω

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει εσωτερικά φανελακια (με ή χωρίς μανίκι); Αυτά που φοράμε από μέσα σαν εσώρουχό. Εδω είναι πολύ εύκολα τα σετάκια fruit of the loom. Δεν μπορώ να τα βρω πουθενά στο sports direct.

Δημοσ.

Για να κάνεις παραγγελία μέσω paypal, ο σωστότερος τρόπος είναι ο παρακάτω (δεν παίζει ρόλο αυτό που αναφέρεις)

http://www.eidikeuomenoi.gr/2015/10/i-sosti-methodos-gia-ta-capital-controls/

Να σε ρωτήσω κάτι. Εγώ έφτιαξα ενα λογαριασμό paypal αλλά δεν έχω κάρτα για να βάλω. Έστειλα λεφτα στον λογαριασμό μου από τον λογαριασμό ενός φίλου μου, όπως ακριβώς λέει το άρθρο, αλλά όταν πάω να κάνω την παραγγελία στο sportsdirect και βάζω να πληρώσω μέσω paypal, όταν βάζω τον λογαριασμό μου ( που μου έστειλε τα λεφτά ο φίλος μου) μου ζητάει να γράψω τα στοιχεία της κάρτας. εγώ όμως δεν έχω κάρτα. και στον λογαριασμό μου στο paypal λέει ότι έχω λεφτά στο balance. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Πήγα μερικές σελίδες πριν αλλά δεν βρήκα κάτι:

Θα ρωτήσω λοιπόν εδώ:

Παρατήρησα ότι μετατρέπει τις λίρες σε Ευρώ με 1,20 και όχι 1,40 που είναι η ισοτιμία! Επομένως αγοράζουμε σε Ευρώ, ή κάνω λάθος;

Όταν υπολογίζει δωροεπιταγές κλπ σε λίρες... πχ αυτό που είχε (10λιρες για αγορα 50λιρών) πως το υπολογίζει; Με ποια ισοτιμία; Τη δική του;... Δλδ αν αγοράσει κάποιος κάτι που κάνει 65€ αυτός θεωρεί ότι κάνει 50+λίρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...