zizu10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Οπως εγραψα και πιο πισω μου ειπαν απο το καταστημα οτι δεν με ενημερωσαν οτι ηρθε σημερα (το 8S) και μαλιστα ακομα δεν με αφηνουν να το παρω (!), επειδη δεν τους εχει φτασει καποιο 'μηνυμα επιβεβαιωσης' απο τα κεντρικα! Οι 'πτυχες' του μπαχαλου της βοντα ολοενα και αυξανονται... Ε δε φτάνει που το έφεραν στο κατάστημα οι άνθρωποι, εσύ θες και να παραλάβεις ? Μην τα θέλουμε όλα δικά μας 1
kitsose Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @giorginho Εμένα δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα απλά πήρα τηλέφωνο και μου είπε πέρνα να το πάρεις. Απλά εκεί με ρώτησε αν μου ήρθε κανά μήνυμα ή e-mail και του είπα τίποτα από τα δύο, και αφού επιβεβαίωσε ότι όντως είμαι εγώ μου το έδωσε, χωρίς να μου αναφέρει πρώτα ότι πρέπει να έρθει μήνυμα. Μου φαίνεται δουλεύουν τον κόσμο και τον ταλαιπωρούν τσάμπα, αφού το κινητό είναι στο κατάστημα τις βλακείες είναι αυτές.
giorginho Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @kitsose: Μαγαζι εισαι; Δεν ειπα οτι μου ειπαν οτι επρεπε να μου εχει ερθει εμενα καποιο μηνυμα αλλα οτι επρεπε τα κεντρικα να εχουν στειλει στο καταστημα μηνυμα (να εχουν δωσει "αδεια"/"συγκαταθεση"? καπως ετσι μου το ειπε) σχετικα με το να ειδοποιηθω αλλα και να παραλαβω και οτι χωρις να τους παει σε αυτους τετοιο μηνυμα δε με αφηνουν να παραλαβω!!! loca people..
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πηγα πριν από το κατάστημα που έβαλα την παραγγελία και ο υπάλληλος είπε να περιμενω μέχρι Πέμπτη-Παρασκευη αν έρθει Του είπα να τσεκαρει αν υπάρχει η παραγγελία μου και μου είπε δεν μπορεί, ότι να 'ναι Αν είχα βάλει μέσω κούριερ θα είχα παραλάβει πιστεύω
p14767 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 off topic οσοι παραγγειλατε απο καταστημα πηγαινετε απο κοντα και οχι τηλεφωνικα γιατι οι υπαλληλοι δεν πολυσκανε για κατι που δεν θα τους αφησει ποσοστα πωλησεων. για να καταλαβετε για τι υπαλληλους μιλαμε, καποτε ξεχασαν την ταυτοτητα μου μεσα στο φωτοτυπικο τους την ωρα που εκανα μια συναλλαγη μαζι τους,ξεχαστηκα και εγω γιατι μιλουσαμε και για αλλα πραγματα εφυγα, και οταν μετα απο 3 μερες την ξαναχρειαστηκα θυμηθηκα ευτυχως ποια καταστηματα ειχα επισκεφθει, και καποιος υπαλληλος (οχι ο ιδιος που την ξεχασε, παρολο που ηταν εκει δεν θυμοταν τιποτα) την βρηκε σε ενα συρταρι τους. δεν φιλοτιμηθηκαν να παρουν ενα τηλεφωνο να με ενημερωσουν παρολο που ημουν χρονια συνδρομητης τους με συμβολαιο και ειχαν τα στοιχεια μου. (ξαναλεω οτι την ταυτοτητα την ξεχασε η υπαλληλος μεσα στο φωτοτυπικο δεν την παρατησα εγω σε καποιο τραπεζι του μαγαζιου) 1
silmarien Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Του γαμπρού το κινητό είπαν ότι είναι στο κατάστημα και θα το παραλάβει αύριο μετά που πήρε τηλέφωνο. Εγώ θα περάσω αύριο να ρωτήσω τι παίζει με το δικό μου. Μήπως μάθαμε τι αντιπροτάσεις θα παίξουν? Είναι σίγουρες οι φόλες της Nokia? Αν έπαιζε το 920 με 130 θα το σκεφτόμουν. Ούτως ή άλλως για την μάνα μου θα πάει να μιλάει κανένα Skype και Instagram(6tag νομίζω σε WP)
achilles_g_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φυσικα. Δηλωνουν οτι ειδοποιηθηκες και δεν το ηθελες, ή δεν σηκωσες το τηλεφωνο, και πανε παρακατω. Η εταιρια δεν κοιταει απο ποιον θα ρθουν τα 130 ευρω, απλα να 'ρθουν. Και αν σας πουν οτι ηρθε mail για την παραγγελια σας ακυρωτικο, παρ τε τον κωδικο παραγγελιας και δειτε το mail με τα ματια σας. Εγω ετσι θα το χειριζομουν. Tην αντιπροσφορά ποιος θα την κάνει? Γιατί αν την κάνουν από τα κεντρικά τοτε σημαίνει πολύ απλά ότι δεν σου το έφαγαν οι πωλητές γιατί θα φαίνεται η εκκρεμότητα.
guardianx71 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Λογικά τα κεντρικά . Δεν νομίζω να έχουν αρμοδιότητα τα καταστήματα ή δυνατότητα για έκπτωση τέτοιου μεγέθους. Το θέμα είναι ότι αν το έχει φάει ο άλλος και έχουν περάσει 1-2 βδομάδες , άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γνωρίζουμε τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα της Voda αύριο Τετάρτη? Διότι σχολάω απο δουλειά στις 3 και αν με πάρουν αύριο που αναμένω παράδοση δεν θα προλάβω και θα πάω για Πέμπτη απόγευμα μετά. Σκέφτομαι μήπως το χάσω 2 μέρες αν μείνει εκεί με αυτή την ζήτηση. Αν στείλω συγγενή να παραλάβει αντί εμού με κάποιου είδους εξουσιοδότηση θα του την δώσουν? Σκέψεις....
achilles_g_ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Λογικά τα κεντρικά . Δεν νομίζω να έχουν αρμοδιότητα τα καταστήματα ή δυνατότητα για έκπτωση τέτοιου μεγέθους. Το θέμα είναι ότι αν το έχει φάει ο άλλος και έχουν περάσει 1-2 βδομάδες , άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας Νομίζω ότι η ρόμπα θα είναι διπλή αν γίνει κάτι τέτοιο......
Whitey Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πέρασα σήμερα από το τοπικό κατάστημα και μου είπαν πως η παραγγελία έχει γίνει κανονικά και την επόμενη φορά που θα στείλουν συσκευές θα έρθει και το 8S (που σύμφωνα με αυτά που είπαν από Πέμπτη). Αναμένω.
frankp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γνωρίζουμε τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα της Voda αύριο Τετάρτη? Διότι σχολάω απο δουλειά στις 3 και αν με πάρουν αύριο που αναμένω παράδοση δεν θα προλάβω και θα πάω για Πέμπτη απόγευμα μετά. Σκέφτομαι μήπως το χάσω 2 μέρες αν μείνει εκεί με αυτή την ζήτηση. Αν στείλω συγγενή να παραλάβει αντί εμού με κάποιου είδους εξουσιοδότηση θα του την δώσουν? Σκέψεις.... Με εξουσιοδότηση θα μπορέσει να παραλάβει, αλλά έχε υπόψη σου ότι μπορεί να σου ζητήσουν να είναι θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ κλπ. Το 13830 ξέρει κάποιος ποιές ώρες εξυπηρετεί, στην απευκτέα περίπτωση που χρειαστώ κάτι; Δεν διευκρινίζεται στο site. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από frankp
lionheart75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τους πάρω αύριο να δώ τι γίνεται και βλέπουμε.
georgepant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) για να γελασουμε λιγο εμεις οι πονεμενοι Ένα όνειρο μονάχα είχα σε τούτη τη ζωήΚινητό ανδροιντ σε καλή τιμή να μου δοθείΤότε η βονταφον προσφέρθηκε φθηνό να μου δώσειΈνα τετραπυρηνο ελ τζι χωρίς καμία δόσηευθείς το παράγγειλα εγω μήπως και προλάβωμα 3 μερες μετά μαθαινω πως το ονειρο μου χανωστο φεισμπουκ ερωτησα μια απάντηση να παρωμα ακομα δεν απαντησαν κοντευω να σαλταρω στο ινσομνια απευθηνθηκα μηπως και βρω τη λυση μα με την παντοφλα βρισκομαι και αυτην εδω την δυση Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2013 από georgepant 17
teopanta1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 τελικα τη γινεται ρε παιδια εγω που περιμενω παραδοση την πεμπτη θα παρω συσκευη ? εχω δωσει και προκαταβολη σε καταστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις